mihali0s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα,Θα ήθελα τη γνώμη σας στο παρακάτω.Είμαι σε ένα γραφείο που δεν έχει τηλεφωνική σύνδεση (προσωρινά βολεύομαι από μία δανική του γείτονα).Τηλέφωνο χρησιμοποιώ voip και εδώ και ένα χρόνο κάνω την δουλειά μου χωρίς πρόβλημα.Μετά από μία πρόχειρη έρευνα αγοράς όλοι μου προσφέρουν double play που για την χρήση που το θέλω θεωρώ ότι είναι άχρηστη και η γραμμή τηλεφώνου.Το ερώτημά μου είναι αν υπάρχει σύνδεση μόνο internet (για να βγει κάπως πιο οικονομικό το πακέτο). Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
gokuthelegend Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αναγκαστικά πας και σε τηλεφωνική γραμμή. Απλώς αν δεν σε ενδιαφέρει να παίρνεις τηλέφωνα, ψάχνεις και πακέτα που δεν δίνουν χρόνο ομιλίας για να σου βγει ποιο φθηνό. 1
Markk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει η Cyta από ότι βλέπω, αλλά δεν αξίζει τον κόπο μιας και το χρεώνουν 19€/μήνα. Στη wind βάζεις double play χωρίς χρόνο ομιλίας με 17€/μήνα.
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Στη χώρα μας δεν υπάρχει δυνατότητα να δοθεί μόνο Internet χωρίς τηλεφωνική γραμμή, από κανέναν πάροχο. Χωρίς ενεργή τηλεφωνική γραμμή δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει οποιαδήποτε αίτηση για σύνδεση xDSL. Το πακέτο 1play της Cyta, αφορά μόνο παροχή Internet, αλλά προϋποθέτει ενεργή γραμμή ΟΤΕ και το μαθαίνεις μόλις πας να κάνεις την αίτηση (παλαιότερα το ανέφερε ξεκάθαρα). Με απλά λόγια θα έρχονται 2 λογαριασμοί. Ένας από τον ΟΤΕ για την τηλεφωνία και ο δεύτερος από τη Cyta για το Internet. Αντίστοιχα πακέτα έχουν όλοι οι πάροχοι, αλλά απλά είναι ασύμφορα. Καλύτερα, όπως λέει και ο gokuthelegend, ένα πρόγραμμα DP χωρίς προπληρωμένο πακέτο κλήσεων, αλλά απλά κάθε κλήση θα χρεώνεται επιπλέον. Είναι η μόνη επιλογή (και σε άλλους παρόχους) να έχεις το φθηνότερο πακέτο Internet "χωρίς" τηλεφωνία.
Whiteyez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Στη χώρα μας δεν υπάρχει δυνατότητα να δοθεί μόνο Internet χωρίς τηλεφωνική γραμμή, από κανέναν πάροχο. Χωρίς ενεργή τηλεφωνική γραμμή δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει οποιαδήποτε αίτηση για σύνδεση xDSL. Η HCN το παρέχει αυτό στην Θεσσαλονική όμως μόνο, προσωπικά έχω cable ίντερνετ και τηλεόραση χωρίς τηλεφωνική γραμμή, και ξεκινάει με 15ευρώ το μήνα χωρίς συμβόλαιο. http://hcn.gr
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Πάλι καλά που έγραψα για xDSL συνδέσεις, όπως και ο τίτλος του παρόντος νήματος. Παρεμπιπτόντως υπάρχει και η δορυφορική σύνδεση αλλά και μέσω κινητής, πάλι χωρίς τηλεφωνική σύνδεση. Εκτός της HCN, υπάρχει η Inalan στην Αθήνα (Μεταμόρφωση) αλλά και μια εταιρεία με ασύρματο δίκτυο στα Γιάννενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα