Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα μετακομίσω στο Δάσος Χαϊδαρίου και φυσικά θα βάλω Internet, όμως από ποιόν πάροχο; Σκέφτομαι forthnet λόγω τιμής κυρίως αλλά τόσα χρόνια ΟΤΕ δεν έχω παράπονο

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα μετακομίσω στο Δάσος Χαϊδαρίου και φυσικά θα βάλω Internet, όμως από ποιόν πάροχο; Σκέφτομαι forthnet λόγω τιμής κυρίως αλλά τόσα χρόνια ΟΤΕ δεν έχω παράπονο

Έχω Connx (OTE) > Τούμπανο! Γενικά ο ΟΤΕ είναι η μόνη εταιρεία που πρέπει να ασχολείσαι αν δεν σε νοιάζουν τα +5/+10 ευρώ το 2μηνο.

Είχα και Cyta στη πόλη σαν φοιτητής και δεν έχω παράπονο. Φυσικά ~10% χαμηλότερη ποιότητα αλλά άξιζε! πολύ οικονομικό πακέτο.

Δημοσ.

Έχω Connx (OTE) > Τούμπανο! Γενικά ο ΟΤΕ είναι η μόνη εταιρεία που πρέπει να ασχολείσαι αν δεν σε νοιάζουν τα +5/+10 ευρώ το 2μηνο.

Είχα και Cyta στη πόλη σαν φοιτητής και δεν έχω παράπονο. Φυσικά ~10% χαμηλότερη ποιότητα αλλά άξιζε! πολύ οικονομικό πακέτο.

Φαντάζομαι μένεις εκεί κοντά;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα

Κατοικος Δασους (αρκετα ψηλα προς το βουνο) , με ΟΤΕ maximun 7,5 mbit...το μονο καλο ειναι οτι δεν εχω αποσυνδεσεις

Και με wind που ειχα μολις ειχα μετακομισει στην περιοχη εφτανε με το ζορι τα 8,5 , αλλα καθολου σταθερη συνδεση

Δημοσ.

Καλησπερα

Κατοικος Δασους (αρκετα ψηλα προς το βουνο) , με ΟΤΕ maximun 7,5 mbit...το μονο καλο ειναι οτι δεν εχω αποσυνδεσεις

Και με wind που ειχα μολις ειχα μετακομισει στην περιοχη εφτανε με το ζορι τα 8,5 , αλλα καθολου σταθερη συνδεση

Ωχ τέτοια λέγε μου, δάσος είμαι και εγώ, περιμένω να μου το συνδέσουν

Δημοσ.

το δασος χαιδαριου δνε εχει την καλυτερη ταχυτητα.ο οτε ειναι επι λεωφορου αθηνων.

λεωφορος αθηνων 270 και αρτας.λιγο μακρυα απο το δασος οποτε ναι δεν σε βλεπω πανω απο 10.μονη λυση αν εχουν μπει νεες καμπινες για vdsl και παρεις vdsl απο εκει.

cool λιγακι.οτι παρει με την μια εταιρεια θα παρει και με την αλλη.η αποσταση δεν αλλαζει ουτε ο χαλκος.ειναι μακρυα απο το αστικο κεντρο οποτε δεν θα παιξει ετσι και αλλιως πολυ καλα.

Δημοσ.

Καλησπέρα πρώτη φορά ποστάρω νομίζω αν και έχω αρκετο καιρό λογαριασμο εδω..

Μένω στο Δάσος Χαιδαρίου 5 χρόνια περίπου..Εχω HOL 24αρα λοιπόν.

Ταχύτητες όσο πας προς το βουνό πέφτουν.Μένω λίγο πιο πάνω απο το κέντρο(πλατεία).

Οι ταχύτητές μου παίζουν απο download 10-12 mbs και upload 0,8 ανάλογα το ρουτερ που βάζω ή δεν ξέρω τα κέφια της γραμμής

Μία φορά έτυχε να χαλάσει το ρούτερ που μου έιχαν δόσει πριν κανα 3 χρόνια και μου το αλάξανε (δεν  δίνανε καλα ρούτερ τοτε δεν ξέρω τώρα..)

DCακια με όποια εταιρεία και να πας θα τα έχεις που και που στο Ελλαδιστάν είμαστε....Έχουν όλες οι γειτονικέςς μας χώρες 100mbs εδώ και χρόνια και εμείς προσπαθούμε με το 0,8 upload.

Αυτα  είχα να πω ελπίζω να σε βοήθησα   :-)

Δημοσ.

το δασος χαιδαριου δνε εχει την καλυτερη ταχυτητα.ο οτε ειναι επι λεωφορου αθηνων.

λεωφορος αθηνων 270 και αρτας.λιγο μακρυα απο το δασος οποτε ναι δεν σε βλεπω πανω απο 10.μονη λυση αν εχουν μπει νεες καμπινες για vdsl και παρεις vdsl απο εκει.

cool λιγακι.οτι παρει με την μια εταιρεια θα παρει και με την αλλη.η αποσταση δεν αλλαζει ουτε ο χαλκος.ειναι μακρυα απο το αστικο κεντρο οποτε δεν θα παιξει ετσι και αλλιως πολυ καλα.

Νομίζω δεν έχει vdsl η περιοχή :(

Δημοσ.

Δεν έχει.... ήθελα να βάλω και εγώ αλλα.....Δεν έχω δει και πουθενά κουτί..

Νομίζω δεν έχει vdsl η περιοχή :(

αν δεν εχετε δει τα νεα Καφαο(Kv) τοτε ναι δεν εχετε ακομα.

Καλησπέρα πρώτη φορά ποστάρω νομίζω αν και έχω αρκετο καιρό λογαριασμο εδω..

Μένω στο Δάσος Χαιδαρίου 5 χρόνια περίπου..Εχω HOL 24αρα λοιπόν.

Ταχύτητες όσο πας προς το βουνό πέφτουν.Μένω λίγο πιο πάνω απο το κέντρο(πλατεία).

Οι ταχύτητές μου παίζουν απο download 10-12 mbs και upload 0,8 ανάλογα το ρουτερ που βάζω ή δεν ξέρω τα κέφια της γραμμής

Μία φορά έτυχε να χαλάσει το ρούτερ που μου έιχαν δόσει πριν κανα 3 χρόνια και μου το αλάξανε (δεν  δίνανε καλα ρούτερ τοτε δεν ξέρω τώρα..)

DCακια με όποια εταιρεία και να πας θα τα έχεις που και που στο Ελλαδιστάν είμαστε....Έχουν όλες οι γειτονικέςς μας χώρες 100mbs εδώ και χρόνια και εμείς προσπαθούμε με το 0,8 upload.

Αυτα  είχα να πω ελπίζω να σε βοήθησα   :-)

σε Hol μπορεις να ζητησεις 6 ή 9 margin απο 11 για να κερδισεις σε ταχυτητα.μπορει να εχεις λιγο παραπανω dc's.επισης ναι δεν δινουν σωστα ρουτερ.το μονο σωστο ηταν το fritz καποτε.ναι οσο πας προς ταπανω πεφτουν οι ταχυτητες αφου το αστικο κεντρο ειναι επι της λεωφορου αθηνων .πολυ καλα και σταθερα σε χαλια γραμμες ειναι τα thomson/technicolor.να ειμασταν πισω μονο στο ιντερνετ θα ελεγα οκ δεν πειραζει εχουμε ολα τα αλλα.αλλα ειμαστε πισω σε ολα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...