marios1995 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια τι μου προτεινετε να παρω το lg g3 , s5 ,s4 ?
GianniSM Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το S4 είναι εκτός επιλογών, άρα μένουν τα άλλα 2. Παρόμοιας ποιότητας κάμερες, οθόνη θέμα γούστου, εγώ προτιμώ αυτήν του G3, αυτονομία πολύ κοντά, όπως και ποιότητα κατασκευής. Τελικά πας στο θέμα μεγέθους οθόνης και κόστους. Εγώ θα προτιμούσα το G3, αλλά μπορώ να καταλάβω το γιατί θα επέλεγε κάποιος το S5
Masma Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ξεκαθαρα ξεχνας το s4 οπως ειπε και ο γιαννης. Τωρα ανμεσα σε lg g3 και s5. Ειναι θεμα γουστου - μεγεθους - τιμης. Και τα δυο παντως ειναι πολυ αξιολογες επιλογες! Εγω πχ προτειμω το s5. Καμερες πολυ καλες και τα 2. Οθονες πολυ ομορφες και οι 2 εγω προτειμω την amoled του s5. Πολυ μικρα bezel το lg g3 οποτε η διαφορα μεγεθους μικραινει.... Γρηγορα και τα 2 με το S5 να εχει το αρνητικο στο λογισμικο που εχει γενικα η Samsung. Καλυτερη μπαταρια το s5 και ειανι και αδιαβρωχο. micro sd και τα 2. Αποσπωμενη μαπατρια και τα 2. Δες τα απο κοντα και παρε οποιο σου αρεσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα