Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γινεται τελευταια;

Ειδαν το μπαμ που εκανε το Elephone P7000 και Huawei και Doogee εβγαλαν "κλωνους" του;

αλλο huawei.... και αλλο dodge κλπ σαν να συγκρινεις ferrari με fiat

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε τοτε ποιος σου ζητησε να μας κανεις αναλυση για την Huawei;Να αρχισω και εγω για την Sagem που ειχε βγαλει κινητα της η Vodafone πριν 15 χρονια και δεν εχουν καμια σχεση με τα THL;

Αναφερθηκα καθαρα στην Elephonιστικη συνταγη με τα 3 GB Ram,τις διπλες εξοδους απο κατω με το 1 ηχειο το Fingerprint Reader κατω απο την καμερα με μεγαλη επιφανεια και τις ψευτομεταλικες επιφανειες που εκαναν το P7000 best seller (και η καμερα του επαιξε ρολο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

Το Huawei Ascend Mate 7 την γλυτωσε γιατι εχει τα ηχεια πισω και οχι 2 σχαρες απο κατω ;)

Αλλη μια για τους γκαβους,ανάπηρους κλπ κλπ κλπ
Δημοσ.

Αν ήξερα πως δουλευαν τα πάντα απροβλημάτιστα out of the box το επαιρνα. Αν γλιτωσει κανεις τους φορους ένα δυο προβληματακια είναι ανεκτά με τέτοια τιμη

Δημοσ.

παιδιά, λίγο χαλαρά γιατί η τιμή αυτή είναι presale και θα βγουν τέλος Σεπτέμβρη. Αυτό σημαίνει ότι το πληρώνεις τώρα και το παίρνεις 2 μήνες μετά.

Δημοσ.

^ This

Μετα απο ενα τριμηνο που θα τελειωσουν και τα σκαμπανεβασματα της τιμης και θα το παρουν στα χερια τους Reviewers βλεπουμε.

Ασχετα με την μαρκα και το After Sale Support θα παιξει στα ισα σαν Vfm συσκευη με Mlais Elephone P8000 και Lenovo K5 Note.(Αν και σε 3 μηνες θα πεσουν οι τιμες σε πιο αξιολογες συσκευες)

Αληθεια τωρα ποσοι απο εδω εχουν παρει κινητα 3ης κατηγοριας και ειχαν σοβαρα προβληματα Day 1;

Δημοσ.

O MT6753 τηγανίζει αυγά στο Elephone p7000 που έχω, και δεν νομίζω ότι φταίει η υλοποίηση της Elephone για αυτό. Όσο για τα γραφικά η Mali-T720 GPU δεν ξέρω τι κάνει αλλά στο p7000 με 3gb RAM δεν μπορεί να παίξει βαριά παιχνίδια. Μην ακούτε λοιπόν specs. Σε αυτά τα φτηνά κινέζικα περιμένετε να περάσουν 6 μήνες να στρώσει η παραγωγή και να βγουν στα forums από τους χρήστες τα πραγματικά υπέρ και κατά της συσκευής. Διαφορετικά ο κίνδυνος να πετάξετε τα λεφτά σας είναι εξαιρετικά υψηλός.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το To2c ηταν το πρωτο που το ειχε αμεσα διαθεσιμο και μου το εστειλαν με SF Express Duty Free.

Τωρα πινει καφεδακι στο Hoersching AUSTRIA και αυριο λογικα στα χερια μου.

Βαριομουν να περιμενω για το Prime αν και παιζει να το παρω σε κανενα διμηνο που θα εχει περασει η πρωτη τρελα.

Ελπιζω να κανουν οι θηκες τους παλιου Redmi αλλιως βλεπω να μπαινει στο κουτι μετα το Review και να περιμενω τουμπανοθηκη

αν επιτρέπεται φίλος πώς παράγγειλες απο εξωτερικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...