Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Και εκεί που απολάμβανα ένα μεταμεσονύχτιο game cs:go, το πισί αποφασίζει να κλείσει και να μην ξανανάψει.

Το τροφοδοτικό κάνει ένα ελαφρύ επαναλαμβανόμενο κλικάρισμα (όχι, δεν προέρχεται από το μεγαφωνάκι) και αυτό μου λέει ότι μάλλον υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα κάπου και η προστασία δεν το αφήνει να ξεκινήσει. Αυτό ακούγεται με το που μπει στην πρίζα, για άναμα ούτε λόγος, με φορτίο ή χωρίς.

Όλοι οι πυκνωτές είναι σε καλή κατάσταση..δυστυχώς.

Δεν είδα είποτα που να βγάζει μάτι, καμία μαυρίλα, κανένα σημάδι πουθενά.

ριπ ιν πεπερόνις :<

εδίτ: Ναι, δοκίμασα και με ένα άλλο ψιλομούφα που είχα στην άκρη και άναψε το πισί.

Γι' αυτό λοιπόν, θέλω δε θέλω πρέπει να τα σκάσω.

Αν δεν το καταλάβατε ήδη, θα είναι για το πισί της υπογραφής.

Αγνοήστε σενάρια περί αναβάθμισης κλπ.

550-600W φτάνουν και περισσεύουν για αυτό, αλλά κάπου εδώ σας το χαλάω, γιατί θέλω full modular.

Το γιατί είναι καθαρά quality of life, δεν γίνεται να θες να κάνεις ένα ξεσκονισματάκι και να πρέπει να διαλύσεις τα πάντα (coughAgoscablemanagementcough).

Αν δω ότι παραξεφεύγουμε χρηματικά, αναγκαστικά θα ξανασυμβιβαστώ με semi modular.

Φωτίστε με σοφοί του ινσόμνια, καίγονται τα μπατζάκια μου βραδιάτικα.

tldr: Το φθηνότερο δυνατόν full modular της προκοπής για το σύστημα της υπογραφής.

Δημοσ.

Δέν βλέπω τον λόγο να παίρνει κάποιος full modular σε home build δηλαδή υπ'αρχει περίπτωσει να μήν συνδέσεις το 24pin καλώδιο? ή το cpu power καλώδιο?

• Like 2
Δημοσ.

Δέν βλέπω τον λόγο να παίρνει κάποιος full modular σε home build δηλαδή υπ'αρχει περίπτωσει να μήν συνδέσεις το 24pin καλώδιο? ή το cpu power καλώδιο?

Εξοικονόμιση χώρου και μόνο αρκεί σε mid tower όπως έχει ο φίλος είναι πολύ καλή επιλογή για να γλιτώσεις τη μακαρονάδα μέσα στο κουτί. Βάζεις ότι χρειάζεσαι και ξεμπερδεψες. Φυσικά είναι πολύ πιο έυκολο και το καθάρισμα αλλά κερδίζεις και στο airflow. Θες και άλλους λόγους για να μην πάρεις αν μπορείς full modular;

Δημοσ.

Εξοικονόμιση χώρου και μόνο αρκεί σε mid tower όπως έχει ο φίλος είναι πολύ καλή επιλογή για να γλιτώσεις τη μακαρονάδα μέσα στο κουτί. Βάζεις ότι χρειάζεσαι και ξεμπερδεψες. Φυσικά είναι πολύ πιο έυκολο και το καθάρισμα αλλά κερδίζεις και στο airflow. Θες και άλλους λόγους για να μην πάρεις αν μπορείς full modular;

Δέν έγινα κατανοητός,ποιός ο λόγος να πάρεις full modular σε σχέση με semi mod;ular που είναι φθηνότερο εννοώ γιατί στην όλη συζήτηση τα full modular βγαίνουν ακριβά για το budget του TS

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί για να βγάλεις το τροφοδοτικό πρέπει να διαλύσεις όλο το case.

Αυτό σε ένα τσίμα-τσίμα κουτί με ~1-1,5cm χώρο για μακαρονάδα management είναι πονοκέφαλος.

Τώρα πχ για να το βγάλω να το ανοίξω για τσεκάρισμα έπρεπε να φύγουν τα πάντα.

Άλλη φορά έβρισκε ένα καλώδιο στον ανεμιστήρα και έκανε σαν σάπιο μοτοποδήλατο.

Επίσης για ένα ξεσκόνισμα κάθε 6μηνο.

Για αυτούς τους λόγους (τουλάχιστον), βολεύει παραπάνω.

Όπως είπα, είναι καθαρά θέμα quality of life.

και first world problems >_>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...