takatakaros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας φίλος μου σκέφτεται να αγοράσει pc έτοιμο από το ebay σαν αυτό εδώ . Είναι καλό ή μάπα τα πράγματα; Γιατί από όσο είδα στα χαρακτηριστικά ( αν και δεν είμαι ειδικός) φαίνονται καλά για αυτά τα λεφτά τι παίζει;
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας φίλος μου σκέφτεται να αγοράσει pc έτοιμο από το ebay σαν αυτό εδώ . Είναι καλό ή μάπα τα πράγματα; Γιατί από όσο είδα στα χαρακτηριστικά ( αν και δεν είμαι ειδικός) φαίνονται καλά για αυτά τα λεφτά τι παίζει; Μαπα ειναι βεβαια στα χρηματα αυτα ουτως ή αλλως οτι και να παρεις gaming PC δεν θεωρειται. 1
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 οκ ευχαριστω πολύ. Έχεις καμιά πρόταση για 22" οθόνη μέχρι 200 euro? Τι να τη κάνει την budget/mainstream οθόνη σε τέτοιο σύστημα (και 22'' κιόλας); Ούτε το hardware θα αξιοποιηθεί,ούτε θα αποδώσει και θα μεταφέρει την δύναμη του σε τέτοιες οθόνες,ούτε και αυτός θα το χαρεί σε σύγκριση με μια κατάλληλη.Και τα κουτιά των 40-50€ δεν είναι για συστήματα των 1050€.Μη ισορροπημένες συνθέσεις είναι αυτές. 1
borbaszorbas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να τη κάνει την budget/mainstream οθόνη σε τέτοιο σύστημα (και 22'' κιόλας); Ούτε το hardware θα αξιοποιηθεί,ούτε θα αποδώσει και θα μεταφέρει την δύναμη του σε τέτοιες οθόνες,ούτε και αυτός θα το χαρεί σε σύγκριση με μια κατάλληλη.Και τα κουτιά των 40-50€ δεν είναι για συστήματα των 1050€.Μη ισορροπημένες συνθέσεις είναι αυτές. και ποια είναι η πρόταση σου?
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Προτείνω να διαθέσετε περισσότερα για καλή οθόνη και καλύτερο κουτί.Αν έχει τη δυνατότητα αγοράς από εξωτερικό θα είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτείτε τις συνήθως καλύτερες τιμές.Μπορείτε να βρείτε "budget" οθόνες 144Hz,21:9 ή ακόμα και με freesync από τα 250-260€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα