Eagle_IIz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ο.κ. σε ευχαριστώ αποτι βλέπω σχετικά καλά είμαι για αυτά που έχω κάνει εν αναμονή όταν κλείσω το κουτί να δούμε τα ρολόγια τη θα δείξουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Και εγω νομιζω οτι ειστε ψηλα στα vrm1.Εδω το δικο μου απο την Sapphire 290 TriX με 15 λεπτα render test απο το gpuz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eagle_IIz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 μιας και τελείωσα το pc κατάφερα να ρίξω ελαφρός της θερμοκρασίες φτιάχνοντας ένα χειροποίητο airflow φέρνοντας από μπροστά αέρα και κάνοντας κυκλοφορία του αέρα σωστά μιας και έκλεισα τα πλαϊνά του κουτιού. αποτι βλέπω ακόμα δεν έχουνε βγάλει full cover block για της 390 version 2/3 οπότε όσοι θέλουνε waterblock για της 390 είναι μονόδρομος αυτή οι λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Εγω εχω την MSI η οποια εχει Custom PCB δεν γνωριζω τι ειναι το R15 αν μπορεις να μ το εξηγησεις για να καταλαβω Λοιπον εγω σου δειχνω θερμοκρασιες σε IDLE με ρολογια 1170/1700 Και σε βαρυ φορτιο Δεν ειναι πολλα τα +119mv για 1170 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι πολλα τα +119mv για 1170 ισως ηταν τωρα εχω την 970 χαχαΔεν ειναι πολλα τα +119mv για 1170 ισως ειναι αλλα δν με απασχολει γτ εχω τωρα την 970 χεχε :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα