Προς το περιεχόμενο

Monitor για gaming pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν παίζεις κυρίως 3d person,racing κοιτάς σε ακριβότερες 21:9.Οι φτηνές των 150-200 ευρώ έχουν αρκετά μειονεκτήματα σε color presets,bezels,βαριά coatings και αρκετές έχουν και περιορισμένη εργονομία και input lag.

Δημοσ.

Αν παίζεις κυρίως 3d person,racing κοιτάς σε ακριβότερες 21:9.Οι φτηνές των 150-200 ευρώ έχουν αρκετά μειονεκτήματα σε color presets,bezels,βαριά coatings και αρκετές έχουν και περιορισμένη εργονομία και input lag.

Επειδη η τιμη περιοριζεται στα 150-160(βαρια βαρια) μπορω να παρω κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη;; 

Δημοσ.

Οπως το ειπες..budget συστημα και περιστασιακο καθως μεσα στα σ/κ θα εχω μονο χρονο.. 

Προς το παρον ειμαι απο οθονη(1366χ768) λαπτοπ acer 5ετιας και δεν εχω ιδιαιτερα θεματα..Δεν πιστευω να ειναι χειροτερη αυτη που ειπα απο του λαπτοπ;;

Δημοσ.

Όχι δεν είναι χειρότερη από του laptop αλλά ούτε budget σύστημα είναι αυτό που στήνεις με κουτί των 800€ ,ούτε κάνει τέτοια οθόνη για αυτή τη χρήση και τα λεφτά που θα δώσεις για το κουτί.Το ίδιο θα σου πει οποιοσδήποτε έχει μια κάποια σχέση με το αντικείμενο.Αν θες να φτιάξεις σωστό και ισορροπημένο σύστημα θα κοιτάξεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι χειρότερη από του laptop αλλά ούτε budget σύστημα είναι αυτό που στήνεις με κουτί των 800€ ,ούτε κάνει τέτοια οθόνη για αυτή τη χρήση και τα λεφτά που θα δώσεις για το κουτί.Το ίδιο θα σου πει οποιοσδήποτε έχει μια κάποια σχέση με το αντικείμενο.Αν θες να φτιάξεις σωστό και ισορροπημένο σύστημα θα κοιτάξεις κάτι άλλο.

Κατανοητα οσα λες και ευχαριστω αλλα τι μου προτεινεις να κανω..;; 

Δημοσ.

Αν θελεις οθονη καθαρα για Gaming, παρε 144hz. Αν παλι δεν εισαι ετοιμος να θυσιασεις το IPS πανελ, παρε την Dell P2414H. Ips Panel και δουλευει ανετα στα 80 hz.

• Like 1
Δημοσ.

i5-4460,gtx960 

gta v,prototype,nfs,lol 

Αν θελεις οθονη καθαρα για Gaming, παρε 144hz. Αν παλι δεν εισαι ετοιμος να θυσιασεις το IPS πανελ, παρε την Dell P2414H. Ips Panel και δουλευει ανετα στα 80 hz.

Ναι ειδικα στο Lol και στο Gta θα τα καταλαβει τα 144hz με την 960 :P

• Like 1
Δημοσ.

Oι 1080p IPS εχουν λιγο βαρυτερο coating και καλυπτουν λιγοτερο ευρος του sRGB απο τις 1440p IPS, αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε, οι περισσοτερες εχουν καλα color presets και ειναι delay free και flicker-free, οποτε ειναι τιμιες αγορες.

Αν δε τα δινεις για μια Dell P2414H, παρε την LG 24MB56HQ. Mε την 960 δε θα ενιωθα ανετα να βαλω πιο μεγαλη αναλυση ετσι κι αλλιως.

http://www.skroutz.gr/s/5728164/LG-24MB56HQ.html?keyphrase=LG+24MB56HQ

Δημοσ.

Δεν αξίζει τέτοια οθόνη για το σύστημα που φτιάχνει και δεν πιστεύω να μείνει με 960/380 για πάντα.Εξάλλου μια χαρά μπορεί να παίξει με μια 380 σε καλύτερη οθόνη με τη 2η να του μένει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...