Προς το περιεχόμενο

tablet k παιχνιδια

regina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

Αγορασα tablet  κ ειμαι καπως.... ασχετη.

Εχει μεσα androit 4.4

Θελω να του περασω παιχνιδακια που εχω κατεβασει στο λαπτοπ.

Το συνδεσα με το λαπτοπ κ εκανα αντιγραφη επικοληση αλλα δυστυχως το ταβλετ δεν τα "βλεπει" ...καθολου! :wacko:

Υπαρχει προγραμμα που πρεπει να κατεβασω ωστε να περαστουν σωστα τα παιχνιδια?

Ευχαριστω πολυ :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ώπα τι παιχνίδια κατέβασες; Είναι σε μορφή apk; 

Γενικά κατέβαζε από το Google Play - μόνο. Εκτός και αν είσαι τόσο σίγουρη ότι οι εφαρμογές που βρίσκεις στο νετ είναι απόλυτα ασφαλείς και σε μορφή apk 

Ώπα τι παιχνίδια κατέβασες; Είναι σε μορφή apk; 

Γενικά κατέβαζε από το Google Play - μόνο. Εκτός και αν είσαι τόσο σίγουρη ότι οι εφαρμογές που βρίσκεις στο νετ είναι απόλυτα ασφαλείς και σε μορφή apk 

ναι apk ειναι.

το google play τα δινει "μισα" μετα  επρεπε να πληρωσω 3,50 ευρω. Πηγα στο περιπτερο να παρω paysafe αλλα δεν δινουν ....!!!!!!!!!

ετσι κατεβασα παιχνιδια απο τα τορρεντ... αλλα δυστυχως δεν ξερω πως γινεται η εγκατασταση στο ταμπλετ

Κανονικά περνάς το apk στο τάμπλετ σου όπως έχει κάνει και μέσω ενός file explorer ή απλά της εφαρμογές my files - τα αρχεία μου επιλέγεις το apk και το κάνεις άνοιγμα. :) Άσχετο τα Lidl στη Γλυφάδα έχουν κάρτες για Google Play :) 

• Like 1

Κανονικά περνάς το apk στο τάμπλετ σου όπως έχει κάνει και μέσω ενός file explorer ή απλά της εφαρμογές my files - τα αρχεία μου επιλέγεις το apk και το κάνεις άνοιγμα. :) Άσχετο τα Lidl στη Γλυφάδα έχουν κάρτες για Google Play :)

http://www.appsapk.com/es-file-explorer/

αυτο μου βγαζει πρωτο στο google. Να πατησω στο πρασινο download κ να το κατεβασω?

http://prntscr.com/8bhqdf

το play store δεν δεχεται ελληνικες καρτες

μέσα απ το google play κατέβασε το ES.

επειτα,θα πας στις ρυθμίσεις και θα ενεργοποιήσεις τις αγνωστες πηγές ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί το apk.

• Like 1

μέσα απ το google play κατέβασε το ES.

επειτα,θα πας στις ρυθμίσεις και θα ενεργοποιήσεις τις αγνωστες πηγές ώστε να μπορέσει να εγκατασταθεί το apk.

εχω περασει παιχνιδια απο τα λαπτοπ στο ταμπλετ αλλα δεν τα βλεπει το ταμπλετ.

Αν κατεβασω αυτο το ES απο το google play θα μπορεσω να τα δω κ να κανω εγκατασταση?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=el

αυτο εδω δλδ χρειαζομαι? 

παρακαλω τα φωτα σας :-)

ναι αυτό χρειάζεσαι από google play store  και να θυμάσαι που αποθήκευσες τα αρχεία...και κάνεις αυτό που έγραψε ο xristaras αλλιώς δεν κάνει εγκατάσταση

• Like 1

Λοιπόν με το που συνδεσεις το tablet στο pc βάλε τα παιχνίδια κατευθείαν στο ταμπλετ οχι σε κάποιο φάκελο, έτσι χυμα.

Στη συνέχεια κατέβασε έναν οποιονδηποτε file manager και μπες στη διαδρομή storage/emulated/0 και θα τα βρεις εκεί.

Υ.γ δέχονται κανονικά καρτες πλέον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...