Bigi444444 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως λέω ότι δεν ξέρουν οι άνθρωποι.Να φωνάξουμε έναν εκπρόσωπο της ελληνικής κίτρινης φυλής να τους δείξει.
IzAz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για να χαλαρώσουμε λίγο τη κουβέντα ... πιστεύω πως στο μέλλον η Google θα εντρυφήσει και στις τσοντούλες με το G ... spot
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Χαλια πολυ παιδικο Σα να το εκανε παιδακι του νηπιαγωγειου με πλαστελινες
ramarg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι την χρειαζόταν μία αλλαγή τα λογότυπα της google..Πολύ καλό το αποτέλεσμα μπορώ να πω.
CyanBlue Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κατά την ταπεινή μου επαγγελματική γνώμη, το νέο (χωρίς να εντυπωσιάζει) είναι πολύ καλύτερο από το παλαιότερο. Less is more, αυτή είναι η τάση και στο γραφιστικό σχεδιασμό. Ξέρουν καλά τι κάνουν, δεν είναι το "εφετζίδικο" σουβλατζίδικο της γειτονιάς, με 30 αποχρώσεις 10 χρωμάτων και 25 γραματοσειρές στο φυλλάδιό του. Δείτε όλους τους κολοσούς της παγκόσμιας βιομηχανίας. Το λογότυπό τους δεν φοράεί "κουδούνια"
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη το παλιο τι το πολυπλοκο ειχε? Μονο η γραμματοσειρα αλλαξε στην ουσια Να πω για τα windows οτι ειχαμε απλοποιηση (ασχημη για μενα) να πω ναι
AntiCambeR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Το παλιό ήταν καλύτερο.Αυτό είναι σαν στάμπα. Λες και το παλιό ήταν γραμμένο με καλλιγραφικά και δεν διαβαζόταν.Διαφορά προς το χειρότερο. Παρ'όλα αυτά χύθηκαν τόνοι μελάνι και ιδρώτα για να φτιαχτεί αυτό το απίστευτο logo των 6 γραμμάτων.
Eru Iluvatar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από κάμποσο καιρό μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει. Καλύτερο ήταν το παλιό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα