Dark-Shadow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Είμαι σε αναζήτηση αγοράς Mouse και Keyboard. Για gamming θα είναι η χρήση αλλα όχι τίποτα τρελο. Budget μέχρι 100ευρώ. Για mouse έχω ακούσει καλά λόγια για Razor Deathadder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 θα συμφωνησω στο razer deathadder απο προσωπικες εμπειριες οτι ειναι πολυ δυνατο ποντικι για gaming, και αμα εννοεις 100 για το καθενα παρε το chroma. Για πληκτρολογιο μπορεις και razer (blackwidow) αλλα εγω θα σου ελεγα κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/2540552/Logitech-G710-Mechanical-Gaming-Keyboard.html?keyphrase=logitech+g710ή http://www.bestprice.gr/item/2153514018/corsair-k70.html κατι σε corsair τελοςπαντων. Τωρα αν εννοεις και για τα 2 100, 50 θα δωσεις αναγκαστικα στο ποντικι οποτε πληκτρολογιο gaming με 50 ευρω λιγες καλες επιλογες και δεν ξερω αν θα σε ικανοποιησουν. Ψαξε και τα υπολοιπα θεματα, πιστευω θα βρεις αυτο που ψαχνεις, τοσες φορες το χουμε συζητησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 θα συμφωνησω στο razer deathadder απο προσωπικες εμπειριες οτι ειναι πολυ δυνατο ποντικι για gaming, και αμα εννοεις 100 για το καθενα παρε το chroma. Για πληκτρολογιο μπορεις και razer (blackwidow) αλλα εγω θα σου ελεγα κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/2540552/Logitech-G710-Mechanical-Gaming-Keyboard.html?keyphrase=logitech+g710ή http://www.bestprice.gr/item/2153514018/corsair-k70.html κατι σε corsair τελοςπαντων. Τωρα αν εννοεις και για τα 2 100, 50 θα δωσεις αναγκαστικα στο ποντικι οποτε πληκτρολογιο gaming με 50 ευρω λιγες καλες επιλογες και δεν ξερω αν θα σε ικανοποιησουν. Ψαξε και τα υπολοιπα θεματα, πιστευω θα βρεις αυτο που ψαχνεις, τοσες φορες το χουμε συζητησει. Mouse παράγγειλα το Razer Deathadder Chroma. Τώρα για keyboard δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Δεν ειναι αποκλειστικά για gaming. Budget μέχρι 60-70 ευρώ. Δεν θέλω να κάνουν πολύ θόρυβο τα πλήκτρα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω στήσει το PC και μου μένει το πληκτρολόγιο. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω στήσει το PC και μου μένει το πληκτρολόγιο. Καμιά ιδέα? Θέλεις μηχανικό; Πόσα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τρελένομαι και όλας να σου πω την αλήθεια. Έπιασα μια φορά ενα μηχανικό της razer και τα πληκτρα έκαναν αρκετό θόρυβο. Budget μέχρι 60-70 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2.1Ohm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Razer ότι ποντίκι και να έπιασα το συχαθικα πλαστικουρα μ φάνηκε κ παναλαυφρο νμζεις θα σ σπάσει στα χέρια (μ αρέσουν τα βαριά ποντίκια) Έχω που έχω το corsair m65 είναι ότι πρέπει ποιοτικοτατη κατασκευή βάρος που το ρυθμίζεις όπως θες κ στο χερι μ(palm grip) κάθεται τελεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Razer ότι ποντίκι και να έπιασα το συχαθικα πλαστικουρα μ φάνηκε κ παναλαυφρο νμζεις θα σ σπάσει στα χέρια (μ αρέσουν τα βαριά ποντίκια) Έχω που έχω το corsair m65 είναι ότι πρέπει ποιοτικοτατη κατασκευή βάρος που το ρυθμίζεις όπως θες κ στο χερι μ(palm grip) κάθεται τελεια Αυτό τι σχέση έχει με το πληκτρολόγιο; Από εμένα αυτά: Πηγή: Mad Αυτό το είχα πάνω από 6 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πηγή: Logitech Πηγή: Roccat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2.1Ohm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το ποστ λέει mouse keyboard μπορεί να προλαβαίνει κ να ακυρώσει την παραγγελία η να το ξανά σκεφτεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Roccat Isku παράγγειλα. Φένεται δυνατό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Πεταμενα λεφτα για razer. Ποτέ. Καντε καμια ερευνα αγορας πριν ενθουσιαστειτε με χρωματα και π@π@ριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα