Προς το περιεχόμενο

Waterblock σε XFX r9 390

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιασας

Έχω την κάρτα γραφικών 

http://xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-300-series/amd-radeon-r9-390-double-dissipation-black-edition-r9-390p-8db6

ξέρετε ποιο block ταιριάζει για την συγκεκριμένει έκδοση επειδή έχει της ψύκτρες στην δεξιά μεριά 

001_081915.png

ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες παίρνουν οι εταιρίες και μετά τραβάς τα μαλλιά σου...

Να φανταστώ οτι οι η σούπερ ψύκτρα,"προϊόν αμέτρητων ωρών R&D", δέν βγαίνει με κάποιο τρόπο; 

skopelmix αν πας στο σύνδεσμο της κάρτας που έχω βάλει και πας εκεί που λέει για XFX Extreme VRM and Memory cooling

θα δεις ότι έχουνε βάλει ψύκτρες στην δεξιά μεριά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάτσει το block της υδροψυξης

γιαυτο και ψάχνω block που να μην επηρεάζετε από της ψύκτρες. άσχετο το avatar σου με πήγε πολλά χρόνια πίσω φίλε Α1200 και τα σχετικά :-)  

Tenshi-->Δυστυχώς δεν είναι λύση να προσπαθήσω να της βγάλω μην βασανιστούμε κιόλας αλλά έχεις δίκιο περί πρωτοβουλιών τον εταιριών και αποτι είδα σχεδόν όλες οι υλοποίησης σε  390 έχουνε βγάλει νέες έκδοσης με ψύκτρες στα δεξιά λογικά κάποιο πρόβλημα θα έχει δημιουργηθεί  :shifty:

• Moderators

Αν εννοεις αυτο το μαυρο τοτε απο οτι φεναιτε αφερειτε με της βιδες , τωρα δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι reference το pcb για να μπορεις να βαλεις full cover waterblock , αν ψαχνεις για την ψυξη του πυρηνα μονο τοτε σχεδον ολα τα universal block που υποστιριζουν 290x θα σου κανουν απλα μετα θα χρειαστεις ψυκτρακια για vram και οτι αλλο θελει ψυξη πανω στην καρτα

http://www.legitreviews.com/radeon-r9-390x-taken-apart-to-reveal-radeon-r9-290x_166065

post-339798-0-85659600-1441214465_thumb.jpg

να σας δώσω να καταλάβετε μέχρι πρότινος όλες οι 390 ηντουσαν σαν την φώτο που σας δίνω απο την EK

AMD-reference-design_75707.jpg

οι καινούργιες υλοποίησης όπως θα δείτε είναι σαν αυτή την εικόνα μέσο στις ΕΚ όπου και δυσκολευομαστε να βρούμε block

XFX-Radeon-R9-390-Double-Dissipation-Bla

όπως βλέπετε δεν είναι ίδιες γιαυτό και ψάχνομαι αν υπάρχει καμιά υλοπιοιση κάποιας εταιρίας που να κουμπώνει σωστά το block 

• Moderators

Ιδιο pcb ειναι. Βγαζεις την ψυκτρα με τις βιδες και κουμπωνει κανονικα!

Δεν εννοει το μαυρο γυρω απο τον πυρηνα αλλα το μεταλικο ψυκτρακι πισω κοντα στη τροφοδοσια εκεινο λογικα ειναι "κολλημενο" με καποια thermal glue και οι περισσοτερες απο αυτες αν πας να την αφερεσεις μπορει να κανεις ζημια σε οτι ειναι απο κατω , και στη συγκεκριμενη περιπτωση σε καλυπτη ενα μοναδικο πραγμα αλλα αρκετα οποτε η περιπτωση να κανει ζημια καποιος στην προσπαθεια να το αφερεσει μεγαλωνει αρκετα

παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό άσχετο. έχω την sapphare hd 6950 οπού μου χάλασε το ένα άπo τα δυο ανεμιστήραkia, θέλω να αλλάξω και να βάλω κάτι άλλο πιο μου προτείνεται να βάλω?

• Moderators

παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό άσχετο. έχω την sapphare hd 6950 οπού μου χάλασε το ένα άπo τα δυο ανεμιστήραkia, θέλω να αλλάξω και να βάλω κάτι άλλο πιο μου προτείνεται να βάλω?

EΠειδη ειναι τελειως ασχετο ανοιξε νεο θεμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

σε επικοινωνία που είχα με την EK η απάντηση της δεν ήτανε κατατοπιστηκή μιας και απέφυγε να απαντήσει τη φταίει και δεν κάθετε το block της σωστά στην μητρική σας παραθέτω τον διάλογο 

hi i have i card

XFX Radeon R9 390 Double Dissipation Black Edition 8GB GDDR5 (R9-390P-8DB6) - new inductors
I have a few questions if you can answer me 

1)There is a date that will take block for this card?

2)Τhe problem between card and block is that it is not the same as the previous version that I have been making with the name (1)?

3)Τhe heatsinks of the card when you take the new version block i removed or not name (2)?

4)If removed to lathe a bit there it finds in paragraph (1) could work with this version there are and other incompatibilities between card and block

thank you 
--------------------------------------------
Dear customer

Thank you for contacting us.

Sadly we don't have any plans to make a compatible water block with this version.

You will have to remove the heatsinks in order to be able to determine if the card is the same there or not.

Best regards, Igor Podlipnik

------------------------------------------

good afternoon 

what I'm asking is in most part focus the incompatibility between card and block It is only in the point (1) is elsewhere I'm asking because if it's only (1) point only to try to modify the block

the heatsinks are glued the screwed section (2) and if it's glued I, remove without presenter damage;

Sorry for the inconvenience others try to find a solution and my hands are catching on to modify 
-------------------------------------------------

Hello again

I'm really sorry, but sadly we can't recommend modifying the block this way.

Also, we have only checked the section 1 and saw it is not compatible. I can't comment on the 2 at the moment.

You should compare the PCB on your own if you intend to modify your water block in this way (which we do not recommend, and please note that will void the warranty).

και η φώτο που τους έστειλα

επειδή υποψιάζομαι ότι το όλο θέμα γίνετε γύρο από το σημείο (1)

έχει κάποιος καμία 290/290x η 390/390x να μου πει τη διαστάσεις έχει το ολοκληρωμένο chip(το μακρόστενο το προηγούμενο)

γιατί μάλλον είναι ποιο ψιλό από της προηγούμενες εκδόσεις γιατί αν ισχύει αυτό που νομίζω τότε διορθώνετε 

με ελαφρώς φάγωμα στο block πιστεύω ότι η όλοι ασυμβατότητα οφείλετε σε 2-3 χιλιοστά απλός θέλω να επιβεβαιωθώ για να ξέρω 

να παραγγείλω η οχι block

• Moderators

σε επικοινωνία που είχα με την EK η απάντηση της δεν ήτανε κατατοπιστηκή μιας και απέφυγε να απαντήσει τη φταίει και δεν κάθετε το block της σωστά στην μητρική σας παραθέτω τον διάλογο

hi i have i card

XFX Radeon R9 390 Double Dissipation Black Edition 8GB GDDR5 (R9-390P-8DB6) - new inductors

I have a few questions if you can answer me

1)There is a date that will take block for this card?

2)Τhe problem between card and block is that it is not the same as the previous version that I have been making with the name (1)?

3)Τhe heatsinks of the card when you take the new version block i removed or not name (2)?

4)If removed to lathe a bit there it finds in paragraph (1) could work with this version there are and other incompatibilities between card and block

thank you

Dear customer

Thank you for contacting us.

Sadly we don't have any plans to make a compatible water block with this version.

You will have to remove the heatsinks in order to be able to determine if the card is the same there or not.

------------------------------------------

good afternoon

what I'm asking is in most part focus the incompatibility between card and block It is only in the point (1) is elsewhere I'm asking because if it's only (1) point only to try to modify the block

the heatsinks are glued the screwed section (2) and if it's glued I, remove without presenter damage;

Sorry for the inconvenience others try to find a solution and my hands are catching on to modify

-------------------------------------------------

Hello again

I'm really sorry, but sadly we can't recommend modifying the block this way.

Also, we have only checked the section 1 and saw it is not compatible. I can't comment on the 2 at the moment.

You should compare the PCB on your own if you intend to modify your water block in this way (which we do not recommend, and please note that will void the warranty).

και η φώτο που τους έστειλα

επειδή υποψιάζομαι ότι το όλο θέμα γίνετε γύρο από το σημείο (1)

έχει κάποιος καμία 290/290x η 390/390x να μου πει τη διαστάσεις έχει το ολοκληρωμένο chip(το μακρόστενο το προηγούμενο)

γιατί μάλλον είναι ποιο ψιλό από της προηγούμενες εκδόσεις γιατί αν ισχύει αυτό που νομίζω τότε διορθώνετε

με ελαφρώς φάγωμα στο block πιστεύω ότι η όλοι ασυμβατότητα οφείλετε σε 2-3 χιλιοστά απλός θέλω να επιβεβαιωθώ για να ξέρω

να παραγγείλω η οχι block

Αμα φας το Block 2-3 χιλιοστά το πιο πιθανό είναι ότι θα το τρυπησεις και θα πάει άχρηστο

Από την στιγμή που ήθελες water Block στην κάρτα γιατί δεν πήρες μια reference?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...