Προς το περιεχόμενο

Samsung A3 ή Huawei P8 Lite ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω και για τα δύο σχετικά Καλές κριτικές.Ειμαι επιφυλακτική ωστόσο για το Huawei επειδή δεν εχω ξανα αγορασει απο αυτη την εταιρεία.

Ποιο ειναι καλυτερο ποιοτικά κατα τη γνωμη σας ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Σαν ποιότητα σε υλικά κατασκευής το A3 υπερέχει!

Βέβαια στα Specs το P8 Lite είναι αρκετά πιο δυνατό:

-Μεγαλύτερη οθόνη 5" έναντι 4.5" κι με καλύτερη ανάλυση 720 x 1280(294ppi) έναντι 540 x 960(245ppi)

-Καλύτερη κάμερα 13 έναντι 8 Megapixel

-8 πυρηνος έναντι 4 πύρηνου (κι οι 2 στα 1,2ghz)

-2gb ram vs 1 ή 1,5 gb

Κι αν υπολογίσεις κι το "βαρύ" Touchwizz της Samsung εγώ θα σου πρότεινα το Huawei.

Απο το Huawei έχω προσωπική εμπειρία καθώς το παράγγειλα για φίλο μου κι έπαιξα λίγο μαζί του κι ανταποκρινόταν πολύ καλά. 

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζω και για τα δύο σχετικά Καλές κριτικές.Ειμαι επιφυλακτική ωστόσο για το Huawei επειδή δεν εχω ξανα αγορασει απο αυτη την εταιρεία.

Ποιο ειναι καλυτερο ποιοτικά κατα τη γνωμη σας ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το Samsung A3 είναι απ' τα καλύτερα κινητά της χρονιάς. Απίστευτα λεπτό και ελαφρύ και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Full Metal. Η οθόνη για πολλούς είναι χαμηλή σε ανάλυση αλλά είναι πραγματικά εξαιρετική (Amoled) και δεν θα καταλάβεις τη χαμηλή της ανάλυση κυριολεκτικά πουθενά. Χρωματικά είναι απ' τις καλύτερες μαζί με το A5 οθόνες σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Να μην είσαι επιφυλακτική το κινητό είναι εξαιρετικό και αν το πάρεις και λευκό με το μεταλλλικό πλαίσιο είναι και πανέμορφο. Από επιδόσεις είναι επίσης εξαιρετικό και η μνήμη 1,5 RAM είναι υπεραρκετή. Όσο και να φαίνεται περίεργο αν και για πολλούς έχει μέτρια χαρακτηριστικά το κινητό πάει σφαίρα. 

Δημοσ.

Καλό το α3,επώνυμο και μπλα μπλα..αλλά με το p8 lite δεν συγκρίνεται..είναι ένα επίπεδο πάνω..και είναι και πιο φτηνό..όσο για την εταιρία δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι..είναι απ τις καλύτερες αν το ψαξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...