Tigris7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιο προγραμμα εκτος απο το connectify το οποιο να κανει διαμοιρασμο ιντερνετ?
rfc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοεις διαμοιρασμο? το connectify κανει load balacning
Tigris7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το connectify το χρησιμοποιω ως hot spot. Επειδη το ρουτερ ειναι στον κατω οροφο και δεν εχω καλο σημα απο το κινητο μου,συνδεω τον υπολογιστη με εξωτερικη καρτα wifi μεγαλυτερης εμβελιας με το ρουτερ του σπιτιου,και με το connectify δημιουργοντας ενα hot spot, συνδεω το κινητο μου σε αυτο και ετσι εχω καλυτερο σημα
jkoukos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Connectify είναι το όνομα της εταιρείες που βγάζει διάφορες εφαρμογές. Με τις αλλαγές στα ονόματα των εφαρμογών, που έχει κάνει, μας έχει μπερδέψει. Το παλιό Dispatch, τώρα ονομάζεται Speedify και κάνει load balancing. Το Hotspot, είναι καινούργιο φρούτο και κάνει ότι λέει το όνομά του. @Tigris7, αν κατάλαβα σωστά θέλεις να κάνεις επέκταση του δικτύου σου. Ένα Access Point δεν σε καλύπτει και ζητάς εφαρμογή; Διαφορετικά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα