Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αναβαθμιστώ σε VDSL. Είμαι ήδη στην Wind και συνδέομαι στα 16Mbit+

Up  /  Down

Current Rate (Kbps) 1021 16123 Max Rate (Kbps) 1244 17104 SNR Margin (dB) 16.6 8.6 Line Attenuation (dB) 13.1 20.5 Occupancy (%) 82 94 Errors (Pkts) 0 0

και μέσω από την σελίδα του Hyperion (http://hyperiontest.gr) έμαθα οτι είμαι 0,9κμ από το κοντινότερο κέντρο. Στην ίδια σελίδα μετρήθηκα στα 13,6Mbps/0.8Mbps.

Αναρωτιέμαι εάν θα μπορέσω να δώ 50mbit ταχύτητα download αλλά και 10mbit στο upload, το οποίο με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, μιας και θέλω να πειραματιστώ με streaming.

Επίσης, ποιό router προτείνεται με γνώμονα καλό Wifi; Το TP-Link που χρησιμοποιώ για VDSL έχει ονομαστικο 300mbit αλλά στην πράξη peakάρει κάπου στα 3mb/s.

Θα ήθελα το router να μπορεί να διαχειριστεί υψηλό αριθμό ανοιχτών πορτών (bittorrent), χωρίς να μου δημιουργεί κολλήματα και timeouts στις ταυτόχρονες εργασίες που θα τρέχω, π.χ. browsing, gaming.

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα λογικά αφού είσαι τόσο κοντά θα έχει κανονικά vdsl αλλά γύρω στα 40 download kai 8 upload να περιμένεις ωστόσο για ρουτερ δοκίμασε πρόταση της Wind και μετά αν θες πάρε άλλο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δυσκολο να πετυχεις 50 αρι στο 1 km.εχω δει ατομα με 20 attenuation και να μην πετυχαινουν ουτε 30 αρι.

επισης δεν γινεται να βγαζει το ρουτερ που ειναι N μονο 3 Megabytes/second.κατι παει στραβα ειτε λογω αποστασης router και ασυρματης καρτας  ειτε λογω καναλιου wifi ειτε λογω καρτας πχ να μην ειναι n.θα πρεπε να ειχες πολυ παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...