liakinen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μια βοήθεια παιδιά, Έχω 7 εξωτερικούς my book διαφορετικών γενναίων και με χωρητικότητες 1-2 gb. Αποφάσισα μια και το κουτί έχει docking station και έχω πρόβλημα χώρου να τους βγάλω από τα κουτιά μια και για πάντα και να τους χρησιμοποιώ σαν εσωτερικούς. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; μήπως δεν μπορούν να διαβαστούν (κλειδωμένο firmware) ; Είναι γεμάτοι, μήπως θέλουν μεταφορά τα δεδομένα σε εσωτερικό δίσκο και αφού βγούν από το πλαστικό να γίνει format ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα να τους χρησιμοποιήσεις σαν εσωτερικούς κανονικοί δίσκοι ειναι οπως και οι εσωτερικοί που αγοράζουμε , τώρα αν ειναι γεμάτοι εσυ το ξέρεις αφου εσυ τους χρησιμοποιείς οποτε και πάρε οτι δεδομένα θέλεις 1
liakinen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα να τους χρησιμοποιήσεις σαν εσωτερικούς κανονικοί δίσκοι ειναι οπως και οι εσωτερικοί που αγοράζουμε , τώρα αν ειναι γεμάτοι εσυ το ξέρεις αφου εσυ τους χρησιμοποιείς οποτε και πάρε οτι δεδομένα θέλεις Ευχαριστώ φίλε μου. Ρώτησα για το format αν έχει κάποια διαφορά αν το κάνω (αφού πάρω τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση), αφού τους βγάλω από το κουτί (sata σύνδεση) ή ενώ είναι ακόμα στο κουτί (usb). Ένα smartware πρόγραμμα που έχουν από την μάνα τους λες να μου κάνει τίποτα νερά;
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει καμία διαφορά οπως και να γίνει το format 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιοι εξωτερικοί παλιότερα της wd είχαν ενσωματωμένη την πλακέτα με το usb controller πάνω στο δίσκο, οπότε δεν μπορείς να τον συνδέσεις σε sata της μητρικής η docking station 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα