torq Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ ακόμα δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα; θα μπορούσε να βάλει κάποια καλύτερη φωτό οκ, αλλά τι συζητάμε τώρα;
kostasvix Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οι φωτογραφίες είναι και οι δύο ανεβασμένες στο tinypic. Εγώ προσωπικά τις ανέβασα.
stefant24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί φωνασκείς; Κλείσε το Caps Lock και πες αυτό που θέλεις ήρεμα. ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
kostasvix Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτός που ήθελε να μου δείξει μια φωτογραφία που ήταν πριν κάπως αλλιώς, δεν θα έπρεπε κάπου να την αποθηκεύσει ή να κάνει μια απλή επισύναψη;
loic Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Οι φωτογραφίες είναι και οι δύο ανεβασμένες στο tinypic. Εγώ προσωπικά τις ανέβασα. Okay, οποτε παω πασο... ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Κρατα το Shift πατημενο και γραψε...
kostasvix Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτές είναι οι φωτογραφίες. Ορίστε: http://www.insomnia.gr/topic/580305-κόβει-ταχύτητα-το-splitter/?p=54238333
stefant24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Okay, οποτε παω πασο... Κρατα το Shift πατημενο και γραψε... ΤΗΑΝΚ ΥΟU BRO !!! Τ¨ωρα που το εϊπεσ καλα 1
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτός που ήθελε να μου δείξει μια φωτογραφία που ήταν πριν κάπως αλλιώς, δεν θα έπρεπε κάπου να την αποθηκεύσει ή να κάνει μια απλή επισύναψη; Όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις τραβάς screenshot. Πολύ σωστά έπραξε.
stefant24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι. Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνεις screenshot. Πολύ σωστά έπραξε. Τελικά τι γίνεται είναι ή δεν είναι phishing . OOOOOO ως δια μαγείας δεν ουρλιάζω σώθηκα
kostasvix Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έχω μπερδευτεί.. Ακόμα και η τεχνική "δες εδώ τη φωτο" παραπέμπει σε phishing. Αλλά αν λέτε με σιγουριά ότι δεν είναι, πάω πάσο...
stefant24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω παιδιά, εγώ έχω μπερδευτεί.. Ακόμα και η τεχνική "δες εδώ τη φωτο" παραπέμπει σε phishing. Αλλά αν λέτε με σιγουριά ότι δεν είναι, πάω πάσο... Και εγώ από πάντοτε αύτο πίστευα οπότε έχε υποψίες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 και κάπως έτσι "irl" πέφτουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις