Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έλαβα σήμερα την εν λόγω κάρτα και έχω το εξής πρόβλημα:

Όταν κλείνω το PC, κλείνει και σε 1 δευτερόλεπτο ανοίγει αυτόματα σαν να πάτησα το power button.

'Εχω κάνει τα εξής:

Αλλαγή drivers

Δοκιμή με Windows 7

Reset Bios

και το προβλημα παραμένει. Με λίγα λόγια ο μόνος τρόπος να κλείσω το pc είναι να κλείσω το τροφοδοτικό.

Τι λέτε να φταίει και τι με συμβουλεύετε να κάνω;

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έλαβα σήμερα την εν λόγω κάρτα και έχω το εξής πρόβλημα:

Όταν κλείνω το PC, κλείνει και σε 1 δευτερόλεπτο ανοίγει αυτόματα σαν να πάτησα το power button.

'Εχω κάνει τα εξής:

Αλλαγή drivers

Δοκιμή με Windows 7

Reset Bios

και το προβλημα παραμένει. Με λίγα λόγια ο μόνος τρόπος να κλείσω το pc είναι να κλείσω το τροφοδοτικό.

Τι λέτε να φταίει και τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Ξερεις να κανεις bios update; Το προβλημα παρουσιαστηκε με την αλλαγη της καρτας;

Δημοσ.

Ξέρω να κάνω (έτσι νομίζω τουλάχιστον) :P  αλλά δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο. Ναι μετά την αλλαγή της κάρτας παρουσιάστηκε. Όταν δοκίμασα μια 6770 έπαιξε κανονικά.

Δημοσ.

Ξέρω να κάνω (έτσι νομίζω τουλάχιστον) :P  αλλά δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο. Ναι μετά την αλλαγή της κάρτας παρουσιάστηκε. Όταν δοκίμασα μια 6770 έπαιξε κανονικά.

Δες αν εχεις το FEh, αυτο ειναι το τελευταιο για την μητρικη σου αλλα ειναι beta. Αν δεν εχεις κανει μονος σου update αποκλειεται να εχεις αυτο.

Λιγο δυσκολο μου φαινεται να ειναι η καρτα. Συνηθως υπαρχουν ασυμβατοτητες αμα οι μητρικες ειναι παλιες αλλα οχι να παρουσιαζει το προβλημα που περιγραφεις. Παντως αν ξερεις να κανεις και εισαι σιγουρος δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Προσοχη αν κανεις να ειναι απο dos, απο windows ειχα κακες εμπειριες παλαιοτερα αν και πλεον μπορει να εχει αλλαξει το πραγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά συννενοήθηκα με το κατάστημα να μου στείλουν μια άλλη. Αυτή  http://www.skroutz.gr/s/7105287/Sapphire-Radeon-Nitro-R9-390-8G-D5-11244-00-20G.htmlδιότι φοβαμαι μην πέσω πάλι σε ελλατωματικιά κάρτα. Είναι καλή; Δεν βλέπω διαφορές μεγάλες με την G1 και έχει και 3 fans.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά συννενοήθηκα με το κατάστημα να μου στείλουν μια άλλη. Αυτή  http://www.skroutz.gr/s/7105287/Sapphire-Radeon-Nitro-R9-390-8G-D5-11244-00-20G.htmlδιότι φοβαμαι μην πέσω πάλι σε ελλατωματικιά κάρτα. Είναι καλή; Δεν βλέπω διαφορές μεγάλες με την G1 και έχει και 3 fans.

επειδη δεν την εχουμε δεν μπορουμε να σου πουμε αμα ειναι καλη αλλα διαφορα σε επιδοσεις μαλλον δεν θα δεις.απο κει και περα κοιτας τα review site οπως αυτο για να δεις περισσοτερα http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-390-nitro-8gb-review/

παντως απο οτι ειδα και overcklocking μπορεις να κανεις καθως η καρτα εχει χαμηλες θερμοκρασιες με την ψυξη αυτη.

• Like 1
Δημοσ.

Τροφοδοτικό που είναι γνωστό για θεματάκια,με 4.6ghz 8320 (160w~) + 390 (330w~ με oc την πας και 400).Αν και με την δευτερη έχεις πρόβληματα ξέρεις που είναι το θέμα

• Like 2
Δημοσ.

Με τη δεύτερη (Sapphire Nitro Boost) παίζει κανονικά. Κανένα πρόβλημα και άρα ήταν θέμα κάρτας γραφικών. Πάντως σε μέγεθος είναι τέρας η Sapphire σε σχέση με τη G1.

• Like 2
Δημοσ.

Μάλλον sakiz105 είχε θέμα κάρτας και όχι τροφοδοτικού, το τροφοδοτικό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό, τώρα αν έχει θεματάκια δεν το ξέρω και βαριέμαι να ψάχνω η αλήθεια είναι :P. Επίσης ο 8320 στα 4.6 τρώει καμιά 250αρια σε peak stress test και σε gaming υπολόγισε 30 watt λιγότερα, όταν φυσικά παίζει παιχνίδι που χρησιμοποιεί όλα τα threads του fx σε αρκετά ψηλό usage, όπως το gta v, σε άλλα παιχνίδια που δουλεύει σε χαμηλότερο ποσοστό ο cpu και όχι και με όλους τους πυρήνες στο μέγιστο εννοείται πως θα έχει μικρότερη κατανάλωση.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...