Προς το περιεχόμενο

Όλη η Nova 25 ευρώ...Είναι αλήθεια;

vtsik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, το παρακάτω τηλέφωνο (2109911216) με έχει καλέσει 3 φορές τις τελευταίες ημέρες. Δεν πρόλαβα να το σηκώσω και φαντάστηκα πως θα ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα τηλεφωνικά κέντρα που καλούν για εισπράξεις, οπότε και δεν κάλεσα πίσω αφού δεν ήξερα το νούμερο. Ωστόσο μετά την επιμονή τους το σήκωσα λίγο πριν. Ήταν από Nova και Forthnet για προσφορά και δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια αυτό που άκουσα. Μου είπαν για προσφορά σκέτης Nova 25€ όλα τα Cinema κανάλια ή 25€ όλα τα Sports κανάλια και μετά μου είπαν πως αν αγόραζα και Forthnet θα μου έδινα τηλέφωνο, ίντερνετ και Nova με 39,9€ όλα τα Cinema ή όλα τα Sports. Επίσης ανέφεραν πως θα έκαναν δώρο την εγκατάσταση 60€, δώρο το router 30€, δώρο τον αποκωδικοποιητή 50€, και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης 34,9€. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δε μου φαίνεται αληθινό. Μπαίνω στο site της Nova και δεν το βλέπω. Μου είπαν ότι είναι μόνο για λίγες μέρες και αποκλειστικά από αυτόν τον dealer. Μου είπαν ότι λόγω έναρξης σεζόν έχουν προσφορά και ότι για λίγες μέρες τον χρόνο και λίγες φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο από μερικούς dealer. Ζω στα Τρίκαλα και μου είπαν πως τυχαία καλούν σε κινητά σε όλη την Ελλάδα όπου τύχει. Είναι αλήθεια; Γνωρίζετε τι συμβαίνει; Πως Μπορώ να διαπιστώσω αν είναι αλήθεια; Το τηλέφωνο που με κάλεσε είναι το 2109911216. Αναμένω στη βοήθεια σας φιλαράκια. Τι να κάνω; Να το επιλέξω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά ισχύει μου είχαν κάνει την ίδια προσφορά πριν 1 χρόνο αλλά δεν την δέχτηκα αφού δεν προσφέρει και τπτ πλέον 

Ισχύει γιατί στο είπε dealer της Nova. Το θέμα είναι όχι αν ισχύει ή όχι (γιατί ισχύει de facto). Το θέμα είναι οι λεπτές γραμμές. Θα σε βάλουν να υπογράψεις ένα συμβόλαιο, λογικά για δύο έτη. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα πληρώνεις όσα σου λένε τον μήνα και θα σου κάνουν και τα δώρα ΑΛΛΑ δεν θα μπορείς να φύγεις να πας σε κάποιον άλλον αν δεν σου αρέσει η Nova. Το χειρότερο είναι ότι αν δεν σου αρέσει και θες να φύγεις, θα σου βάλουν ένα πολύ μεγάλο πρόστιμο και θα πρέπει να επιστρέψεις όλον τον εξοπλισμό που σου έδωσαν. Είναι αλήθεια, ισχύει η προσφορά και δεν πρέπει να σε ανησυχεί αυτό. 

Παιδιά ξανακάλεσα και το έκανα. Μου είπαν πως θα έρθει κούριερ με το νέο συμβόλαιο που θα τα αναγράφει όλα. Είναι για αυτή την εβδομάδα μόνο είπαν και μάλλον δε θα παραταθεί. Επίσης ζήτησα να το κάνω και για τα ανίψια μου στο σπίτι του αδερφού μου και να βλέπει και αυτός την ΑΕΚ αλλά μου είπαν πως είναι για περιορισμένο αριθμό συνδρομητών και ότι αν αυξηθεί θα με καλέσουν αυτοί. Τι να κάνω; Πως γίνεται να το πάρω και 2η φορά;

Καλημέρα παιδιά, το παρακάτω τηλέφωνο (2109911216) με έχει καλέσει 3 φορές τις τελευταίες ημέρες. Δεν πρόλαβα να το σηκώσω και φαντάστηκα πως θα ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα τηλεφωνικά κέντρα που καλούν για εισπράξεις, οπότε και δεν κάλεσα πίσω αφού δεν ήξερα το νούμερο. Ωστόσο μετά την επιμονή τους το σήκωσα λίγο πριν. Ήταν από Nova και Forthnet για προσφορά και δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια αυτό που άκουσα. Μου είπαν για προσφορά σκέτης Nova 25€ όλα τα Cinema κανάλια ή 25€ όλα τα Sports κανάλια και μετά μου είπαν πως αν αγόραζα και Forthnet θα μου έδινα τηλέφωνο, ίντερνετ και Nova με 39,9€ όλα τα Cinema ή όλα τα Sports. Επίσης ανέφεραν πως θα έκαναν δώρο την εγκατάσταση 60€, δώρο το router 30€, δώρο τον αποκωδικοποιητή 50€, και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης 34,9€. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δε μου φαίνεται αληθινό. Μπαίνω στο site της Nova και δεν το βλέπω. Μου είπαν ότι είναι μόνο για λίγες μέρες και αποκλειστικά από αυτόν τον dealer. Μου είπαν ότι λόγω έναρξης σεζόν έχουν προσφορά και ότι για λίγες μέρες τον χρόνο και λίγες φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο από μερικούς dealer. Ζω στα Τρίκαλα και μου είπαν πως τυχαία καλούν σε κινητά σε όλη την Ελλάδα όπου τύχει. Είναι αλήθεια; Γνωρίζετε τι συμβαίνει; Πως Μπορώ να διαπιστώσω αν είναι αλήθεια; Το τηλέφωνο που με κάλεσε είναι το 2109911216. Αναμένω στη βοήθεια σας φιλαράκια. Τι να κάνω; Να το επιλέξω;

Άρα δε δίνουν όλη τη nova 25 ευρό.Δίνουν η το nova sport pack η το cinema pack με 25 ευρό.ξέρει κανένας αν δίνουν μαζί τα ΗD η τα χρεώνουν;

39.9 νομίζω

Εχω Conx double play + Ote tv, κυριως για να εβλεπα την ΑΕΚαρα μου Γ-Β' εθνικη, 80 ευρω το διμηνο! Δεν υπαρχει καλυτερο, ολοι απο τον ΟΤΕ νοικιαζουν τις συνδεσεις τους! 

ναι και εγω νομίζω πως είναι το καλύτερο που έχει βγει ποτέ, ειδικά για την ΑΕΚαρα απλά δε μου έκαναν και δεύτερο για τα ανηψάκια μου..το τηλ που με κάλεσε ήταν 2109911216, δοκίμασε τους. Αυτοί έχουν κάποια ειδική συμφωνία από ότι κατάλαβα και έχουν προσφορές για όλα. Περιμένω να μου πουν και για τους; πιτσιρικάδες

39.9 νομίζω

Εχω Conx double play + Ote tv, κυριως για να εβλεπα την ΑΕΚαρα μου Γ-Β' εθνικη, 80 ευρω το διμηνο! Δεν υπαρχει καλυτερο, ολοι απο τον ΟΤΕ νοικιαζουν τις συνδεσεις τους!  

Τι εννοείς με το νοικιάζουν τις συνδέσεις τους;

Τι εννοείς με το νοικιάζουν τις συνδέσεις τους;

Βγες εξω απο την οικια σου, και περνα μια βολτα απο το τετραγωνικο περιμετρο της γειτωνια σου, κοιτα ολες τις κολονες και τους πιλωνες. Τι παρατηρεις;; Ειναι ολα του ΟΤΕ; Αρα; Λυθηκε η απορια σου θελω να ελπιζω!

<p>μου είπαν δώρο HD για πάντα..αυριο θα παραλάβω το συμβόλαιο</p>

25 € μαζί με τα hd καλή προσφορά ακούγεται.άκουσα ότι για πρωην συνδρομητές δινουν αυτό το πακέτο χωρίς δέσμευση με συμβόλαιο αλλά δε ξέρω κατά πόσο ισχύει.

ναι και εγω νομίζω πως είναι το καλύτερο που έχει βγει ποτέ, ειδικά για την ΑΕΚαρα απλά δε μου έκαναν και δεύτερο για τα ανηψάκια μου..το τηλ που με κάλεσε ήταν 2109911216, δοκίμασε τους. Αυτοί έχουν κάποια ειδική συμφωνία από ότι κατάλαβα και έχουν προσφορές για όλα. Περιμένω να μου πουν και για τους; πιτσιρικάδες

Δυστηχως, ο ΟΤΕ δεν πηρε φετος την ΑΕΚ, μεγαλη ξενερα, τεσπα, βλεπω ισπανικο ποδοσφαιρο που με γεμηζει πολυ τα σαββατοκυριακα μου, επισης εχει και το γερμανικο. Σε προτεινω να παρεις ΟΤΕ παντως κατα την γνωμη μου, τσιμπημενες τιμες αλλα πολυ γρηγορο και σε ιντερνετ και αξιοπιστο χωρις πεταγματα.

FYI την τύπισσα την γούσταρα, μεγάλη αλλά ήξερε καλά τι έδινε. Η τύπισσα μου τα έδωσε με 25€. Την έλεγαν Βρεττού και το τηλεφωνό της είναι 2109911216. Μου το έδωσε τελικά και για τα ανηψια μου μετα από πολυ σαματα που έκανα αφου δε με πηραν και ξανακάλεσα. Αν την πιέσετε πολύ ίσως το δώσει.

Το θέμα είναι πως θα βλέπω το ΑΕΚακι μου ως το 2019 χωρίς αλλαγή τιμής!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...