Ntoubroutza Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα... Εδώ και μερικές μέρες μιλάω με την wind για την προσφορά double play.Χθες έγινε η αίτηση (Α.Φ.Μ,Ταυτότητα και γενικά ότι χρειαζόταν) ώστε αύριο Πέμπτη να έρθει με κούριερ η αίτηση στο σπίτι για τις υπογραφές.Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι για να προχωρήσει η αίτηση χρειάζεται να πάω σε ένα κατάστημα wind και να δώσω 100 ευρώ σαν εγγύηση.Μόλις τους ρώτησα τον λόγο μου είπαν ότι το έβγαλε από το σύστημα κι ότι δεν ξέρουν τον λόγο.Μόλις τους ρώτησα γιατί δε μου το είπαν όταν έκανα την αίτηση μου απάντησαν ότι δεν είναι στάνταρ για κάθε πελάτη και τώρα το έβγαλε το σύστημα. Εννοείται ότι ακύρωσα την αίτηση γιατί το θεώρησα παράλογο πρώτον και δεύτερον γιατί τα χρήματα δεν θα αφαιρεθούν από τον πρώτο λογαριασμό αλλά σταδιακά μετά από 6 μήνες.... Οπότε για την σύνδεση μιλάμε για 100 εγγύηση + 21 πάγιο + 20 ρούτερ + 35 τέλος φορητότητας. Τους είπα ότι δεν με κάλυψε η απάντησή τους και ότι λογικά θα ψάξω για άλλη εταιρεία... Ευχαριστώ πολύ....
Ntoubroutza Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Wind: Μακρυά κι αγαπημένοι. Έλεγα κι εγώ όλα τόσο καλά?Δεν γίνεται Κάπου θα υπάρχει πρόβλημα.ΤΟ βρήκα....χαχαχαχα Σοβαρά τώρα.Γιατί μακριά? Εγώ αν δεν γινόταν αυτό με την εγγύηση νομίζω θα ήμουν μια χαρά.Εξυπηρέτηση αμέσως(χωρίς αναμονή εννοώ),οικονομικό πακέτο,δωρεάν λεπτά ομίλιας....μια χαρα.Αν και δεν ξέρω με τη σύνδεση του ιντερνετ τι γίνεται.Αλλού διαβάζω καλά σχόλια αλλού πάλι όχι.Όπως και για όλες τις εταιρείες βέβαια.... Αλλά ρε φίλε πρώτος λογαριασμός 175 ευρώ....ε όχι.Πάει πολύ!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγγύηση? wtf... 1
bill2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ειχα και αλλα αυμφωνησαμε και αλλα με χρεωναν
katsikoula Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μήπως ήσουν παλιά συνδρομητής και άφηνες απλήρωτους λογαριασμούς και τους έβγαλες την πίστη?
Ntoubroutza Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 μήπως ήσουν παλιά συνδρομητής και άφηνες απλήρωτους λογαριασμούς και τους έβγαλες την πίστη? Όχι Φόρθνετ είχα κι εγώ στις αρχές που έγινε το ''μπαμ'' αν θυμάσαι και μετά cyta για αρκετά χρόνια.Μέχρι και σήμερα.Και όλα αυτά τα χρόνια ζήτημα 3 ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί για 10 μέρες στη χειρότερη.Μιλάω για 5 χρόνια πελάτης cyta. Εγγύηση? wtf... Τώρα θα κάνω call back για να μάθω ακριβώς.Γιατί κι εγώ είμαι περίεργος.... Εγω ειχα και αλλα αυμφωνησαμε και αλλα με χρεωναν Γενικά οι εταιρείες κάνουν κάτι χαζά.Ανανέωση προγράμματος χωρίς ενημέρωση (στη θεία μου πρόσφατα ο ΟΤΕ),αλλαγές στις χρεώσεις και γενικά κάτι τέτοια.Η wind τουλάχιστον το ξεκαθάρισε 21 τον πρώτο χρόνο 25 τον δεύτερο.Αλλά για την εγγύηση δεν είχαν πει τίποτα. UP:Μόλις ξαναμίλησα.Τα ίδια και τα ίδια.Δεν γνωρίζουν τον λόγο που βγάζει εγγύηση το σύστημα και δεν ενημερώνουν την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ώστε να ξέρουν τι να πούνε.Λένε κι αυτοί ότι δεν ξέρουν τον λόγο.Παράλογο για μένα....
katsikoula Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι Φόρθνετ είχα κι εγώ στις αρχές που έγινε το ''μπαμ'' αν θυμάσαι και μετά cyta για αρκετά χρόνια.Μέχρι και σήμερα.Και όλα αυτά τα χρόνια ζήτημα 3 ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί για 10 μέρες στη χειρότερη.Μιλάω για 5 χρόνια πελάτης cyta. Τώρα θα κάνω call back για να μάθω ακριβώς.Γιατί κι εγώ είμαι περίεργος.... Γενικά οι εταιρείες κάνουν κάτι χαζά.Ανανέωση προγράμματος χωρίς ενημέρωση (στη θεία μου πρόσφατα ο ΟΤΕ),αλλαγές στις χρεώσεις και γενικά κάτι τέτοια.Η wind τουλάχιστον το ξεκαθάρισε 21 τον πρώτο χρόνο 25 τον δεύτερο.Αλλά για την εγγύηση δεν είχαν πει τίποτα. UP:Μόλις ξαναμίλησα.Τα ίδια και τα ίδια.Δεν γνωρίζουν τον λόγο που βγάζει εγγύηση το σύστημα και δεν ενημερώνουν την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ώστε να ξέρουν τι να πούνε.Λένε κι αυτοί ότι δεν ξέρουν τον λόγο.Παράλογο για μένα.... κακώς ασχολείσαι... υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές και πολύ καλύτερες κατά την άποψη μου 1
Ntoubroutza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 κακώς ασχολείσαι... υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές και πολύ καλύτερες κατά την άποψη μου Σίγουρα θα υπάρχουν απλά στράβωσα λίγο γιατί στην ουσία το είχαμε τελειώσει κι έμενε μόνο η υπογραφή όπως είπα. Για πες... Νομίζω έχω αποκλείσει τον ΟΤΕ επειδή ξεφεύγει λίγο στην τιμή/μήνα
aGka8l Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Και σε γνωστό στη βονταφον ζητησαν εγγυηση πρόσφατα... Απο κει π μεχρι τωρα μας παρακαλαγαν οι πελάτες τωρα θα τους παρακαλαμε εμεις νομιζω οπως γιναμε.. 1
Ntoubroutza Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και σε γνωστό στη βονταφον ζητησαν εγγυηση πρόσφατα... Απο κει π μεχρι τωρα μας παρακαλαγαν οι πελάτες τωρα θα τους παρακαλαμε εμεις νομιζω οπως γιναμε.. Κάπως έτσι. Η cyta καμία προσφορά μέχρι στιγμής.
aGka8l Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Κάπως έτσι. Η cyta καμία προσφορά μέχρι στιγμής. Στην Cyta αξιζει πολυ το 28€ 1000/1000/1000 σε συνδιασμό με σταθερή ΑΛΛΑ δε ξερω αν γινεται μονο σε μενα μετα ττην 15 μέρα π ειναι ληξηπρόθεσμη η ωφειλή μ αρχιζουν τα ΣΜΣ στο calling Center , μ παν οτι πλέων ολες οι εταιρίες το κόβουν ετσι πλέων Στα θετικά οτι ειναιο 2 € η αρση φραγης σε σχεση με wind /ote π ειναι 5ευράκι
eddie1996 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά την εγγυήση την ζητάνε για να μην φύγει κανένας πελάτης και δεν πληρώσει στην ώρα του και ότι θα έχουν πάρει κανένα ποσό κτλ. Όμως εάν έχετε πιστωτική κάρτα και βάλετε πάγια εντολή δεν πρόκειται να σας ζητήσουν εγγυήση κτλ γιατί είναι εγγυημένα ότι θα τα παίρνει η wind και η κάθε άλλη εταιρεία από την κάρτα. Το είχα πάθει εγώ όταν είχα πάει στην κοσμοτε να πληρώσω με μετρητά καινούργιο συμβόλαιο ζήτησαν 150 ευρώ προκαταβολή. Όταν μπήκα σε οικογενειακό πακέτο με την μητέρα μου( εξοφλείται μέσω κάρτας) τίποτα δεν ζήτησαν.
Ntoubroutza Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Στην Cyta αξιζει πολυ το 28€ 1000/1000/1000 σε συνδιασμό με σταθερή ΑΛΛΑ δε ξερω αν γινεται μονο σε μενα μετα ττην 15 μέρα π ειναι ληξηπρόθεσμη η ωφειλή μ αρχιζουν τα ΣΜΣ στο calling Center , μ παν οτι πλέων ολες οι εταιρίες το κόβουν ετσι πλέων Στα θετικά οτι ειναιο 2 € η αρση φραγης σε σχεση με wind /ote π ειναι 5ευράκι Έχω cyta εδώ κι αρκετά χρόνια. Δεν είμαι πολύ ευχαριστμένος.Έχει μία με 23 ευρώ/μήνα σε περίπτωση που δεν βρω καμιά εταιρεία. Παιδιά την εγγυήση την ζητάνε για να μην φύγει κανένας πελάτης και δεν πληρώσει στην ώρα του και ότι θα έχουν πάρει κανένα ποσό κτλ. Όμως εάν έχετε πιστωτική κάρτα και βάλετε πάγια εντολή δεν πρόκειται να σας ζητήσουν εγγυήση κτλ γιατί είναι εγγυημένα ότι θα τα παίρνει η wind και η κάθε άλλη εταιρεία από την κάρτα. Το είχα πάθει εγώ όταν είχα πάει στην κοσμοτε να πληρώσω με μετρητά καινούργιο συμβόλαιο ζήτησαν 150 ευρώ προκαταβολή. Όταν μπήκα σε οικογενειακό πακέτο με την μητέρα μου( εξοφλείται μέσω κάρτας) τίποτα δεν ζήτησαν. Υπάρχει ρήτρα δεν μπορείς να φύγεις.Αν ''σπάσεις'' το συμβόλαιο σου πριν την ημερομηνία που λήγει θα πρέπει να πληρώσεις.Με λίγα λόγια δεν μπορείς να κάνεις νέο συμβόλαιο σε νέα εταιρεία αν δεν έχουν εξοφληθεί τα πάντα.Εϊτε λογαριασμός είτε ρήτρα συμβολαίου.Και μιλάμε για 100+ ευρώ πάντα. Και στην τελική ήμαρτον.Όλα είναι ηλεκτρονικά,πως θα φύγει?Λες και είναι ενοικιαστής σπιτιού να σηκωθεί ένα βραδυ και να φύγει από το σπίτι?ΑΝ ήταν έτσι όλοι μόλις ερχόταν ο λογαριασμός θα ψάχνανε νέες εταιρείες. Δεν γίνονται αυτά..... Επίσης σιγά μη συνδέσω κάρτα με την wind.Μη τρελαθούμε τελείως τώρα.Και με την οποιαδήποτε wind έτσι?
eddie1996 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω cyta εδώ κι αρκετά χρόνια. Δεν είμαι πολύ ευχαριστμένος.Έχει μία με 23 ευρώ/μήνα σε περίπτωση που δεν βρω καμιά εταιρεία. Υπάρχει ρήτρα δεν μπορείς να φύγεις.Αν ''σπάσεις'' το συμβόλαιο σου πριν την ημερομηνία που λήγει θα πρέπει να πληρώσεις.Με λίγα λόγια δεν μπορείς να κάνεις νέο συμβόλαιο σε νέα εταιρεία αν δεν έχουν εξοφληθεί τα πάντα.Εϊτε λογαριασμός είτε ρήτρα συμβολαίου.Και μιλάμε για 100+ ευρώ πάντα. Και στην τελική ήμαρτον.Όλα είναι ηλεκτρονικά,πως θα φύγει?Λες και είναι ενοικιαστής σπιτιού να σηκωθεί ένα βραδυ και να φύγει από το σπίτι?ΑΝ ήταν έτσι όλοι μόλις ερχόταν ο λογαριασμός θα ψάχνανε νέες εταιρείες. Δεν γίνονται αυτά..... Επίσης σιγά μη συνδέσω κάρτα με την wind.Μη τρελαθούμε τελείως τώρα.Και με την οποιαδήποτε wind έτσι? Ναι το ξέρω ότι υπάρχει ρήτρα για να φύγεις.όμως το θέμα τώρα είναι αλλού στην αίτηση σου ζητάνε 100 ευρώ προκαταβολή για να δεχθείς την αίτηση. Αυτή την προκαταβολή μπορεί να την αποφύγεις εάν έχεις πιστωτική κάρτα. Εάν έχεις και φοβάσαι να την δώσεις τηλεφωνικώς λογικό είναι ούτως και άλλως θα μπορούσες σε κάποιο κατάστημα wind να το κάνεις και από εκεί να συνεχίσεις την αίτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα