Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία πατέντα αυτή, τα γυρνάει και σταδιακά, βγάζει και λεφτά από τόκους/whatever... Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει η ΕΕΤΤ για αυτή την τακτική...
Ntoubroutza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραία πατέντα αυτή, τα γυρνάει και σταδιακά, βγάζει και λεφτά από τόκους/whatever... Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει η ΕΕΤΤ για αυτή την τακτική... Καλημέρα... Τι θα πει?Ιδιωτικές εταιρείες είναι ότι θέλουν κάνουν.Έχουν νομικά παραθυράκια.Κι όχι μόνο στους πελάτες αλλά και στους εργαζομένους (αλλά είναι άλλο θέμα αυτό ας μη το ανοίξουμε) Ναι το ξέρω ότι υπάρχει ρήτρα για να φύγεις.όμως το θέμα τώρα είναι αλλού στην αίτηση σου ζητάνε 100 ευρώ προκαταβολή για να δεχθείς την αίτηση. Αυτή την προκαταβολή μπορεί να την αποφύγεις εάν έχεις πιστωτική κάρτα. Εάν έχεις και φοβάσαι να την δώσεις τηλεφωνικώς λογικό είναι ούτως και άλλως θα μπορούσες σε κάποιο κατάστημα wind να το κάνεις και από εκεί να συνεχίσεις την αίτηση. Καλημέρα... Αποκλείεται φίλε!!! Ούτε ευρώ παραπάνω....Για κανέναν λόγο.Ούτε με πιστωτική αλλά ούτε και κας σε κατάστημα! Μιλάμε για πολλά χρήματα και μάλλον έχουν μπερδέψει τις εποχές εκεί στην wind!...και λογικά και σε άλλες εταιρείες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα... Τι θα πει?Ιδιωτικές εταιρείες είναι ότι θέλουν κάνουν.Έχουν νομικά παραθυράκια.Κι όχι μόνο στους πελάτες αλλά και στους εργαζομένους (αλλά είναι άλλο θέμα αυτό ας μη το ανοίξουμε) Για αυτό πέφτουν πρόστιμα? Επειδή μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν? Το αν πληρώνονται είναι άλλου παπά ευαγγέλιο βέβαια 1
Ntoubroutza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πάω σε hol ή μένω σε cyta με το πρόγραμμα 23/μήνα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια περιοχή αν επιτρέπεται?
Ntoubroutza Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια περιοχή αν επιτρέπεται? Θεσσαλονίκη ανατολικά.Ανάληψη
aGka8l Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πάω σε hol ή μένω σε cyta με το πρόγραμμα 23/μήνα? αν σε ενδιαφερε μονο το adsl κ μετα τα υπολοιπα παρε στο calling center κ ζαλισε τους λιγους 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Θεσσαλονίκη ανατολικά.Ανάληψη Υπάρχει κάλυψη εκεί από HCN? Έχεις προσέξει αν γίνονται έργα από τον ΟΤΕ για FTTC/VDSL?
Ntoubroutza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει κάλυψη εκεί από HCN? Έχεις προσέξει αν γίνονται έργα από τον ΟΤΕ για FTTC/VDSL? Γίνανε κάποια έργα από τον ΟΤΕ,ναι. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω καν τι είναι το HCN αν σε ενδιαφερε μονο το adsl κ μετα τα υπολοιπα παρε στο calling center κ ζαλισε τους λιγους Ναι η ταχύτητα με ενδιαφέρει περισσότερο... Για τη cyta μιλάς να υποθέσω ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 τότε μην πας Cyta, γιατί αν θελήσεις αργότερα VDSL μέσω FTTC δεν παρέχει...
Ntoubroutza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 τότε μην πας Cyta, γιατί αν θελήσεις αργότερα VDSL μέσω FTTC δεν παρέχει... Kαλημέρα Εϊμαι ήδη στην cyta αλλά θέλω να αλλάξω.Είμαι χρόνια και δίνω για 4αρα γραμμή κοντά 25/μήνα Έχει το πρόγραμμμα με 23/μηνα όπως όλες οι εταιρείες με κινητά,σταθερά κι ως 24 mb/s (21 ευρώ οι άλλες) Οπότε ή μενω cyta με αυτό το πρόγραμμα ή πάω hol
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αν πέρασαν οπτικές κι άλλαξαν οι υπαίθριες καμπίνες με νέες, προσωπικά θα πήγαινα HOL...
