uroborous Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 evil corp logo? anyone? το θυμίζει όντως...
THE GG GAMER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ασορτι με το ρολογακι απο πανω. α ναι ναι
nomer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχα πανέμορφο ...κλαρινογαμπριλα στο φουλ και χρυσό σταυρό στο δασιτριχο στήθος
vchristod84 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι κρίμα τόσο ωραία και δυνατά χαρακτηριστικά αλλά να έχει μικρή μπαταρία; Θα μπορούσε να είναι η επόμενη αγορά πολλών ανθρώπων,πιστεύω. Κρίμα όμως!
leonidasetsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πάλι σε τέτοια κινητά βάζουν μικρή μπαταρία από όσο χρειάζονται
leo06 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 evil corp logo? anyone? ποιος αντέγραψε ποιον τώρα ?
21century Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλό προσεγμένο κινητό αν και το κράμα του θυμίζει λίγο iphone.
palavas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να είναι αντιγραφή iPhone αλλά για εμένα είναι πιο όμορφο. Εννοείται βέβαια ότι δεν θα έδινα πάνω από 100 ευρώ για ένα ecco.
dinko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να είναι αντιγραφή iPhone αλλά για εμένα είναι πιο όμορφο. Εννοείται βέβαια ότι δεν θα έδινα πάνω από 100 ευρώ για ένα ecco. ντάξει φίλε το τερμάτισες. πες μου ένα κινητό με τα ίδια χαρακτηριστικά 3gb ram, hd οθόνη, 5 ίντζες και να έχει 100 ευρώ. Πόσο μάλλον και μεταλλικό πλαίσιο!
Tragic! Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 evil corp logo? anyone? Συγνώμη κιόλας, είπαμε βάσει κανονισμών forum ΟΧΙ πολιτικά αλλά με προκαλείς σφοδρά έ δέν άντεξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα