Vector2D Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ορισμός Cloud App Γουστάρω ποιότητα λέμε! θα με βοηθήσει κανείς να μου πει τι σημαίνει Cloud App? βρείτε κάνα άρθρο από το Wikipedia και κάντε το μου copy-paste! δείξτε μου τι γατάκια είστε!!! Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2015 από Vector2D
defacer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά ρε παιδιά τι είναι αυτό που προσδιορίζει μια εφαρμογή ως Cloud App? Το marketing. 4
Vector2D Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι.... γουστάρω να βλέπω ποιότητα...
defacer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Από τη μία είσαι νιούφης που νομίζει ότι ξέρει κάτι επειδή δεν είναι τόσο νιούφης όσο οι εντελώς νιούφηδες, από την άλλη αντί να κλείσεις το στόμα και ν' ανοίξεις τ' αυτιά κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Είναι επόμενο να νιώθεις μια κάποια απογοήτευση για το χαμηλό επίπεδο όλων των υπολοίπων /s 1
Vector2D Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Και η ποιότητα όσο πάει και ανεβαίνει... ότι θες βρίσκεις εδώ μέσα... από άτομα που απαντάνε συνέχεια με Wikipedia και έχουν μείνει στην ιστορία και μας κάνουν να γελάμε, μέχρι εξυπνάκηδες.... Γουστάρω ποιότητα λέμε!!!
mad-proffessor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ήταν να δωσω ορισμό θα ήταν κάπως έτσι: "Μια εφαρμογή που χρησιμοποιει πόρους απο διάφορα κατανεμημένα συστήματα(virtual ή physical) τοποθετημένα γεωγραφικά σε διάφορες περιοχές(χωρίς το τελευταίο να είναι απαραίτητο)." Αν έχεις π.χ ένα instance σε AWS,AZURE,OPENSHIFT,DIGITALOCEAN κλπ που τρέχεις ένα web server με μια db δε θεωρείται cloud app.
geomagas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν αρκετά με το τρολάκι. Δεν αντέχω άλλο. Μπαίνω να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον, και συνέχεια πέφτω πάνω του. Ολόκληρα τα fora του Προγραμματισμού και του Web Development έχουν καταντήσει μεσημεράδικα!!! Δεν ξέρω τι θα γίνει, στην τελική ρε παιδιά ας μαζέψουμε υπογραφές, να φάει ένα ban να ξεμπερδέψουμε! 2
Vector2D Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν αρκετά με το τρολάκι. Δεν αντέχω άλλο. Μπαίνω να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον, και συνέχεια πέφτω πάνω του. Ολόκληρα τα fora του Προγραμματισμού και του Web Development έχουν καταντήσει μεσημεράδικα!!! Δεν ξέρω τι θα γίνει, στην τελική ρε παιδιά ας μαζέψουμε υπογραφές, να φάει ένα ban να ξεμπερδέψουμε! 1. εσύ και οι άλλοι είστε τρολακια. Εγώ μπήκα και έκανε πολύ απλά μια ερώτηση. 2. μαζέψτε υπογραφές, μπορώ να σας βοηθήσω και εγώ... ΥΓ, για να μιλήσω και λίγο σοβαρά - αν και δεν υπαρχει λογος με τα τρολς εδω μεσα αλλα ας το κανω - Μπήκα και έκανα ένα Post (δεν είναι αυτό που βλέπετε, το έκανα edit και το μετέτρεψα σε τρολ), και οι 4-5 πρώτες απαντήσεις δεν είχαν καμία ουσία. Ήταν καθαρά τρολ-σπαμ. Ποιος είναι το τρολ λοιπόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις