Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε παιδιά.

Λοιπόν, το θέμα που με απασχολεί είναι το εξής. Έχουμε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια (4 δωμάτια,1 δυάρι και 2 διαμερισματακια) σε τρεις ορόφους το ένα πάνω από το άλλο και με περίπου 100 τμ στον όροφο. Αυτή τη στιγμή έχω μια απλή σύνδεση forthnet με ένα techicolor modem και θα ήθελα να κάνω τα εξής

• να μεγαλώσω την εμβέλεια ώστε το σήμα να φτάνει παντού
  • να φτιάξω ένα hotspot ή ένα quest network  ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο δίκτυο.(ή ο,τι είναι καλύτερο για μια τέτοια επιχείρηση)
  • το πιο βασικό που θα ήθελα είναι να δημιουργησουμε ένα captive portal ώστε με τη σύνδεση κάποιου στο wifi μου να οδηγείται σε σελίδα που να τον παρακινεί να μας κάνει like στο fb και ένα έχει κάποιες βασικές πληροφορίες για τα ενοικιαζόμενα.

Οι γνώσεις μου στα δίκτυα δεν είναι και πολλές γι αυτό θα ήθελα να είστε λίγο αναλυτικοί στις πληροφορίες που θα μου δώσετε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν οι γνωσεις σου δεν ειναι πολλες θα σου προτεινα να ζητησεις απο καποιον να στο στησει.ναι υπαρχει η απλη λυση να σου πουμε οτι οκ περασε 5-6 ethernet βαλει 5-6 access points και εισαι ετοιμος και υπαρχει και η σωστη λυση με πιο επαγγελματικα ap που να ειναι και poe κτλ και να ειναι ξεχωριστο απο το υπαρχουν σου δικτυο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...