Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα του έλεγες καλώς ήρθες στο pc μου!!

Ο ξύπνιος έχει και ένα σωρό στοιχεία στο προφίλ του. Αλλά έπεσε στην περίπτωση τώρα γιατί σίγουρα δεν το κάνει πρώτη φορά.. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Δημοσ.

Νομιζω πως υπαρχει μια αρκετα παλια τεχνικη που χρησιμοποιουν διαφορα sites, τα οποια δεν σε αφηνουν να linkαρεις φωτογραφιες τους, "απ'ευθειας". Οταν χρησιμοποιεις το link, αντι για τις "original" photos, βγαινουν ασχετες οπως τσοντοφωτογραφιες...

Μηπως ειμαστε σε αυτην την περιπτωση?

Δημοσ.

Νομιζω πως υπαρχει μια αρκετα παλια τεχνικη που χρησιμοποιουν διαφορα sites, τα οποια δεν σε αφηνουν να linkαρεις φωτογραφιες τους, "απ'ευθειας". Οταν χρησιμοποιεις το link, αντι για τις "original" photos, βγαινουν ασχετες οπως τσοντοφωτογραφιες...

Μηπως ειμαστε σε αυτην την περιπτωση?

Παιδιά ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ

Πέρα από την πλάκα γίνονται τέτοια και μάλιστα και εδώ? Περίεργο οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

Δημοσ.

Εγώ λέω το εξής: Εσείς όταν θέλετε να στείλετε φωτο σε forum, έτσι τη στέλνετε; Αφού μπορείς να κάνεις μια απλή επισύναψη ή να την ανεβάσεις σε μια υπηρεσία τύπου tinypic.com.

Δημοσ.

Ψυχραιμια (καταρχην).  :-)

Επειδη αυτο που γραφω το εχω δει να γινεται αλλα εχουν περασει πολλα χρονια, ενας web developer ο οποιος οχι απαραιτητα το εχει εφαρμοσει αλλα απλα γνωριζει οτι γινεται αυτο με το hosting των photos εκτος του domain που αναφερω, θα μπορουσε να μας λυσει την απορια.

Ή αν εχει ορεξη καποιος, ας το ψαξει μεσω google...

Εγώ λέω το εξής: Εσείς όταν θέλετε να στείλετε φωτο σε forum, έτσι τη στέλνετε;

Εγω την κατεβαζω τοπικα και την ανεβαζω σε hosting sites οπως το imgur.

Δεν την "τραβαω" απο το αρχικο url, το οποιο μπορει την αλλη βδομαδα να μην υπαρχει ή να την εχει κατεβασει.

Αν κλεισει το hosting site, ΟΚ.. εκει δεν μπορεις να κανεις κατι ετσι κι αλλιως.

Δημοσ.

Εγώ λέω το εξής: Εσείς όταν θέλετε να στείλετε φωτο σε forum, έτσι τη στέλνετε; Αφού μπορείς να κάνεις μια απλή επισύναψη ή να την ανεβάσεις σε μια υπηρεσία τύπου tinypic.com.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Δημοσ.

Δεν φαίνεται για phishing, ένα screenshot ανεβασμένο στο OneDrive της Microsoft είναι.

Εκτός αν πιστέψουμε πως πρόκειται για πλεκτάνη της Microsoft... :-\

• Like 1
Δημοσ.

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΕΝΑΣ PHISHER KAI ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ PHISHING ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

Γιατί φωνασκείς; Κλείσε το Caps Lock και πες αυτό που θέλεις ήρεμα.

Δημοσ.

@kostasvix

Τη photo την ανεβασες καπου εσυ και μετα την ποσταρες ή την ποσταρες με λινκ απο αλλο site?

Γιατι αυτο που αναφερω, γινεται μονο στη δευτερη περιπτωση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...