Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα να μου πείτε, ένα - δύο προγράμματα, που να μου δείχνουν μια πλήρη λίστα, με τους ενεργούς χρήστες στον ρούτερ μου.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

Δημοσ.

τις βλέπεις και από το control panel του router, ψάξτο λίγο και θα το δεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα. 

Φίλε μου μέσα στον ρούτερ, δεν τα δείχνει αναλυτικά, όσο π.χ ένα πρόγραμμα που είχα στο smartphone μου το Fing. 

Δημοσ.

Νόμιζα ότι σε ενδιέφερε να δεις αν σου κάνει κανείς hijack τη σύνδεση, αν θες αναλυτικότερες πληροφορίες τότε σίγουρα χρειάζεσαι κάτι άλλο. 

Στο δικό μου ρούτερ πάντως (το generic της χολ) δείχνει τα ονόματα των συσκευών και μπορώ να καταλάβω αν έχει μπει κανένας άσχετος. 

Δημοσ.

Νόμιζα ότι σε ενδιέφερε να δεις αν σου κάνει κανείς hijack τη σύνδεση, αν θες αναλυτικότερες πληροφορίες τότε σίγουρα χρειάζεσαι κάτι άλλο. 

Στο δικό μου ρούτερ πάντως (το generic της χολ) δείχνει τα ονόματα των συσκευών και μπορώ να καταλάβω αν έχει μπει κανένας άσχετος. 

Με ενδιαφέρει κάτι σαν το Fing, αλλά από ότι βλέπω, δεν υπάρχει ακόμα για Windows 10 ... ευχαριστώ για την απάντηση όπως και να έχει!

Δημοσ.

Υπαρχει αυτο εδω. Αν σου κανει. Δεν ξερω τι εξειδικευμενες πληροφοριες εχει αυτο το "Fing"

http://www.nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html

Εεε ρε αυτή η Nirsoft. Βγάζει προγράμματα που είναι σε kb αλλά είναι πιο χρήσιμα και από αυτά που κάνουν χιλιάδες ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...