shiter Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ αν έχω ξεχάσει κάτι πείτε μου. i) Ποσό που διαθέτουμε :630-650ii)Χρήση υπολογιστή :video editting, audio editing, simulations, ελαφρύ gaming (π.χ league of legends)iii)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Fl Studio 11,CyberLink PowerDirector 12, Catia, Autocad, Matlabiv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? να μην συμπεριληφθει οθονη γιατι θα αγοραστει αυτη http://www.e-shop.gr/othoni-lg-22mt47d-pz-215-led-monitor-tv-full-hd-p-PER.170458 v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Προτιμώ από ένα κατάστημα (πχ eshop) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? να συναρμολογηθεί από το κατάστημα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? υπάρχει πιθανότητα κυρίως περισσότερη ram και ίσως ssd ώστε να μπορέσω να βάλω περισσότερα gb, δεν νομίζω να βάλω διπλή κάρτα x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) δεν ξέρω τι θα πει αυτό αλλά δεν σκοπεύω να αλλάξω CPU xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:όχι Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα