Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε να τους πιέσουν οι κόκκινοι και θα δεις ο μεγάλος πασχάλης τι ωραία που θα φορέσει τα ρούχα του νωρίς-νωρίς να τον υποδεχτούμε...

ετσι ετσι αλλο πασχαλης αλλο πασχαλαρας ti

Δημοσ.

Δε παμε καλά...., δε μας λές τι κάρτα γραφικών έχεις και κυρίως τι παιχνίδια πάιζεις, για την ιστορία και μόνο

μια 980ti ακλοκάριστη out of the box όπως η G1 για παράδειγμα μαξάρει τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ σε 2Κ και παίζει αξιοπρεπώς και 4Κ τους περισσότερους τίτλους,

Θα σε συμβούλευα δε για hardware που δεν έχεις και κυρίως πιάσει στα χέρια σου να μην γράφεις οτι να ναι.....

βαλε ενα GTA V που ειναι και καλo optimization παιχνιδακι σε 1440p maxed και εαν εχεις σταθερο 60αρι ποσταρε video να δουμε...

Δημοσ.

βαλε ενα GTA V που ειναι και καλo optimization παιχνιδακι σε 1440p maxed και εαν εχεις σταθερο 60αρι ποσταρε video να δουμε...

off topic

• Like 3
Δημοσ.

απο triple sli με 3 gtx 980 g1 πηγα σε  sli me 2 g1 980ti  και οι καρτες γ....ε απλα overkill gia 1080p παρα πολυ καλες για 4κ αρα δεν ξανακανω το ιδιο λαθος με τις απλες 1080 παω μαρτη για τις ti 

απο triple sli με 3 gtx 980 g1 πηγα σε  sli me 2 g1 980ti  και οι καρτες γ....ε απλα overkill gia 1080p παρα πολυ καλες για 4κ αρα δεν ξανακανω το ιδιο λαθος με τις απλες 1080 παω μαρτη για τις ti 

ασε να μας μεινει και κανα μαρουλι να παμε διακοπες και με τα κρυα και το ζορι απο τους κοκκινους δεν θα αργησει ο πασχαλης κατι μου λεει θα τον φερει ο αι βασιλης με τα χιονια 

καλο σκ σε ολη την παρεα

• Like 2
Δημοσ.

Πες μου δεν παρεξηγώ. Η πρόταση αφορούσε προσωπικά εμένα.

Είπες ότι μέχρι τον Μάρτη 17 δεν κουνιόσαστε. Δηλαδή μετά το Μάρτη θα σπάσει η μεσούλα σας; LOL :D

• Like 2
Δημοσ.

Παντως φαινεται σε αυτην την σειρα οτι η gigabyte διαχωριζει την G1 (1 x 8pin) απο την

extreme gaming(?pin)....στην σειρα 900 series δεν ειχαν ουσιωδεις διαφορες και σηκωναν το

ιδιο overclock οι δυο υλοποιησεις...Μακαρι να αντικατροπτιζει την εξτρα τροφοδοσια (που σιγουρα θα εχει η extreme gaming) στα κλοκια που θα σηκωνει η καρτα.Θα ηθελα να δω βεβαια και την zotac amp extreme τι θα εχει να προσφερει (ειχε βγαλει και αυτη δυνατες υλοποιησεις στην 900series)...Αντε μετα να σκασουν και οι custom 1070 ....

Δημοσ.

τον μαρτη 1080 ti 

Τον μάρτη θα βγει η titan. Τον άλλο ιούλιο η 1080ti

Τα advance settings δεν τα έχουν ενεργοποιημένα. Για αυτό και αυτά τα fps. Άμα τα ενεργοποιήσεις 35 με 40fps σε 1440 monitor πιάνει κάποιος. Το παιδί φυσικά θα τα έχει ενεργοποιημένα.

Δημοσ.

Ξέχνα τα SLI και κοίτα να πάρεις καμιά καινούρια οθόνη 1440p 144Hz/ 4K 60Hz λέω εγώ.  :P

Δημοσ.

Είπες ότι μέχρι τον Μάρτη 17 δεν κουνιόσαστε. Δηλαδή μετά το Μάρτη θα σπάσει η μεσούλα σας; LOL :D

Όχι , η τσεπούλα μας.  :P

• Like 3
Δημοσ.

Ξέχνα τα SLI και κοίτα να πάρεις καμιά καινούρια οθόνη 1440p 144Hz/ 4K 60Hz λέω εγώ.  :P

εχω οθονη που τα σπαει φιλε μου acer predator x34  :devil:  :devil:  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Τον μάρτη θα βγει η titan. Τον άλλο ιούλιο η 1080ti

Τα advance settings δεν τα έχουν ενεργοποιημένα. Για αυτό και αυτά τα fps. Άμα τα ενεργοποιήσεις 35 με 40fps σε 1440 monitor πιάνει κάποιος. Το παιδί φυσικά θα τα έχει ενεργοποιημένα.

Tα advance settings είναι CPU Bound και όχι GPU.

Και 2 1080 Sli να βάλεις, με τα advance settings πάλι θα έχεις πρόβλημα, μιάς και δεν έχει βγεί ακόμα ο επεξεργαστής που να τα σηκώνει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...