Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Όπως λέει ο τίτλος, ενώ εγώ ακούω κανονικά τον άλλο, αυτός δεν με ακούει όταν μιλάω.

Με handsfree δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.

Το κινητό το χω 1 περίπου μήνα.

Ιδέες?

Να σημειωθεί ότι είμαι καινούριος στο Android οπότε ζητώ την κατανόησή σας :P

Ευχαριστώ

Δημοσ.

μάλλον πρόβλημα στο μικρόφωνο... δοκίμασε το μικρόφωνο με κάνα πρόγραμμα ηχογράφησης  η ακόμα και φωνητική αναζήτηση youtube αν δεν ακούει το γυρνάς στην εγγύηση

Δημοσ.

Δοκίμασα ηχογράφηση και τζίφος. Υπάρχει πιθανότητα να μην πρόκειται για hardware και να διορθωθεί με restore ή αναβάθμιση σε lollipop ή μπα?

Δημοσ.

Λογικά είναι θέμα Hardware. Θα σε καλύπτει η εγγύηση μην ανησυχείς. Πάρε ένα τηλέφωνο την LG κι ζήτα να στο παρουν να στο επισκευάσουν (εμένα μου έστειλαν κουριερ το πήρε κι μου το γύρισε σε 7 μέρες χωρίς να δώσω τίποτα). Αν είσαι απο Αθήνα μπορείς να το πας Procordia,καθώς αυτό έχουν ως επίσημο service.  

Δημοσ.

Παρε κατευθείαν στην εταιρία είναι πιο γρήγορο. Αν το τηλέφωνο ειναι Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας που ειναι σίγουρα σε καλύπτουν αυτοι.

Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα γτ ειχαμε μια εξελιξη. Η ηχογραφιση λειτουργει αλλα εξακολουθω να μην ακουγομαι. Τι φαση? Να δοκιμασω επαναφορα πριν το στειλω Αθηνα?

Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα γτ ειχαμε μια εξελιξη. Η ηχογραφιση λειτουργει αλλα εξακολουθω να μην ακουγομαι. Τι φαση? Να δοκιμασω επαναφορα πριν το στειλω Αθηνα?

η ηχογράφηση πιθανόν λειτουργεί γιατί δεν χρησιμοποιεί το ίδιο μικρόφωνο 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά να πω πως το κινητό το παρέλαβα προχθές, είναι πλέον κομπλέ και όπως γράφτηκε, χωρίς καμία χρέωση.

Με ικανοποίησε πολύ η υποστήριξη της LG.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά να πω πως το κινητό το παρέλαβα προχθές, είναι πλέον κομπλέ και όπως γράφτηκε, χωρίς καμία χρέωση.

Με ικανοποίησε πολύ η υποστήριξη της LG.

Έχουν πολύ καλό κι γρήγορο σερβις :) Πως πέρασες αυτές τις μέρες χωρίς smartphone? :P

Δημοσ.

Χαχαχαχχα.. Τέλεια, είναι ωραίο το συναίσθημα να πηγαίνεις για καφέ και να μιλάς με τους άλλους :P

Για να μην αναφέρω ότι φόρτισα το κινητό όταν παρέδωσα το G2 και δεν το ξαναφόρτισα μέχρι να μου ρθει πίσω

Αν και από αυτονομία δε μπορώ να χω παράπονο απ το G2

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...