Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585v7 Generic 8.2.6.5

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από άδικος,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.

Θα ήταν εύκολο να μου στείλει κάποιος το τελευταίο firmware (8.2.6.5) για το Thomson;

Τα site που ήξερα έχουν κλείσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

α.θες και τον wizard.

β.αν σου βγαλει για ασυμβατοτητα κατεβασε πιο νεο wizard.το firmware με καλωδιο ethernet και επισης προσοχη σε firewall.αν δεν περαστει τοτε καντο απο safe mode with networking.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το αρχείο έχει σβηστεί από το MEGA, μήπως μπορεί κάποιος να το ξανανεβάσει, ή και νεότερο firmware αν έχει βγει;

Έχω ξεμείνει με v7.4.2.7 και ψιλιάζομαι πως αυτός είναι ο λόγος που όσο κι αν σπάω το κεφάλι μου και όσες οδηγίες κι αν έχω βρει online δεν μπορώ να καταφέρω το δουλέψει το WakeOnLan μέσω ίντερνετ (μέσω LAN δουλεύει κανονικά)..

Αν χρειάζεται και κάποιος wizard όπως αναφέρει ο @poulinos καλοδεχούμενος κι αυτός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αρχείο έχει σβηστεί από το MEGA, μήπως μπορεί κάποιος να το ξανανεβάσει, ή και νεότερο firmware αν έχει βγει;

[...]

Αν χρειάζεται και κάποιος wizard όπως αναφέρει ο @poulinos καλοδεχούμενος κι αυτός.

Δικό μου λάθος.

Ανέβηκε πάλι, μαζί με το τελευταίο f/w (8.2.7.7) και 2 upgrade wizards με οδηγίες, καθώς και tftp.

Θα τα βρείτε εδώ.

Έχω ξεμείνει με v7.4.2.7 και ψιλιάζομαι πως αυτός είναι ο λόγος που όσο κι αν σπάω το κεφάλι μου και όσες οδηγίες κι αν έχω βρει online δεν μπορώ να καταφέρω το δουλέψει το WakeOnLan μέσω ίντερνετ (μέσω LAN δουλεύει κανονικά)..

Αμφιβάλω αν η έκδοση είναι το πρόβλημα σου. Έκανες σωστό port forward;

Επεξ/σία από άδικος
Δημοσ.

wizard εχει και η Forthnet στο site της.β.εσυ θες wake on wan οχι Wake on lan.ανεβασα και εγω εδω το 8.2.6.5 που ειναι το τελευταιο Generic για to v7.Η Forthnet δινει το 8.2.7.7 αλλα ειναι Custom.wizard απλα αμα δεν σου παιζει καποιος μπορει απλα να ειναι παλιος αν πχ εχεις 64bit windows.Κατα τα αλλα κανουν ολοι.αν εχεις θεμα να περασεις το Firmware Προσεχε με firewall .αν παλι δεν παιζει ειτε δοκιμασε απο αλλο Pc ειτε δοκιμασε απο safe mode with networking ειτε δοκιμασε με καρφωτες ip.

ειναι πολυ παλιο το 7.4.2.7.αλλαξε το γενικα ασχετα με αυτο το θεμα.μερικες εντολες νομιζω θα ειναι διαφορετικες απο την εκδοση 7 στην εκδοση 8 οποτε για αυτο μπορει να μην σου παιζε στο 7.x.x.x firmware.δεν ξερω αν σου βγαινε καποιο error οταν περνουσες τις εντολες.

Δικό μου λάθος.

Ανέβηκε πάλι, μαζί με το τελευταίο f/w (8.2.7.7) και 2 upgrade wizards με οδηγίες, καθώς και tftp.

Θα τα βρείτε εδώ.

Αμφιβάλω αν η έκδοση είναι το πρόβλημα σου. Έκανες σωστό port forward;

to 8.2.7.7 ειναι custom ειτε απο forthnet ειτε απο αλλου.το 8.2.6.5 ειναι το τελευτταιο Generic.tftp επισης δεν χρειαζεται αν το κανει καποιος με το wizard.απλα για να μην μπερδευτει κανεις με εξτρα βηματα

επισης αλλαζουν εντολες νομιζω απο το 7.x.x.x sto 8.x.x.x οποτε ισως για αυτο να μην του παιζει αν καποια εντολη ειναι για το 8.χ.χ.χ και του πετουσε error στην 7.χ.χ.χ

Δημοσ.

Το γνωρίζω πως το 7.7 είναι custom (το συγκεκριμένο από forthnet).

Το συμπεριέλαβα για το φίλο που ζήτησε το τελευταίο εν γένει.

Εξάλλου στην αρχή έδωσα το 6.5 στον mpcistas που ζητούσε το generic.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα με τους wizards το κάνει με tftp και ξεμπερδεύει απ'το να κάνει 5 διαφορετικές δοκιμές.

Ο tftp ποτέ δεν απογοήτευσε :-)

Δημοσ.

αν καποιος ξερει να χρησιμοποιει τον tftp ναι ειναι πιο ευκολο απο τα κολληματα που μπορει να φαει ο wizard.βεβαια και εκει θελει προσοχη μην τον κοβει κανα Firewall.ας περασει καλυτερα το 8.2.6.5 και αν εχει θεματα δοκιμαζει και το 8.2.7.7.ετσι και αλλιως ανα πασα στιγμη μπορει να αλλαξει το Firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...