paks Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσό που διαθέτουμε :900Χρήση υπολογιστή :GamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανεναΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Θελω καινουργια οθονη.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).ΒολοςΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Μονο απο Visionstudio και e-shop.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?απο το καταστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .oxi εχω win7
paks Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα μια έρευνα να δω τι αγοράζει ο κόσμος και είδα για επεξεργαστές τους intel 4440,4460,4690 οι amd δεν είναι καλύτεροι για παιχνιδια?για κάρτα γραφικών είδα τις R9 380,290.μητρική είδα την H97 και την GA-970A-UD3P.μπορείτε να μου δώσετε καμία λιστα?να έχω και εγώ να συγκρινω καλύτερα!!
adtakhs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα μια έρευνα να δω τι αγοράζει ο κόσμος και είδα για επεξεργαστές τους intel 4440,4460,4690 οι amd δεν είναι καλύτεροι για παιχνιδια?για κάρτα γραφικών είδα τις R9 380,290.μητρική είδα την H97 και την GA-970A-UD3P.μπορείτε λιγακι να με κατευθύνεται?ευχαριστώ πολύ!!! Δεν υπάρχει καλό και κακό προιόν. Τα προιόντα ορίζονται σαν συμφέροντα και μη , ανάλογα με την απόδοση προς το κόστος τους . Από εκεί και πέρα καλό σύστημα δεν είναι μόνο ένας επεξεργαστής, ούτε μια κάρτα γραφικών . Ενα καλό σύστημα κρατά σε ισσσοροπία τις παραμέτρους, ΑΠΟΔΟΣΗ / ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ/ ΠΟΙΟΤΗΤΑ/ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ . Εσύ χρειάζεσαι 1) SSD δίσκο γύρω στα 100€ 240gb 2) Σκληρό δίσκο για αποθήκη γύρω στα 60€ ! 3) Κουτί με καλό αερισμό γύρω στα 40-50€ 4) Καλό τροφοδοτικό με αρκετά αμπερ στα 12 βολτ και με καλή απόδοση (70+,€) 5) Θες οθόνη από 24" ίντσες και πάνω με PLS ή IPS panel .Προσωπικά θα κοιτούσα και σε οθόνη - τηλεόραση. (160-240€) 6) Θες ψύκτρα επεξεργαστή από 35€ και επάνω,για χαμηλό θόρυβο και χαμηλές θερμοκρασίες ! 7) Θα βάλεις και ένα sata DVD-RW στα 17€ ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Σύνολο : 480 € Το λιγότερο !!! Αντε να βάλεις 120άρη SSD και να κατέβει το κόστος στα 450€ .......... Σου μένουν δηλαδή άλλα 400-450€ για ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ - ΜΝΗΜΗ - ΜΗΤΡΙΚΗ - ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Μια 290 κάρτα γραφικών, έχει 340€ μόνη της ..... 8GB RAM που θα βάλεις σίγουρα έχει γύρω στα 50-60€ το λιγότερο ... πχ. + VTX3D RADEON R9 290 X-EDITION V2 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL http://www.e-shop.gr/vga-vtx3d-radeon-r9-290-x-edition-v2-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510022 + LG 23MB35PH-B 23'' LED FULL HD http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mb35ph-b-23-led-full-hd-p-PER.170443 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Σύνολο = 1050€ Τόσο κοστίζει ένα σύστημα με πληρότητα με πολύ δυνατή κάρτα γραφικών διαλέγοντας τα πιο VFM υλικά και με μεγάλη συμπίεση κόστους, όπου αυτή μπορεί να γίνει .... Θα δεις πως είναι δύσκολο να στήσεις ένα σύστημα με 290 κάρτα γραφικών , καλή οθόνη κ.λ.π. με 900€ ... 1
kougi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα μια έρευνα να δω τι αγοράζει ο κόσμος και είδα για επεξεργαστές τους intel 4440,4460,4690 οι amd δεν είναι καλύτεροι για παιχνιδια?για κάρτα γραφικών είδα τις R9 380,290.μητρική είδα την H97 και την GA-970A-UD3P.μπορείτε να μου δώσετε καμία λιστα?να έχω και εγώ να συγκρινω καλύτερα!! To H97 δεν ειναι μητρικη αλλα chipset. Και η 380 ειναι μια κατηγορια κατω απο την 290, εσενα μαλλον για 380 σε κοβω λογω μπατζετ. Δες απο visionstudio ποσο βγαινουν asrock h97 anniversary , i5-4460, ram ddr3 2x4 1600mhz, msi r9 380 4GB, hdd WD caviar blue 1TB, psu thermaltake smart se 630w + ενα κουτι της αρεσκειας σου
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι παιχνίδια παίζεις περισσότερο και πόσο ασχολείσαι;
paks Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να παίζω φιφα και γενικά να παίζει παιχνίδια με καλές απαιτήσεις!! Π.χ. το witcher. Θέλω να βλέπω ταινίες και γενικά θα τον έχω ανοιχτο περίπου 10 ώρες την μέρα!
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θα παίζεις κυρίως 3d person και βλέπεις πολλές ταινίες στο pc σκέψου να πας σε οθόνη με 21:9 aspect ratio. https://www.youtube.com/watch?v=AnYxJ_W10Es
paks Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Pαιδια μπορείτε να μου δώσετε μια φορμα με τα πράγματα που θα μπορούσα να βάλλω +οθονη? Αυτή που μου εδειξες είναι πιο φαρδιά στα πλαγιά??
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι για αυτό είναι καλύτερη για ταινίες και γεμίζει καλύτερα το οπτικό σου πεδίο και με το αυξημένο field of view σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις περισσότερα και να έχεις και καλύτερη εμπειρία σε αρκετά είδη παιχνιδιών.
paks Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει καλό και κακό προιόν. Τα προιόντα ορίζονται σαν συμφέροντα και μη , ανάλογα με την απόδοση προς το κόστος τους . Από εκεί και πέρα καλό σύστημα δεν είναι μόνο ένας επεξεργαστής, ούτε μια κάρτα γραφικών . Ενα καλό σύστημα κρατά σε ισσσοροπία τις παραμέτρους, ΑΠΟΔΟΣΗ / ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ/ ΠΟΙΟΤΗΤΑ/ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΙΜΟΤΗΤΑ- ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ . Εσύ χρειάζεσαι 1) SSD δίσκο γύρω στα 100€ 240gb 2) Σκληρό δίσκο για αποθήκη γύρω στα 60€ ! 3) Κουτί με καλό αερισμό γύρω στα 40-50€ 4) Καλό τροφοδοτικό με αρκετά αμπερ στα 12 βολτ και με καλή απόδοση (70+,€) 5) Θες οθόνη από 24" ίντσες και πάνω με PLS ή IPS panel .Προσωπικά θα κοιτούσα και σε οθόνη - τηλεόραση. (160-240€) 6) Θες ψύκτρα επεξεργαστή από 35€ και επάνω,για χαμηλό θόρυβο και χαμηλές θερμοκρασίες ! 7) Θα βάλεις και ένα sata DVD-RW στα 17€ ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Σύνολο : 480 € Το λιγότερο !!! Αντε να βάλεις 120άρη SSD και να κατέβει το κόστος στα 450€ .......... Σου μένουν δηλαδή άλλα 400-450€ για ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ - ΜΝΗΜΗ - ΜΗΤΡΙΚΗ - ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Μια 290 κάρτα γραφικών, έχει 340€ μόνη της ..... 8GB RAM που θα βάλεις σίγουρα έχει γύρω στα 50-60€ το λιγότερο ... πχ. + VTX3D RADEON R9 290 X-EDITION V2 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL http://www.e-shop.gr/vga-vtx3d-radeon-r9-290-x-edition-v2-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510022 + LG 23MB35PH-B 23'' LED FULL HD http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mb35ph-b-23-led-full-hd-p-PER.170443 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Σύνολο = 1050€ Τόσο κοστίζει ένα σύστημα με πληρότητα με πολύ δυνατή κάρτα γραφικών διαλέγοντας τα πιο VFM υλικά και με μεγάλη συμπίεση κόστους, όπου αυτή μπορεί να γίνει .... Θα δεις πως είναι δύσκολο να στήσεις ένα σύστημα με 290 κάρτα γραφικών , καλή οθόνη κ.λ.π. με 900€ ... λετε γιαυτον τον επεξεργαστη η για ιντελ?εχω καιρο να ασχολειθω και δεν τα θυμαμαι πολυ καλα αλλα νομιζω οτι o fx εχει 2-3 χρονακια που βγηκε.και σκεφτομαι αμα υπηρχε τιποτα πιο καινουργιο και καλυτερο.οι υπολοιποι πως το βλεπετε το συστηματακι?επισης η καρτα που μοου εχεις γραψει φιλε ειναι πολυ ακριβη και θα ξεφυγω πολυ απο τα λεφτα που θα δωσω..δεν ενδιαφέρομαι για overclocking.. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2015 από paks
Millennium Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Την 290 μπορείς να τη πάρεις από δω πιο φθηνά http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html (και αν φτάνουν τα χρήματα να βάλεις τη διαφορά για καλύτερη οθόνη)
paks Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά πρεπει να αρχίσω να αγοράζω τα πράγματα σιγά σιγά γτ δεν έχω καθόλου υπολογιστή.ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το hamburg 530w τροφοδοτικό.κάνει ή χρειάζεται να πάρω καινούργιο?επίσης μια καλή οθονουλα 24αρα μπορείτε να μου προτείνεται?δεν σκοπεύω να κάνω overclock!!
adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν φτάνει το hamburg για την 290 ......... Θες άλλο. Για οθόνη θες να είναι και τηλεόραση ?
paks Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν φτάνει το hamburg για την 290 ......... Θες άλλο. Για οθόνη θες να είναι και τηλεόραση ? Όχι φιλς μόνο για οθόνη pc τα λεφτα ειναι ιδια αμα ειναι και τηλεοραση μαζι? θέλω να παίζω με 1080 ανάλυση.σκέφτομαι με 700 να πάρω πύργο και με 250 οθόνη.στο πύργο κολλάω περισσότερο γτ δεν έχω πολλές προτάσεις ώστε να διαλεξω.
adtakhs Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι φιλς μόνο για οθόνη pc τα λεφτα ειναι ιδια αμα ειναι και τηλεοραση μαζι? θέλω να παίζω με 1080 ανάλυση.σκέφτομαι με 700 να πάρω πύργο και με 250 οθόνη.στο πύργο κολλάω περισσότερο γτ δεν έχω πολλές προτάσεις ώστε να διαλεξω. Κανένα προιόν δεν χαλάει από όσα θα σου προταθούν . Συμπερασματικά ΔΕΝ μπορείς να ορίσεις καλό και κακό προιόν με βάση το αν θα χαλάσει ή όχι. Αρα καλό προιόν ορίζεται το προιόν που σου προσφέρει την μέγιστη απόδοση σε συνάρτηση με την τιμή του και που ταυτόχρονα είναι ικανό να σου προσφέρει την εμπειρία που θες. Νομίζω πως σε έχω είδη καλύψει πάνω σε αυτό . 24άρα που είναι και monitor και TV με PLS πάνελ είναι η http://www.skroutz.gr/s/5014606/Samsung-T24D390EW.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα