paks Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Οι amd όμως δεν είναι περισσότερο για overclock?σε αυτό που εγραψες έχεις δίκιο!οθόνη με +50 ευρώ μπορώ να βρω κάτι καλύτερο?επίσης επηρεάζει την τιμή αν είναι και tv monitor? 1
adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Οι amd όμως δεν είναι περισσότερο για overclock?σε αυτό που εγραψες έχεις δίκιο!οθόνη με +50 ευρώ μπορώ να βρω κάτι καλύτερο?επίσης επηρεάζει την τιμή αν είναι και tv monitor? Ολοι οι επεξεργαστές που έχουν ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή είναι και για overclock . Ο 8320 είναι το ίδιο chip με τον 8350 και με τον 9370 και με τον 9590 . Απλά η AMD τον δίνει μαμά στα 3,5Ghz , ενώ ας πούμε τον 9590 τον δίνει στα 4.7Ghz .... Γιατί λοιπόν να μην κάνεις τον 8320 των 150€ να πηγαίνει σαν τον 9370 των 230€ ? Αυτό λέει ο κόσμος. Οχι πως είναι μόνο για overclock ... Εγώ θα σου πω πολύ απλά ένα πράγμα. Το σύστημα που θα φτιάξεις, όποιο και αν είναι αυτό θα το κοιτάξεις ΣΥΝΟΛΙΚΑ και όχι κομμάτι κομμάτι .... Θα θέσεις ένα MAX Budget και μέσα σε αυτό θα πάρεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ. Μην κοιτάς το κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Ακρη δεν θα βρεις μιας και για το πολύ πολύ ακριβό και καλό, υπάρχει πάντα ένα καλύτερο, ακριβότερο, διαφορετικό. Αυτό θα σε οδηγήσει σε ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ σε υψηλότερο τελικό κόστος, για να πάρεις ψύγματα παραπάνω ισχύος ή ποιότητας ...
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι φιλς μόνο για οθόνη pc τα λεφτα ειναι ιδια αμα ειναι και τηλεοραση μαζι? θέλω να παίζω με 1080 ανάλυση.σκέφτομαι με 700 να πάρω πύργο και με 250 οθόνη.στο πύργο κολλάω περισσότερο γτ δεν έχω πολλές προτάσεις ώστε να διαλεξω. Μη κοιτάς σε monitor tv μόνο.Συνήθως είναι χειρότερες από σκέτες οθόνες.Καλύτερα να πας σε οθόνη και να προσθέσεις tuner.Λίγο πάνω από τα λεφτά που λες υπάρχει αυτή http://www.skroutz.gr/s/6683011/LG-29UM57-P.html θα τη προτιμούσα από τις άλλες που αναφερθηκαν.
Lam13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) H 380 δεν ειναι πιο φτηνη και καλυτερη για τα λεφτα σου?δες το Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από Lam13
paks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια για καρτα γραφικων τι λετε?σκεφτομαι μια μεχρι 200 δεν θελω να ξεφυγω πολυ απο τα λεφτα.αυτη η r9 290 που μου προτεινε ο adtakhs μου φαινεται κομματακι ακριβη..http://www.e-shop.gr...il-p-PER.510022 γενικα το συστηματακι πως το βλεπετε?
Millennium Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 285€ κάνει αυτή που σου πρότεινε http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html Η σύνθεση είναι δυνατή για τα λεφτά με 1-2 αλλαγές.Κουτί θα άλλαζα με κάτι καλύτερο και ίσως τροφοδοτικό αλλά κατέληξε και στην οθόνη.
paks Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλέ με τα λεφτά δεν έχω κανένα πρόβλημα τελικά μπορώ να πάρω και την καρτα.για κουτί και τροφοδοτικό τι έχεις να προτεινεις?
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα μη κόψεις από την οθόνη και την κάρτα.Κουτί λίγο καλύτερο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=41081&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=3 Τροφοδοτικό αν δεν βγαίνουν τα χρήματα δες και αυτό http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42687&cat=17&sub=0&pmanuf=18&sort=3&step=undefined
paks Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Millennium kai adtakhs σας ευχαριστώ πολύ.παρηγγειλα τον υπολογιστή με μια μικρή αλλαγή.πήρα το κουτί του millennium,μου άρεσε περισσότερο.οι Ραμ είναι 100% συμβατές με την μητρική?επίσης άμα έπαιρνα μια Ραμ 8αρα δεν θα ήταν καλύτερο από δύο 4ρες?γιατί σκέφτομαι στο μέλλον να το κάνω 16!!μπορούν να το συναρμολογήσουν στο visionatudio?έκανα την παραγγελία μέσω ίντερνετ και δεν είδα καμία επιλογή για συναρμολόγηση οπότε και το έγραψα στις παρατηρήσεις!!
kougi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω συναρμολογουν στο visionstudio. Οι ραμ ειναι μια χαρα συμβατες, αν σκοπευεις να αναβαθμισεις στα 16gigs θα μπορουσες να παρεις μια 8αρα και στο μελλον να βαλεις αλλη μια, αλλα σε dual channel γενικως λειτουργουν καλυτερα.
adtakhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Millennium kai adtakhs σας ευχαριστώ πολύ.παρηγγειλα τον υπολογιστή με μια μικρή αλλαγή.πήρα το κουτί του millennium,μου άρεσε περισσότερο.οι Ραμ είναι 100% συμβατές με την μητρική?επίσης άμα έπαιρνα μια Ραμ 8αρα δεν θα ήταν καλύτερο από δύο 4ρες?γιατί σκέφτομαι στο μέλλον να το κάνω 16!!μπορούν να το συναρμολογήσουν στο visionatudio?έκανα την παραγγελία μέσω ίντερνετ και δεν είδα καμία επιλογή για συναρμολόγηση οπότε και το έγραψα στις παρατηρήσεις!! Ελπίζω να έβαλες το ENERMAX για τροφοδοτικό, το οποίο είναι αρκετά καλύτερο από το thermaltake . Οι μνήμες είναι καλύτερες σε dual channel στην μητρική μπορείς να βάλεις μελλοντικά άλλα 2 ντιμάκια . Κάρτα γραφικών ποια αγόρασες τελικά ? Ελπίζω να αγόρασες την 290 !
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Και το Thermaltake καλό είναι,CWT, αλλά μικρότερο και φθηνότερο. Millennium kai adtakhs σας ευχαριστώ πολύ.παρηγγειλα τον υπολογιστή με μια μικρή αλλαγή.πήρα το κουτί του millennium,μου άρεσε περισσότερο.οι Ραμ είναι 100% συμβατές με την μητρική?επίσης άμα έπαιρνα μια Ραμ 8αρα δεν θα ήταν καλύτερο από δύο 4ρες?γιατί σκέφτομαι στο μέλλον να το κάνω 16!!μπορούν να το συναρμολογήσουν στο visionatudio?έκανα την παραγγελία μέσω ίντερνετ και δεν είδα καμία επιλογή για συναρμολόγηση οπότε και το έγραψα στις παρατηρήσεις!! Το θέμα είναι για ποιά οθόνη κοιτάς...από κει έπρεπε να ξεκίναγες μαζί με τη κάρτα.
paks Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω να έβαλες το ENERMAX για τροφοδοτικό, το οποίο είναι αρκετά καλύτερο από το thermaltake . Οι μνήμες είναι καλύτερες σε dual channel στην μητρική μπορείς να βάλεις μελλοντικά άλλα 2 ντιμάκια . Κάρτα γραφικών ποια αγόρασες τελικά ? Ελπίζω να αγόρασες την 290 ! το τροφοδοτικο που μου ειπες αγορασα οσο για την καρτα δεν προλαβα την προσφορα γιατι ειχαν τελειωσει τα κομματια και δεν γινονταν να την παρω παρολο που ηταν μεσα στο χρονικο οριο.να αγορασω αυτην η υπαρχει και καμια αλλη αξιοπιστη με λιγο λιγοτερα λεφτα?? Και το Thermaltake καλό είναι,CWT, αλλά μικρότερο και φθηνότερο. Το θέμα είναι για ποιά οθόνη κοιτάς...από κει έπρεπε να ξεκίναγες μαζί με τη κάρτα. οθονη θα παρω μετα απο κανα μηνα γιατι τωρα δεν εχω λεφτα.προς το παρων θα τον εχω με την tv που ειχα και τον προηγουμενο.μετα σκεφτομαι να αγορασω μια dell που την αγοραζουν σχεδον ολοι και λενε οτι ειναι πολυ καλη.280 νομιζω κανει.24αρα νομιζω
adtakhs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Η 290 είναι μακράν η πιο VFM επιλογή. Αν σου την δίνει το e-shop στην ίδια τιμή αλλά πρέπει να περιμένεις, τότε να περιμένεις. Αν σου την δίνει σε υψηλότερη τιμή, κοίταξε και άλλες υλοποιήσεις της 290 αλλά και την 390 με προτιμότερη την 390. 1
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 οθονη θα παρω μετα απο κανα μηνα γιατι τωρα δεν εχω λεφτα.προς το παρων θα τον εχω με την tv που ειχα και τον προηγουμενο.μετα σκεφτομαι να αγορασω μια dell που την αγοραζουν σχεδον ολοι και λενε οτι ειναι πολυ καλη.280 νομιζω κανει.24αρα νομιζω Συμφωνώ με τον adtakhs πάνω αλλά αν είναι να πας σε δυνατές (και ακριβές) επιλογές κυρίως στη κάρτα θες και την ανάλογη οθόνη για να τα ταιριάξεις και για να μπορέσει να αποδόσει και το σύστημα.Η Dell φτιάχνει καλές οθόνες αλλά οι gaming oriented δεν είναι το δυνατό της σημείο και υπάρχουν γενικά διάφορες επιλογές.Θα το ψάξεις όταν είναι να αγοράσεις σε 1 μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα