funbreaker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω το lenovo K3 Note και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν κλείνω την οθόνη και την ανοίξω λίγη ώρα μετά βλέπω την ωρα κολλημένη πιο πίσω και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ανανεώνεται στην κανονική ώρα. Αυτό εκτός από ενοχλητικό στο μάτι έχει και άλλες συνέπειες: Δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι καθώς και άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην ώρα και σε time-triggers όπως το e-robot και τα widgets ώρα και ώρας και ημερολογίου. Κατά 99% το πρόβλημα δεν οφείλεται ούτε στην συσκευή ούτε στην rom για τους εξής λόγους: Με πεντακάθαρη rom λειτουργεί κανονικά Κανένα άτομο με την ίδια συσκευή και rom δεν έχει το ίδιο πρόβλημα (επιβεβαιωμένο από forum χρηστών της ίδιας συσκευής) Άρα φταίει κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή μου. Σπάω το κεφάλι μου να βρω τί μπορεί να φταίει, έχω όμως εκατοντάδες εφαρμογές και δεν βγάζω άκρη τι μπορεί να το προκαλεί. Γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο για να εντοπίσω τι προκαλεί το πρόβλημα??
ice25 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Με πεντακάθαρη rom λειτουργεί άρα αν αρχίσεις να βάζεις τις ύποπτες εφαρμογές μια μια θα διαπιστώσεις ποια είναιΔες και στις ρυθμίσεις ώρας και βγάλε τον αυτόματο συγχρονισμό μήπως απο εκει σε κάνει κάνει κουλόσε S3 φίλης ήταν κολλημένο για εβδομάδες το widget της ώρας....το πέταξα το ξανάβαλα και έστρωσε
funbreaker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Με πεντακάθαρη rom λειτουργεί άρα αν αρχίσεις να βάζεις τις ύποπτες εφαρμογές μια μια θα διαπιστώσεις ποια είναι Δες και στις ρυθμίσεις ώρας και βγάλε τον αυτόματο συγχρονισμό μήπως απο εκει σε κάνει κάνει κουλό σε S3 φίλης ήταν κολλημένο για εβδομάδες το widget της ώρας....το πέταξα το ξανάβαλα και έστρωσε ο αυτόματος συγχρονισμός είναι ενεργοποιημένος. Θα ξεκινήσω να ψάχνω τις ύποπτες εφαρμογές 1-1.
saruman123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Να προσθεσω και γω να δεις αν η ωρα ειναι GMT+3 Και αν εχεις κανενα Greenify και το εχεις βαλει σε αδρανοποιηση. 1
iMarilina Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο αν το έχεις βάλει με κανα clean master να κλείνει η εφαρμογή όταν έχει draining συνήθως το κάνει αυτό
funbreaker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα δεν έχω clean master, δοκίμασα να παγώσω μερικές εφαρμογές αλλά τίποτα. Τελικά το e-robot με ρύθμιση που είχε "wake up the device" δούλεψε. Το ξυπνητήρι επίσης δείχνει να δουλεύει αλλά δεν το εμπιστεύομαι γιατί παλαιότερα δεν μου είχε δουλέψει. Το σίγουρο πρόβλημα είναι η καθυστέρηση στην ανανέωση της ώρας για όποτε ανοίξω την οθόνη. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Υπάρχει πιο ψαγμένος τρόπος να βρω τι φταίει?
saruman123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Βαλε ενα αλλο ρολοϊ και δες πως θα τα παει και αυτν.
funbreaker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν λέω ρολόι εννοώ του συστήματος, όχι κάποιο widget. Δηλαδή η ώρα στην γραμμή ειδοποιήσεων δεν ανανεώνεται. Γίνεται να αλλάξω αυτή την εφαρμογή συστήματος? Βασικά όλο το κινητό δεν ανανεώνεται. Μόλις ανοίξω την οθόνη τότε ανανεώνονται όλα μαζί.
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως εχεις καποια ρυθμιση για εξοικονομηση ενεργειας ή deep sleep ;;;
Panoslast Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικά μπαίνει σε deep sleep όπου σταματάνε όλες οι λειτουργειες του smartphone εκτός απο τα βασικά ώστε να εξοικονομειται μπαταρία
funbreaker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως εχεις καποια ρυθμιση για εξοικονομηση ενεργειας ή deep sleep ;;; Όχι δεν έχω τίποτα σχετικό. Λογικά μπαίνει σε deep sleep όπου σταματάνε όλες οι λειτουργειες του smartphone εκτός απο τα βασικά ώστε να εξοικονομειται μπαταρία Ναι αυτό γίνεται. Απ ότι έχω καταλάβει όμως, σε αυτή την κατάσταση λειτουργεί κανονικά το τηλέφωνο και το ζήτημα είναι οπτικό μόνο. Αργούν δηλαδή να ανανεωθούν οι πληροφορίες στην οθόνη αλλά μετά από 2-3 sec που θα ανανεωθούν είναι σωστές. Χθες π.χ. περπατούσα με το gps ανοιχτό και το sportstracker να καταγράφει. Όταν άνοιγα την οθόνη για 1-2 sec έδειχνε παγωμένη την προηγούμενη ένδειξη και μετά επαναφερόταν.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω λεω οτι το κινητο ή το χεις πολυ φορτωμενο ή τρεχουν πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο με αποτελεσμα να χεις λιγη διαθεσιμη ραμ
funbreaker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως ειναι θεμα Firmware? Κανένα άτομο με την ίδια συσκευή και rom δεν έχει το ίδιο πρόβλημα (επιβεβαιωμένο από forum χρηστών της ίδιας συσκευής) Εγω λεω οτι το κινητο ή το χεις πολυ φορτωμενο ή τρεχουν πολλες εφαρμογες στο παρασκηνιο με αποτελεσμα να χεις λιγη διαθεσιμη ραμ Ναι πράγματι είναι πολύ φορτωμένο αλλά έχει 2GB RAM και είναι 8πύρινο στα 1,7. Πολύ χειρότερα κινητά που είχα και με ίδιο φόρτωμα δεν μου το έκαναν αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα