Mitsos_The_Great Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα καλά με την καρτούλα. Μόνο στο Assasin's Creed Unity είχα artifacts & με πετούσε γράφοντας ότι ο driver σταμάτησε να λειτουργεί και ανακτήθηκε. Περίεργο, όλα τα άλλα παιχνίδια παίζουν κανονικά χωρίς προβλήματα. Επίσης σπάνια βλέπω την κάρτα στο 100% σε μερικά games (και fps γύρω στα 40-50), μόνο σε benchmarks την βλέπω σταθερά στα 100%.
mkp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 σπάνια βλέπω την κάρτα στο 100% σε μερικά games (και fps γύρω στα 40-50), μόνο σε benchmarks την βλέπω σταθερά στα 100%. ίσος CPU bottleneck να παίζει εδώ, για πιο game το λες αυτό?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Far cry 4, Watch dogs, Rise of rome κτλ. Εκτός αυτού, έχω πολλά frame drops.Περίεργο...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε να βγουν drivers της προκοπής από την amd και η κάρτα σου θα αναστηθεί. Προβλήματα με τους drivers αντιμετωπίζουν και τα δύο στρατόπεδα καρτών γραφικών, δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Bottleneck αποκλείω, στα 4.6 είναι κτήνος αποκλείεται να έχει θέμα, 100% είναι εξαιτίας των drivers. 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε να βγουν drivers της προκοπής από την amd και η κάρτα σου θα αναστηθεί. Προβλήματα με τους drivers αντιμετωπίζουν και τα δύο στρατόπεδα καρτών γραφικών, δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Bottleneck αποκλείω, στα 4.6 είναι κτήνος αποκλείεται να έχει θέμα, 100% είναι εξαιτίας των drivers. Μακάρι φίλε. Είχα αυτή τη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Πάντως η απόδοση είναι περίπου ίδια όπως της R9 280X που είχα (εκτός και αν κοιτάζω ουρανό που τα fps ανεβαίνουν αστραπιαία). Στα μοναδικά games που είδα διαφορά είναι στο COD AW & Crysis 3. Ελπίζω να κάνουν κάτι σύντομα εκεί στην amd. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν βλέπεις διαφορά τότε κάτι παίζει με bottleneck, βέβαια θέλω να το αποκλείσω αυτό το σενάριο γιατί δεν νομίζω να πολυστέκει, είναι κάτι με τους drivers σίγουρα, αν ήταν έτσι πόσος κόσμος θα είχε θέμα με 8350 και 290x φαντάσου.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν βλέπεις διαφορά τότε κάτι παίζει με bottleneck, βέβαια θέλω να το αποκλείσω αυτό το σενάριο γιατί δεν νομίζω να πολυστέκει, είναι κάτι με τους drivers σίγουρα, αν ήταν έτσι πόσος κόσμος θα είχε θέμα με 8350 και 290x φαντάσου. Αυτό ακριβώς φίλε. Έχω ρωτήσει άτομα με GTX 970 - 8350 4.5Ghz και δεν έχουν bottleneck και μου κάνει εντύπωση να έχω εγώ με την R9 390 που δεν έχει και τόσο τεράστιες διαφορές στην απόδοση με μια 970. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ο fx σε αυτά τα ghz είναι κτήνος, δεν μασάει απλά, αναγκαστικά υπομονή για νέους drivers. 1
mkp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Far cry 4, Watch dogs, Rise of rome κτλ. Εκτός αυτού, έχω πολλά frame drops.Περίεργο... όλα τα παραπάνω παιχνίδια που ανέφερες χρειάζονται δυνατό CPU οπότε και Titan X να πάρεις πάλι θα έχεις αυτά τα frame drops. εγώ έχω αυτήν την κάρτα (sapphire 390) εδώ και 5 εβδομάδες κανένα απολυτός πρόβλημα μέχρι στιγμής πρέπει να έχω δοκιμάσει/παίξει γύρο στα 20-25 games(σε 2560x1400 η 3200x1800 ανάλογος το game) μια χαρά όλα. κάλα για το Rise of rome ότι CPU και να έχεις πάντα θα υπάρχον τα frame drops στις μεγάλες μάχες.
babisflou7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 αλλαγη drivers εχεις κανει με DDU ετσι δεν ειναι?λογικα ναι βεβαια αλλα λεμε τωρα.
alldaynews Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ξαναπέρασε drivers αφου τους βγάλεις με ddu όπως λέει και ο συμφουρίτης 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Crysis 3 πάλι με όλα high & fxxa έχω αισχρά framedrops. Μέχρι και 19 fps είδα σε ένα σημείο. Λέτε να έπεσε πάλι σε ελλατωματική κάρτα (αν και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα για τις shapphire 390) ή να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού; Δείτε λίγο τις εικόνες παρακάτω. Edit: Έχω περάσει drivers με ddu.
mkp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Crysis 3 πάλι με όλα high & fxxa έχω αισχρά framedrops. Μέχρι και 19 fps είδα σε ένα σημείο. Λέτε να έπεσε πάλι σε ελλατωματική κάρτα (αν και δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα για τις shapphire 390) ή να είναι πρόβλημα τροφοδοτικού; Δείτε λίγο τις εικόνες παρακάτω. Edit: Έχω περάσει drivers με ddu. Αυτό όντος είναι περίεργο, σίγουρα δεν είναι το cpu bottleneck (στο Crysis 3 τουλάχιστον) τι OS έχεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα