Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταλαιπωρια υπεστη και εγω με ενα κινητο Turbo-X G420 απο το service του Πλαισιου το οποιο ειχα 2 χρονια εγγυηση και και την βλάβη την επαθα στον πρωτο χρονο (βλαβη ηταν) στραβωμενα pin στην θυρα usb φορτισεις το πρωτο πραγμα που μου ειπαν.
Εισαστε εκτος εγγυησης διοτι ο δεικτης υγρασιας του κινητου ειναι κοκκινος και για να επισκευασουμε το προβλημα στην θυρα το κοστος ξεκιναει απο 95 ευρω ελεος εν μεσω κρισης πως θα παρουν ζεστο χρημα.

Το πήρα πίσω ανεπισκευαστο.

Α ξέχασα να πω κοστος κινητου αγορας στα 160 ευρω πριν ενα χρονο.

Τελικα το κινητο το επισκευασα εκτος πλαισιου με κοστος μονο και λεω μονο 18 ευρω.

Παπαιωαννου Σαββας το πηγα στο πλαισιο τον αρχες Αυγουστου του 2015, TURBO-X G420

Επεξ/σία από savvas712
Δημοσ.

Ενας γνωστος αγορασε υπολογιστη απο κει και πηγε 3 φορες για αλλαγη καρτας γραφικων λογω προβληματος καθε φορας.
Του ελεγαν οτι την αλλαξαν κ οτι τ εβαλαν καινουργια αλλα απο οτι φαινεται δν κανανε τιποτα γιατι και τις 3 φορες υπηρχε ακριβως το ιδιο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχισαν και αυτοι τις ιστοριες με την υγρασια?

Και μετα σου λεει δεν υπαρχει φαινομενο θερμοκηπιου.

Αμαζονιος γιναμε απο την υγρασια.

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε μου σορρυ , αλλα ηθελες τα και 'παθες τα που λεμε στο χωριο..... Το μονο που μενει , ειναι να εξηγησει το πλαισιο πως η υγρασια στραβωσε τα πινακια του usb.... Και αν οντως εχει δεικτη υγρασιας , ποιος μου λεει οτι δεν ειναι κοκκινος απο το εργοστασιο, ωστε να γλυτωνουν απο εγγυηση τα τουβλα τους;;;

• Like 1
Δημοσ.

Ενας γνωστος αγορασε υπολογιστη απο κει και πηγε 3 φορες για αλλαγη καρτας γραφικων λογω προβληματος καθε φορας.

Του ελεγαν οτι την αλλαξαν κ οτι τ εβαλαν καινουργια αλλα απο οτι φαινεται δν κανανε τιποτα γιατι και τις 3 φορες υπηρχε ακριβως το ιδιο θεμα.

μου το εκαναν και μενα αλλα ειχα σημαδεψει την μητρικη που ηταν για αλλαγη με μαρκαδορο...όταν μ ειπαν ετοιμ και ειδα πως ηταν η ιδια εγινε χαμος

• Like 2
Δημοσ.

Κυριοι εχετε απολυτο δικιο σε ολα απλα δεν ηξερα.

Φιλε μου σορρυ , αλλα ηθελες τα και 'παθες τα που λεμε στο χωριο..... Το μονο που μενει , ειναι να εξηγησει το πλαισιο πως η υγρασια στραβωσε τα πινακια του usb.... Και αν οντως εχει δεικτη υγρασιας , ποιος μου λεει οτι δεν ειναι κοκκινος απο το εργοστασιο, ωστε να γλυτωνουν απο εγγυηση τα τουβλα τους;;;

Ελα ντε αυτο τους ειπα και εγω τι σχεση εχει η υγρασια με τα pins,τους ειπα δε και το αλλο ποιος μου λεει εμενα οτι δεν εγινε κοκκινος ο δεικτης εσκεμενα.

Οκ και τα pins  πες οτι εφταιγα εγω και να μου λεγανε οτι εισαι εκτος εγγυησης ,κοστος επισκευης 95 ευρω και το κινητο αυτο δεν εχει τωρα ουτε 50ευρω οτι θελουν κανουν.

Δημοσ.

Κυριοι εχετε απολυτο δικιο σε ολα απλα δεν ηξερα.

Ελα ντε αυτο τους ειπα και εγω τι σχεση εχει η υγρασια με τα pins,τους ειπα δε και το αλλο ποιος μου λεει εμενα οτι δεν εγινε κοκκινος ο δεικτης εσκεμενα.

Οκ και τα pins  πες οτι εφταιγα εγω και να μου λεγανε οτι εισαι εκτος εγγυησης ,κοστος επισκευης 95 ευρω και το κινητο αυτο δεν εχει τωρα ουτε 50ευρω οτι θελουν κανουν.

Εκεί που το πήγες για επισκευή ζήτα να σου αλλάξουν τον δείκτει υγρασίας ή βούτα τον σε χλωρίνη να ασπρίσει... Μετά να δω τι δικαιολογία θα σου πουν..

• Like 1
Δημοσ.

μου το εκαναν και μενα αλλα ειχα σημαδεψει την μητρικη που ηταν για αλλαγη με μαρκαδορο...όταν μ ειπαν ετοιμ και ειδα πως ηταν η ιδια εγινε χαμος

Δε λες πάλι καλά που δε το έβγαλαν εκτός εγγύησης επειδή σημάδεψες τη μητρική...... 

• Like 1
Δημοσ.

Μ'αρέσει πάντως που μου έχουν και service για τα TOYBΛΟ-Χ

Τα turbo x ειναι ποιοτικά προϊόντα μην τα ξαναπιασεις στο στομα σου σε παρακαλω... :P :p :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...