Ntoubroutza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αν πέρασαν οπτικές κι άλλαξαν οι υπαίθριες καμπίνες με νέες, προσωπικά θα πήγαινα HOL... Είχαν περάσει πριν 1-2 μήνες περίπου από την HOL (από τα σπίτια που περνάνε) και μου για τις οπτικές ίνες.Η αλήθεια είναι ότι μου είπαν ότι μόνο η HOL έχει οπτικές ίνες. Οι οπτικές ίνες δεν είναι για όλες τις εταιρείες?Δηλαδή τα έργα που γίνονται είναι γενικά έργα κι όχι της κάθε εταιρείας.Έτσι δεν είναι? Δηλαδή αν υπάρχουν στην τάδε περιοχή θα υπάρχουν για όλες.¨Η κάνω λάθος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα έργα που ανέφερα γίνονται από τον ΟΤΕ μόνο κι νοικιάζονται από εναλλακτικούς... Απλά η Cyta δεν το κάνει ακόμα, ούτε η Forthnet, μόνο Wind/HOL...
Ntoubroutza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τα έργα που ανέφερα γίνονται από τον ΟΤΕ μόνο κι νοικιάζονται από εναλλακτικούς... Απλά η Cyta δεν το κάνει ακόμα, ούτε η Forthnet, μόνο Wind/HOL... Τότε σωστά μου είπε αυτός από την HOL για τις οπτικές ίνες. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Ελπίζω στην HOL να βρεθεί άκρη χωρίς εγγύηση. Επίσης μιας κι αναφερθήκα στην cyta.Να σου πω σημερινό συμβάν. Έχω 2 λογαριασμούς cyta στα χέρια μου (έρχονται στην ίδια διεύθυνση δηλαδή).Έναν που θέλω να αλλάξω κι έναν στο σπίτι της κοπέλας μου (που δεν μένει πλέον εκεί) ο οποίος είναι 16 ευρώ,μια απλή γραμμή δηλαδή ώστε να υπάρχει ιντερνετ. Κοίτα τώρα τι γίνεται. Ο λογαριασμός που θέλω να αλλάξω,που μου τον κόψανε για μερικές μέρες,είναι 23 ευρώ (αυτός ο μήνας δηλαδή).Ο λογαριασμός πάνω γράφει 54.29. Ο λογαριασμός στο σπίτι της κοπέλας γράφει τελικό ποσό 2 ευρώ αλλά ηλεκτρονικά μου βγάζει 34. Λέω κάποιο λάθος θα έγινε δεν μπορεί.Πηγαίνω σε κατάστημα cyta και μου λέει ο ένας είναι 23 κι άλλος 34.Δηλαδή και οι 2 λογαριασμοί είναι λάθος.Πρέπει να πας σε κεντρικό.Πηγαίνω σε κεντρικό μου λένε θα πρέπει να πάρεις στην εξυπηρέτηση στο 13877.Τους λέω το 13877 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.Δουλεύει μόνο το 13811 μου είναι για τεχνική υποστήριξη και το 21550 13877 που ΔΕΝ αναγράφεται στον λογαριασμό. Η απάντηση ίδια.Δεν ξέρω τι να σας πω,καλέστε εκεί. Έρχομαι στο σπίτι,περιμένω στην αναμονή 27 λεπτά μετρημένα με το χρονόμετρο του σταθερού,για να μου πούνε αυτό που ήξερα δηλαδή.Τους λέω θέλω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο τώρα.Έδωσα κινητό,σταθερό και τους είπα περιμένω σε 10 λεπτά να πάρει κάποιος!Έχει περάσει 1 ώρα. Πραγματικά εκεί στη cyta παίζουν με τα νεύρα μου..... Δεν είμαι στραβός,ούτε τρελός.Αλλά όλα έχουν κι ένα όριο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα