Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητάκι είναι πολύ καλό σε χαρακτηριστικά και δείχνει αρκετά όμορφο. Προσωπικά με χαλάει το οτι εξέχει η κάμερα.

Μιλας με καποιον που εχει αγορασει οτι κινεζικο κυκλοφορει και περιμενει το Redmi Note 2 αυριο.

Που το βρήκες διαθέσιμο το Redmi Note 2 ?

Δημοσ.

Το κινητάκι είναι πολύ καλό σε χαρακτηριστικά και δείχνει αρκετά όμορφο. Προσωπικά με χαλάει το οτι εξέχει η κάμερα.

Που το βρήκες διαθέσιμο το Redmi Note 2 ?

Το To2c ηταν το πρωτο που το ειχε αμεσα διαθεσιμο και μου το εστειλαν με SF Express Duty Free.

Τωρα πινει καφεδακι στο Hoersching AUSTRIA και αυριο λογικα στα χερια μου.

Βαριομουν να περιμενω για το Prime αν και παιζει να το παρω σε κανενα διμηνο που θα εχει περασει η πρωτη τρελα.

Ελπιζω να κανουν οι θηκες τους παλιου Redmi αλλιως βλεπω να μπαινει στο κουτι μετα το Review και να περιμενω τουμπανοθηκη

Δημοσ.

Μιλας με καποιον που εχει αγορασει οτι κινεζικο κυκλοφορει και περιμενει το Redmi Note 2 αυριο.

Μιλαω καθαρα για το καλουπι και σε εναν βαθμο για τα Specs.

Αν θες να κανουμε αναλυση των επιχειρησεων πολυ ευχαριστως να παμε σε Pm ή σε αλλο θεμα

Δεν εισαι ο μονος που παιρνει καθε λογης Κινεζικα, και δεν χρειαζομαι αναλυσεις περι εταιριων, εχω κριση και αποψη και internet για να δω. Καλυτερα να μας πεις για το xiaomi που οντως ειναι σοβαρη αγορα.

Δημοσ.

Δεν εισαι ο μονος που παιρνει καθε λογης Κινεζικα, και δεν χρειαζομαι αναλυσεις περι εταιριων, εχω κριση και αποψη και internet για να δω. Καλυτερα να μας πεις για το xiaomi που οντως ειναι σοβαρη αγορα.

Ε τοτε ποιος σου ζητησε να μας κανεις αναλυση για την Huawei;Να αρχισω και εγω για την Sagem που ειχε βγαλει κινητα της η Vodafone πριν 15 χρονια και δεν εχουν καμια σχεση με τα THL;

Αναφερθηκα καθαρα στην Elephonιστικη συνταγη με τα 3 GB Ram,τις διπλες εξοδους απο κατω με το 1 ηχειο το Fingerprint Reader κατω απο την καμερα με μεγαλη επιφανεια και τις ψευτομεταλικες επιφανειες  που εκαναν το P7000 best seller (και η καμερα του επαιξε ρολο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

Οντως το Xiaomi μολις το παρω στα χερια μου θα του κανω ενα ψευτοreview να δουμε τι ψαρια πιανει,

Το Huawei Ascend Mate 7 την γλυτωσε γιατι εχει τα ηχεια πισω και οχι 2 σχαρες απο κατω ;) 

Δημοσ.

Βάρος μέγεθος 5,5 ίντσες και μπαταρία στα μείον του κινητού.

Επίσης υποστήριξη αλλά αν η τιμή είναι κάτω από τα 150 ευρώ έχεις ένα κίνητρο για παραπάνω δεν το κόβω σαν λογική αγορά.

Από εσωτερικό Κινέζικο ανταγωνισμό όμως πως τα πάει σε τιμή και υποστήριξη;

Δημοσ.

μονο τον ΦΠΑ 23% να προσθεσεις, αυτο που λες δεν εχει ΚΑΜΙΑ λογικη....

καλά δεν είπαμε να το πάρουμε από την Ελλάδα να πληρώνουμε τόσο χαοτικά ποσά στο κράτος με τόσο μικρούς μισθούς που έχουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...