THE GODFATHER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω φτιάξει ένα δίκτυο (home) χρησιμοποιώντας 2 tplink wr841n (2 για να καλύψω δύο ορόφους) το δεύτερο σεταρισμένο ως secondary (απενεργοποιόντας firewall και dhcp με ίδιο κωδικό και ssid) . To primari το έχω συνδέσει μεσώ wan με άλλο δίκτυο που έχει internet . Χρησιμοποιώ κανάλια 6-11. Όταν συνδέομαι με συσκευή andoid στο δίκτυο και ενώ φαίνεται να έχω 3 γραμμές ,έχω συχνά προβλήματα στο να πάρω και να στείλω πακέτα. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να λύνεται όταν απενεργοποιώ το ένα από τα 2 wifi των tplink! Επίσης το πρόβλημα είναι πολύ μικρότερο σε συσκευές ios! Δοκίμασα μία εφαρμογή για το andoid το wifiroaming η οποία βελτίωσε την κατάσταση άλλα όχι τόσο ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα. SAVE ME
rfc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις διαφορετικες ip's σε ολα..... ετσι? Ειπες οτι το προβλημα ειναι μικροτερο οταν αφαιρεις το ενα. Πιο απο τα 2? Καποιο συγκεκριμενο? Οποιο ναναι? Αλλαξε του καναλι.
THE GODFATHER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι αν βγάλω το ένα wifi δεν έχω πρόβλημα (οποιοδήποτε) IP φυσικά δεν έχω conflict Κανάλια έχω 6-11! που να τα βάλω?
rfc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμασε 1-9 ας πουμε. Ουτε ιδιο ssid εχεις ετσι?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να μας πεις για την διασύνδεση μεταξύ primary και secondary wireless router ; Η ιδέα δεν είναι κάτι νέο και έχει απαντηθεί πολλές φορές οπως και υλοποιηθεί απο πάρα πολλούς. Δες για παράδειγμα το ίδιο σενάριο με άλλου τύπου εξοπλισμό: -- http://www.hanselman.com/blog/ConfiguringTwoWirelessRoutersWithOneSSIDNetworkNameAtHomeForFreeRoaming.aspx Δες επίσης μέσω κάποιας εφαρμογής (android -- Landroid πχ) σε ποιό wifi router συνδέετε ο client και τι ρυθμίσεις πέρνει, αν μπορεί να δεί τον έξω κόσμο (πχ μέσα απο Landroid δοκίμασε να κάνεις κάποια απλά τέστ, όπως πχ ένα ping σε 8.8.8.8 και ένα DNS τέστ (με Landroid) δοκίμασε πχ να κάνεις resolve www.insomnia.gr ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα