Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το τροφοδοτικό δεν το έχει οπότε θα πρέπει να βρω ένα άλλο.το σύστημα είναι αυτό που γράφει ο αdtakhs exeite καμια ιδέα για κάποιο που να υπάρχει ήδη στο μαγαζί γιατί είμαι χωρίς υπολογιστή εδώ και ποσό καιρό..δεν μπορώ να περιμένω άλλο.οπότε ψάχνω για κάτι που υπάρχει ήδη στο μαγαζί.για κουτι λέω να πάρω το thermaltike xommander ms-ii vn900a1w2n.θέλω να τα αγοράσω όλα από κει για να μου τα συναρμολογήσουν κιόλας!!το μαγαζί είναι το visionstudio

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 τροφοδοτικά προτείναμε και δεν τα έχει; Κάτσε να κοιτάξω. Το συγκεκριμένο thermaltake δεν είναι καλό,λεπτές λαμαρίνες,γενικά δεν είναι για πολλά και σε τέτοιο σύστημα καλό είναι να μπει κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Φιλέ αργούν πολυ να έρθουν έχω παραγγείλει εδώ και πόσες μέρες τον υπολογιστή και σήμερα με ενημέρωσαν για κουτί και τροφοδοτικό ότι δεν υπάρχουν.μπορείς να μου προτείνεις κάτι άλλο γιαυτα τα δύο κομμάτια με πάνω κάτω τα ίδια λεφτα!

Adtakhs τώρα τα ειδα.αφού όλα τα κουτιά είναι από 2-10 μέρες τότε θα περιμενω και για τροφοδοτικό δεν υπάρχει πρόβλημα οπότε πρότεινε μου αυτό που θες και ας αργήσει. Αλλιώς ρε παιδιά από e-shop για κουτί και τροφοδοτικό αν έχει κάτι καλό και αξίζει και το συνδεω μόνος μου.

Δημοσ.

Γενικά στα περισσότερα οι χρόνοι παράδοσης έχουν ανέβει.Και εγώ τώρα κοιτάω και δεν βλέπω σχεδόν τίποτα ετοιμοπαράδοτο και που να αξίζει.

Δημοσ.

Φιλέ αργούν πολυ να έρθουν έχω παραγγείλει εδώ και πόσες μέρες τον υπολογιστή και σήμερα με ενημέρωσαν για κουτί και τροφοδοτικό ότι δεν υπάρχουν.μπορείς να μου προτείνεις κάτι άλλο γιαυτα τα δύο κομμάτια με πάνω κάτω τα ίδια λεφτα!

Δες παραπάνω. Παρε τηλέφωνο και ζήτησε κάποιο από αυτά και μάθε ημέρες παράδοσης .

Όλα τα καταστήματα είναι σε κατάσταση σοκ μετά τα κάπιταλ κοντρολς κ.λ.π. Εδώ κλείνουν οι εταιρίες η μια πίσω από την άλλη....

Δημοσ.

Γενικά στα περισσότερα οι χρόνοι παράδοσης έχουν ανέβει.Και εγώ τώρα κοιτάω και δεν βλέπω σχεδόν τίποτα ετοιμοπαράδοτο και που να αξίζει.

Μάλιστα εντάξει βαλτε μου και ένα τροφοδοτικό και οπότε έρθει τι να κάνουμε τωρα.να πάρω αύριο τηλ να τα βάλουν όλα μαζί στο πακέτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...