antonis__19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα, Εχω φτασει στα τελευταια καλωδια του νεου μου pc και δεν μπορω να το ολοκληρωσω γιατι εχω μπερδευτει απιστευτα . Εχω διαβασει ολα τα site και πραγματικα δεν βοηθανε. Καταρχας εχω τα εξης 3 που επηρεαζουν το προβλημα 1) Enthoo Luxe κουτι με pwm απο πισω 2) Coolermaster Nepton 240m 3) Μητρικη asus z97 pro gamer Στην αρχη ειπα ας βαλω ολα τα ανεμιστηρακια και τα σχετικα στο pwm απο πισω. Απο αυτα που διαβασα ομως αλλαξα γνωμη και ειπα να αφησω πανω στο pwm μονο τους 2 ανεμιστηρες του κουτιου. (Επισης για να παρει ρευμα ειχα 2 επιλογες η να το συνδεσω με 12v που θα εκανε τους ανεμιστηρες να δουλευουν full η να συνδεσω ενα καλλωδιο 4pin στην motherboard. Το συνδεσα στο cpu opt. Επειτα ειχα την υδροψυξη που ηθελα να την συνδεσω κατευθειαν στην μητρικη και να μην μπλεκω με pwm. Συνδεω την υδροψυξη στο cpu fan και μου μενουν τα 2 ανεμιστηρακια της υδροψυξης και 3 επιλογες!! cha_fan 1,2,3 και εκει τελειωνει το πανηγυρι. Μην κανω καμια πατατα και τα ανατιναξω ολα.....
skopelmix Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οι αντλίες συνδέονται σε 12v,εκτός και αν οι οδηγίες σου λένε διαφορετικά,12v δίνουν το power fan header(πάντα) και τα cpu fan headers,chassis fan headers όταν είναι ρυθμισμένα απο το βιος full power ή 100%,οι ανεμίστήρες συνδέονται στα cpu fan headers και ελέγχονται απο to bios ή σε fan header της αντλίας(πχ.nzxt kraken)και ελέγχονται απο το ειδικό πρόγραμμα της υδρόψυξης 1
antonis__19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οποτε αν καταλαβα καλα να συνδεσω την αντλια (μεσω ενος μετατροπεα 4pin to 12v) σε 12v για μεγαλυτερη ασφαλεια να φανταστω?? και οχι σε cpu fan Και επισης τους 2 ανεμιστηρες της υδροψυξης στο cpu fan (μεσω ενος splitter γιατι έχει μονο μια υποδοχη) Και το pwm του κουτιου να το αφησω στην cpu opt υποδοχη? (τι ειναι αυτο?) η να το παω σε κανα cha fan και στο bios να το θεσω ως pwm (αν γινεται κιολας) Αντε 300 καλωδια πρεπει να παρω παλι σιγα μην ολοκληρωσω ποτε το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα