kamui Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Άντε μωρέ πείτε τέτοια γιατί το δάχτυλο μου είναι πάνω από το claim. Αγορά 1/9. Γενικά κάτι παίζει με τα non trackable πακέτα. Αγορά από Bangood 9/9 διάφορα πραγματάκια. Από μόνοι τους οι Κινέζοι τα χώρισαν σε 2 πακέτα και στο ένα βάλανε tracking (μάλλον διότι πέρασε τα 20 -25$). Το πακέτο με το tracking έφτασε πριν μια βδομάδα το non trackable τίποτα. Μετά από το συμβάν που είχα με αγορά κινητού (φθηνό ευτυχώς και πήρα refund) Που το tracking number σταμάτησε να προχωρά μόλις το δέμα έφτασε το Ελ. Βενιζέλος έχω γίνει καχύποπτος με τα Ελτα μας. Αλλά δεν ανησυχώ την Δευτέρα που μας πέρασε με πήραν τηλέφωνο από ΕΛΤΑ (άκουσον άκουσον) να πάω να παραλάβω δέμα γιατί ήταν εκεί πολύ καιρό. Ειδοποίηση εννοείτε δεν πήρα ποτέ. Πάω στα ΕΛΤΑ που με εξυπηρετούν και μου λένε τηλέφωνα δεν παίρνουμε εμείς. Ε googlaρο την κλήση και με στέλνει σε άλλα ΕΛΤΑ λίγο πιο μακριά. Πάω, βρίσκω την κυρία που με πήρε τηλ και τις εξηγώ πως δεν με εξυπηρετεί τόσο καιρό το κατάστημά τους και είναι η πρώτη φορά. Πήρα το δέμα λοιπόν 6/10/2015, ναι αλλά το περιεχόμενο του δέματος ήταν από παραγγελία 14/1/2015!!!! 3
cicek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Άντε μωρέ πείτε τέτοια γιατί το δάχτυλο μου είναι πάνω από το claim. Αγορά 1/9. Γενικά κάτι παίζει με τα non trackable πακέτα. Αγορά από Bangood 9/9 διάφορα πραγματάκια. Από μόνοι τους οι Κινέζοι τα χώρισαν σε 2 πακέτα και στο ένα βάλανε tracking (μάλλον διότι πέρασε τα 20 -25$). Το πακέτο με το tracking έφτασε πριν μια βδομάδα το non trackable τίποτα. Μετά από το συμβάν που είχα με αγορά κινητού (φθηνό ευτυχώς και πήρα refund) Που το tracking number σταμάτησε να προχωρά μόλις το δέμα έφτασε το Ελ. Βενιζέλος έχω γίνει καχύποπτος με τα Ελτα μας. Αλλά δεν ανησυχώ την Δευτέρα που μας πέρασε με πήραν τηλέφωνο από ΕΛΤΑ (άκουσον άκουσον) να πάω να παραλάβω δέμα γιατί ήταν εκεί πολύ καιρό. Ειδοποίηση εννοείτε δεν πήρα ποτέ. Πάω στα ΕΛΤΑ που με εξυπηρετούν και μου λένε τηλέφωνα δεν παίρνουμε εμείς. Ε googlaρο την κλήση και με στέλνει σε άλλα ΕΛΤΑ λίγο πιο μακριά. Πάω, βρίσκω την κυρία που με πήρε τηλ και τις εξηγώ πως δεν με εξυπηρετεί τόσο καιρό το κατάστημά τους και είναι η πρώτη φορά. Πήρα το δέμα λοιπόν 6/10/2015, ναι αλλά το περιεχόμενο του δέματος ήταν από παραγγελία 14/1/2015!!!! τωρα φοβηθηκα. Το διδαγμα της ιστοριας ειναι παντα tracking number? Θελω να παρω κατι σαχλαμαριτσες 1-2-3 ευρω, και δεν ηθελα να δωσω 1,2 για tracking.
kwgwkou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 τωρα φοβηθηκα. Το διδαγμα της ιστοριας ειναι παντα tracking number? Θελω να παρω κατι σαχλαμαριτσες 1-2-3 ευρω, και δεν ηθελα να δωσω 1,2 για tracking. Για τόσο χαμηλή αξία δεν αξίζει να πληρώσεις tracking, αφού το κόστος του είναι περ. όσο να τα ξαναγοράσεις αν χαθούν (ή μηδενικό αν κάνεις dispute στο PP & δικαιωθείς). 1
sndev Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παρελλαβα και εγω - γνησιοτατο , το μετανιωσα που δεν πειρα ακομα 2-3..
spysif Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 ... Πήρα το δέμα λοιπόν 6/10/2015, ναι αλλά το περιεχόμενο του δέματος ήταν από παραγγελία 14/1/2015!!!! Και για τη συγκεκριμένη παραγγελία είχες ζητήσει refund (μιας και δεν την είχες παραλάβει τόσο καιρό); Και σου το έκαναν; Και, αν στο έκαναν, θα τους ξαναστείλεις τα χρήματα; (έτσι, για να ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι, αν προκύψει και σ' εμάς...)
dimigar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παρελλαβα και εγω - γνησιοτατο , το μετανιωσα που δεν πειρα ακομα 2-3.. Και γιατί δεν ξαναπαίρνεις κι άλλα, 2,19€ κοστίζουν τώρα.. Και για τη συγκεκριμένη παραγγελία είχες ζητήσει refund (μιας και δεν την είχες παραλάβει τόσο καιρό); Και σου το έκαναν; Και, αν στο έκαναν, θα τους ξαναστείλεις τα χρήματα; (έτσι, για να ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι, αν προκύψει και σ' εμάς...) Εγώ τα ξαναστέλνω τα χρήματα..
kwgwkou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Και για τη συγκεκριμένη παραγγελία είχες ζητήσει refund (μιας και δεν την είχες παραλάβει τόσο καιρό); Και σου το έκαναν; Και, αν στο έκαναν, θα τους ξαναστείλεις τα χρήματα; (έτσι, για να ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι, αν προκύψει και σ' εμάς...) Και γιατί δεν ξαναπαίρνεις κι άλλα, 2,19€ κοστίζουν τώρα.. Εγώ τα ξαναστέλνω τα χρήματα.. Δεν μου έχει τύχει. Κι εγώ θα τους τα ξαναέστελνα, αλλά κατιτίς λιγότερο λόγω ψυχικής οδύνης.
sndev Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Και γιατί δεν ξαναπαίρνεις κι άλλα, 2,19€ κοστίζουν τώρα.. φιλε μου δε το χα δει ειχα μινει οτι κανουν 5 ευρω. μολις χτυπισα αλλα 2 σε ευχαριστω
Errik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και γω μια χαρά και τα 6 που πήρα :-p Ζεσταίνομαι πολύ!
eddie1996 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και σε εμένα μου ήρθε. Μια χαρά δουλεύει.
kwgwkou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και γω μια χαρά και τα 6 που πήρα :-p Ζεσταίνομαι πολύ! Φαίνεται πως εγώ ζεσταίνομαι περισσότερο, γι' αυτό & πήρα περισσότερα!
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 τιποτα ακομα, παραγγελια 1/9... καθυστερούν υπερβολικά παντως απο το TD...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα