PunishedSnake Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν βγηκε, η nzxt το εδινε 60 δολλαρια. Δηλαδη 50κατι ευρω. Στην Ελλαδα κλασσικα, ολα στα υψη Ξεφτίλα,εμένα μου κακοφάνηκε που το πήρα 80 αλλα χαλάλι είναι ωραίο κουτι. ΥΓ.Δεν ξερω αν εχει ερθει ελλάδα αλλα αυτο http://phanteks.com/Enthoo-Pro-M.htmlειναι στα ίδια επίπεδα τιμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσο ομορφο το Enthoo Pro M... δεν πρεπει να εχει ερθει Ελλαδα βεβαια, γιατι δεν το βρισκω πουθενα. Δυστυχως ομως τα 80 δολλαρια Αμερικης, μετραφαζεται αυτοματα σε 110+ ευρω Ελλαδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεφτίλα,εμένα μου κακοφάνηκε που το πήρα 80 αλλα χαλάλι είναι ωραίο κουτι. Ωραίο είναι αλλά στην Ελλάδα πληρώνουμε...ειδικό επιπλέον φόρο για να μη πω τίποτε άλλο.Απλά το ανέφερα για να ξέρει τι γίνεται με τις τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν βγηκε, η nzxt το εδινε 60 δολλαρια. Δηλαδη 50κατι ευρω. Στην Ελλαδα κλασσικα, ολα στα υψη Πρέπει να το πήρα από τους πρώτους τον Δεκέμβριο του 14 στα 77 Ε που ήταν και η χαμηλότερη τιμή.Μετά όπως και τα περισσότερα πήραν την ανηφόρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα