n0iL21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 FYI την τύπισσα την γούσταρα, μεγάλη αλλά ήξερε καλά τι έδινε. Η τύπισσα μου τα έδωσε με 25€. Την έλεγαν Βρεττού και το τηλεφωνό της είναι 2109911216. Μου το έδωσε τελικά και για τα ανηψια μου μετα από πολυ σαματα που έκανα αφου δε με πηραν και ξανακάλεσα. Αν την πιέσετε πολύ ίσως το δώσει. Το θέμα είναι πως θα βλέπω το ΑΕΚακι μου ως το 2019 χωρίς αλλαγή τιμής!!! Ωραιος!! Μονο ΑΕΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
degrelle Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι Nova.Προσοχή στις χρεώσεις..... Πληρώνω 29.99 triple play + 10 euro nova cinema 1,2,3,4, +NOVA CINEMA1 HD,NOVA CINEMA 2HD+ 1 euro αναλυτικό λογαριασμό. Το θέμα είναι οτι δεν έχει και σπουδαίες ταινίες τώρα μάλλον θα κόψω πακέτο για nova cinema basic 29.99. Εξοπλισμός ναι ειναι δώρο και δεν τον επιστρέφεις αλλά θέλεις 150-200 να φύγεις πριν λήξει το συμβόλαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n0iL21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο ΟΤΕ μαγκες, αν θελετε και ΙΝΤΕΡΝΕΤ χωρις πεταγματα! Εξαλου ο ΟΤΕ πηρε ολλα τα καλα πρωταθληματα ποδοσφαιρου και champions league πλεον + Eurobasket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα