regina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα Αγορασα tablet κ ειμαι καπως.... ασχετη. Εχει μεσα androit 4.4 Θελω να του περασω παιχνιδακια που εχω κατεβασει στο λαπτοπ. Το συνδεσα με το λαπτοπ κ εκανα αντιγραφη επικοληση αλλα δυστυχως το ταβλετ δεν τα "βλεπει" ...καθολου! Υπαρχει προγραμμα που πρεπει να κατεβασω ωστε να περαστουν σωστα τα παιχνιδια? Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ώπα τι παιχνίδια κατέβασες; Είναι σε μορφή apk; Γενικά κατέβαζε από το Google Play - μόνο. Εκτός και αν είσαι τόσο σίγουρη ότι οι εφαρμογές που βρίσκεις στο νετ είναι απόλυτα ασφαλείς και σε μορφή apk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ώπα τι παιχνίδια κατέβασες; Είναι σε μορφή apk; Γενικά κατέβαζε από το Google Play - μόνο. Εκτός και αν είσαι τόσο σίγουρη ότι οι εφαρμογές που βρίσκεις στο νετ είναι απόλυτα ασφαλείς και σε μορφή apk ναι apk ειναι. το google play τα δινει "μισα" μετα επρεπε να πληρωσω 3,50 ευρω. Πηγα στο περιπτερο να παρω paysafe αλλα δεν δινουν ....!!!!!!!!! ετσι κατεβασα παιχνιδια απο τα τορρεντ... αλλα δυστυχως δεν ξερω πως γινεται η εγκατασταση στο ταμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κανονικά περνάς το apk στο τάμπλετ σου όπως έχει κάνει και μέσω ενός file explorer ή απλά της εφαρμογές my files - τα αρχεία μου επιλέγεις το apk και το κάνεις άνοιγμα. Άσχετο τα Lidl στη Γλυφάδα έχουν κάρτες για Google Play 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regina Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κανονικά περνάς το apk στο τάμπλετ σου όπως έχει κάνει και μέσω ενός file explorer ή απλά της εφαρμογές my files - τα αρχεία μου επιλέγεις το apk και το κάνεις άνοιγμα. Άσχετο τα Lidl στη Γλυφάδα έχουν κάρτες για Google Play http://www.appsapk.com/es-file-explorer/ αυτο μου βγαζει πρωτο στο google. Να πατησω στο πρασινο download κ να το κατεβασω? http://prntscr.com/8bhqdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχει play store το tablet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regina Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν εχει play store το tablet? το play store δεν δεχεται ελληνικες καρτες Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2015 από regina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 το play store δεν δεχεται ελληνικες καρτες μέσα απ το google play κατέβασε το ES. επειτα,θα πας στις ρυθμίσεις και θα ενεργοποιήσεις τις αγνωστες πηγές ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί το apk. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
regina Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 μέσα απ το google play κατέβασε το ES. επειτα,θα πας στις ρυθμίσεις και θα ενεργοποιήσεις τις αγνωστες πηγές ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί το apk. εχω περασει παιχνιδια απο τα λαπτοπ στο ταμπλετ αλλα δεν τα βλεπει το ταμπλετ. Αν κατεβασω αυτο το ES απο το google play θα μπορεσω να τα δω κ να κανω εγκατασταση? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=el αυτο εδω δλδ χρειαζομαι? παρακαλω τα φωτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 ναι αυτό χρειάζεσαι από google play store και να θυμάσαι που αποθήκευσες τα αρχεία...και κάνεις αυτό που έγραψε ο xristaras αλλιώς δεν κάνει εγκατάσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosbretos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν με το που συνδεσεις το tablet στο pc βάλε τα παιχνίδια κατευθείαν στο ταμπλετ οχι σε κάποιο φάκελο, έτσι χυμα. Στη συνέχεια κατέβασε έναν οποιονδηποτε file manager και μπες στη διαδρομή storage/emulated/0 και θα τα βρεις εκεί. Υ.γ δέχονται κανονικά καρτες πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα