Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά,

Έχω 7 εξωτερικούς my book διαφορετικών γενναίων και με χωρητικότητες 1-2 gb. Αποφάσισα μια και το κουτί έχει docking station και έχω πρόβλημα χώρου να τους βγάλω από τα κουτιά μια και για πάντα και να τους χρησιμοποιώ σαν εσωτερικούς. Θα έχω κάποιο πρόβλημα ; μήπως δεν μπορούν να διαβαστούν (κλειδωμένο firmware) ; Είναι γεμάτοι, μήπως θέλουν μεταφορά τα δεδομένα σε εσωτερικό δίσκο και αφού βγούν από το πλαστικό να γίνει format ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα να τους χρησιμοποιήσεις σαν εσωτερικούς κανονικοί δίσκοι ειναι οπως και οι εσωτερικοί που αγοράζουμε , τώρα αν ειναι γεμάτοι εσυ το ξέρεις αφου εσυ τους χρησιμοποιείς οποτε και πάρε οτι δεδομένα θέλεις

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα να τους χρησιμοποιήσεις σαν εσωτερικούς κανονικοί δίσκοι ειναι οπως και οι εσωτερικοί που αγοράζουμε , τώρα αν ειναι γεμάτοι εσυ το ξέρεις αφου εσυ τους χρησιμοποιείς οποτε και πάρε οτι δεδομένα θέλεις

Ευχαριστώ φίλε μου. Ρώτησα για το format αν έχει κάποια διαφορά αν το κάνω (αφού πάρω τα δεδομένα σε κάθε περίπτωση), αφού τους βγάλω από το κουτί (sata σύνδεση) ή ενώ είναι ακόμα στο κουτί (usb). Ένα smartware πρόγραμμα που έχουν από την μάνα τους λες να μου κάνει τίποτα νερά;

• Moderators
Δημοσ.

Κάποιοι εξωτερικοί παλιότερα της wd είχαν ενσωματωμένη την πλακέτα με το usb controller πάνω στο δίσκο, οπότε δεν μπορείς να τον συνδέσεις σε sata της μητρικής η docking station

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...