XMorsX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικα θα τον ειδες σε αλλο τοπικ γαι το συστημα που στεινει, δεν εχω παρει χαμπαρι εγω. Αλλα οπως και αν εχει, για να παρει καλυτερη οθονη τωρα πρεπει να ανεβασει το budget. Aν θελει να δωσει τα παραπανω χρηματα που απαιτει μαι καλυτερη οθονη εδω ειμαστε.
Tobeornotobe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/579644-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming/ Εδω ειναι το αλλο τοπικ και στο ποστ #26 ειναι η συνθεση μου. Ακουω προτασεις οθονη οσο καλυτερη γινεται μεχρι 180 ευρω. Το budget δεν ειναι δυνατο να ανεβει αλλο.. p.s Συγνωμη που αυτες τις μερες δεν απαντουσα αλλα επεσε πολυ δουλεια
XMorsX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Dell P2414h στα 215 και LG 24MB56HQ στα 160-170.
Tobeornotobe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Προς lg λογω τιμης θα παω.. Ευχαριστω πολυ
Millennium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πιο ακριβός ο επεξεργαστής (και η κάρτα γραφικών) από την οθόνη δηλαδή...Και σε σύστημα των 800€..Με ποιά λογική;
Tobeornotobe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πιο ακριβός ο επεξεργαστής (και η κάρτα γραφικών) από την οθόνη δηλαδή...Και σε σύστημα των 800€..Με ποιά λογική; Με τη λογικη οτι ενας ακριβοτερος επεξεργαστης και καρτα γραφικων θα μου δωσουν καλυτερες επιδοσεις σε βαθος χρονου αντι μιας ακριβης οθονης. Καθως δεν εχω την οικομικη δυνατοτητα σε 2 χρονια να παρω μια αλλη καρτα γραφικων των 230+ ....
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να τις κάνεις τις (υποτιθέμενες) καλύτερες επιδόσεις εφόσον δεν μεταφράζονται κατάλληλα μπροστά σου μέσω της οθόνης; Όταν έχεις χειρότερη οθόνη σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κομμάτια ενός συστήματος έχεις συνολικά χειρότερο σύστημα.Καλύτερες επιδόσεις και καλύτερο σύστημα θα είχες αν έπαιρνες καλή κάρτα μαζί με καλύτερη οθόνη και άφηνες τα άλλα να έπονται.Για αυτό θα έπρεπε να έδινες βάρος σε αυτά και κυρίως στην οθόνη που δεν την αλλάζεις κάθε χρόνο.Δε βλέπω να υπάρχει λογική σε τέτοια κίνηση σε τέτοιο σύστημα,καμμία,nil.
Tobeornotobe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη θα ηταν καλυτερο να παρω μια οθονη των 300 ευρω και να βαλω για καρτα γραφικων μια gtx 750 για υπολογιστη που προοριζεται για gaming ?
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό κατάλαβες; Τι να τις κάνεις τις (υποτιθέμενες) καλύτερες επιδόσεις εφόσον δεν μεταφράζονται κατάλληλα μπροστά σου μέσω της οθόνης; Όταν έχεις χειρότερη οθόνη σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κομμάτια ενός συστήματος έχεις συνολικά χειρότερο σύστημα.Καλύτερες επιδόσεις και καλύτερο σύστημα θα είχες αν έπαιρνες καλή κάρτα μαζί με καλύτερη οθόνη και άφηνες τα άλλα να έπονται.Για αυτό θα έπρεπε να έδινες βάρος σε αυτά και κυρίως στην οθόνη που δεν την αλλάζεις κάθε χρόνο.Δε βλέπω να υπάρχει λογική σε τέτοια κίνηση σε τέτοιο σύστημα,καμμία,nil. Δεν έχουν θέση οι budget οθόνες σε συστήματα των 800€ από όποια πλευρά και αν το δει κανείς,από ώπου και αν το τραβήξει κάποιος.
XMorsX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι εντάξει, μέχρι τις 380 / 960 καλες είναι και οι φθηνές οθόνες. Δες αυτό που σου είπα όμως στο άλλο topic, ότι μετράει περισσότερο μια 290 / 970 / 390 +i3 αν σου βγαίνει στα ίδια χρήματα.
Tobeornotobe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό κατάλαβες; Δεν έχουν θέση οι budget οθόνες σε συστήματα των 800€ από όποια πλευρά και αν το δει κανείς,από ώπου και αν το τραβήξει κάποιος. Καθως δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 1000 ευρω για ολο το συστημα ή αγοραζω καλυτερη οθονη ή καλυτερο κουτι.... Τωρα μιας και αποφασισα να διαθεσω ετσι τα χρηματα αν δεν μπορεις να μου προτεινεις αυτο που ζηταω δεν υπαρχει λογος να απαντας Όχι εντάξει, μέχρι τις 380 / 960 καλες είναι και οι φθηνές οθόνες. Δες αυτό που σου είπα όμως στο άλλο topic, ότι μετράει περισσότερο μια 290 / 970 / 390 +i3 αν σου βγαίνει στα ίδια χρήματα. Και εγω θα προτιμουσα μια gtx970 αντι της gtx960.. ποιον i3 μου προτεινεις για να δω ποσο βγαινει..
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καθως δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 1000 ευρω για ολο το συστημα ή αγοραζω καλυτερη οθονη ή καλυτερο κουτι.... Τωρα μιας και αποφασισα να διαθεσω ετσι τα χρηματα αν δεν μπορεις να μου προτεινεις αυτο που ζηταω δεν υπαρχει λογος να απαντας Και εγω θα προτιμουσα μια gtx970 αντι της gtx960.. ποιον i3 μου προτεινεις για να δω ποσο βγαινει.. Ή μπορείς να το αναβάλεις μέχρι να φτιάξεις σωστότερα το σύστημα.Ο i3 θα κόβει την 970 σε κάποια παιχνίδια ,και θα χεις ανισορροπία μεταξύ των κομματιών όπως και με την οθόνη αν πας σε κάτι τέτοιο που σκέφτεσαι.
Tobeornotobe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ή μπορείς να το αναβάλεις μέχρι να φτιάξεις σωστότερα το σύστημα.Ο i3 θα κόβει την 970 σε κάποια παιχνίδια ,και θα χεις ανισορροπία μεταξύ των κομματιών όπως και με την οθόνη αν πας σε κάτι τέτοιο που σκέφτεσαι. Καλη ιδεα αλλα πανω απο 1000 ευρω για ολο το συστημα δεν θα δωσω οσο και να το θελω ακομα και αν το αναβαλλω ...
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλη ιδεα αλλα πανω απο 1000 ευρω για ολο το συστημα δεν θα δωσω οσο και να το θελω ακομα και αν το αναβαλλω ... Τσέκαρε θέματα για gaming συστήματα στο ίδιο budget στο νέα συστήματα & αναβαθμίσεις.Στα λεφτά που λες χωράνε καλύτερες οθόνες από οθόνες των 170-220€.Μιλάω για παρόμοιο hardware στα βασικά με αυτό που στοχεύεις ως τώρα.
Tobeornotobe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τσέκαρε θέματα για gaming συστήματα στο ίδιο budget στο νέα συστήματα & αναβαθμίσεις.Στα λεφτά που λες χωράνε καλύτερες οθόνες από οθόνες των 170-220€.Μιλάω για παρόμοιο hardware στα βασικά με αυτό που στοχεύεις ως τώρα. Δε λεω οτι δε χωρανε αλλα θα χασω απο επιδοσεις... εξαλλου ο υπολογιστης δε θα χρησιμοποιειται αποκλειστικα για gaming... μιλαμε για 10 ωρες τη βδομαδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα