Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Console ports παίζεις έτσι και αλλιώς. Σήμερα βγαίνει η 1080 και ακόμα δεν έχουμε τίτλο στο PC με τα visuals του Uncharted 4 που τρέχει στο σάπιο APU του Ps4.

δεν αναφέρθηκα στο Uncharted 4 ( 30fps scripted παιχνιδι με αλληλουχια set pieces) αλλά  στο οτι έχει ήδη πανισχυρη κάρτα που δεν εχει προβλημα να τρέξει αέρα κάτι σε υψηλο frame rate και μεγαλη ανάλυση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε ότι όσοι έχετε 980Ti δεν αξίζει να πάτε σε 1080 ; Η 1080 έρχεται να αντικαταστήσει την 980, και όχι την 980Ti. Παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν μας δείχνει αυτό το site. Ένα παιχνίδι(Του 2014) και 3Dmark και κάτι τρέχει στα γύφτικα, τα benchmarks έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μέρες και η 1080 είναι 36% πάνω από την 980Ti στο μέσο όρο σε 1440P(Και μιλάμε για gaming performance και όχι συνθετικές μπουρδίτσες). Τώρα προσωπικά περιμένω να δω custom 1080 max OC vs 980Ti max OC διαφορές.

perfrel_2560_1440.png

Εγώ πάντος σε κάθε σελίδα site βλέπω διαφορετικά αποτελέσματα που κυμαίνονται απο ένα 5 μέχρι 35 % Τώρα όποιον θές πιστεύεις.Εγώ πάντος 36% δεν το πιστεύω ούτε στο ελάχιστο εαν δεν δώ κάποιον ουδέτερο youtuber να την δοκιμάζει.

δεν αναφέρθηκα στο Uncharted 4 ( 30fps scripted παιχνιδι με αλληλουχια set pieces) αλλά  στο οτι έχει ήδη πανισχυρη κάρτα που δεν εχει προβλημα να τρέξει αέρα κάτι σε υψηλο frame rate και μεγαλη ανάλυση.

Είπα μέχρι τον Μάρτη του 17 δεν κουνιόμαστε.

Είπα μέχρι τον Μάρτη του 17 δεν κουνιόμαστε.

Δεν θα πω τι θα σου απαντούσα σε πραγματικό χρόνο σε αυτή την πρόταση γιατί θα παρεξηγηθώ :P

Ρε συ psycho to 30% βγαίνει σε σύγκριση με την στοκ 1 ghz έκδοση reference της 980ti (δηλαδή το 1% του συνόλου των πωλήσεων της κάρτας), αφού οποιαδήποτε factory oced 980ti mei;vnei to 25-30, σε 10-15%, και γνωρίζουμε που ανεβαίνει, το point είναι οτι δεν πρόκειται σε καμία περιίπτωση κάποιος που έχει ήδη μια 980τι να δεί 30% παραπάνω επιδόσεις

Τώρα αν θέλουμε να πάρουμε την ανώτατη τιμή που φαίνεται απο τα reviews h 1080 να είναι πιο γρήγορη απο την 980τι 30% το ανάγουμε στο σύνολο των benchew παιχνιδιών και την κλοκάρεις κι όλας τότε μπορεί να βγάλει κάποιος και το συμπέρασμα οτι είναι και 50% γρηγορότερη απο 980ti ή οτι αποδίδίδει και όσο 2 way sli 980ti.

Εγω παλι θελω να δω συγκρισεις σε στοκ ρολογια στις custom και οχι κλοκαρισμενες. τις 980ti gigabyte,evga,asus Κτλ με τις αντιστοιχες 1080.Γιατι αμα ειναι να σκασω τοσα λεφτα να ξερω τι επιδοσεις θα παρω απο την κανονικη λειτουργια τους και οχι αν τα κλοκαρω με οτι ρισκο συνεπαγεται.Γιατι δεν ειναι θεμα αν θα μου δωσουν αλλη καρτα γραφικων σε περιπτωση που τιναχτουν τα πινακια στον αερα αλλα το γεγονος οτι θα μεινω απο καρτα μεχρι να μου δωσουν αλλη η να την επισκευασουν.Γιατι ειμαι της φιλοσοφιας να μην γινεται κλοκαρισμα στην καρτα και αν γινει να ειναι πολυ Light οχι οπως κανουν ορισμενοι στα review και τις πανε στο οριο.

• Super Moderators

Ακριβώς, stock vs stock και o/ced vs o/ced (και με παρόμοιο % ανεβασμένο, όχι 10% η μία και 30% η άλλη, τυχαία νούμερα) είναι η σωστή σύγκριση, όχι stock vs o/ced...

• Like 4

Ακριβώς, stock vs stock και o/ced vs o/ced (και με παρόμοιο % ανεβασμένο, όχι 10% η μία και 30% η άλλη, τυχαία νούμερα) είναι η σωστή σύγκριση, όχι stock vs o/ced...

+1

On another note...

http://videocardz.com/60364/nvidia-geforce-gtx-1070-pcb-pictured

Το είχα αναφέρει και πιο παλιά αλλα στις Maxwell τουλάχιστον το overclock ήταν υπερβολικά risk free (σε σύγκριση με το παρελθόν) γιατί είχαν πολύ headroom με stock voltage, εγώ έκανα ταυτόχρονα και overclock (στα 1481 core clock) και undervolt και δεν είδα καμια διαφορα στην συμπεριφορά της κάρτας στα thermals σε σύγκριση με ότι ήρθε stock. Δεν ξέρω άμα και το GP104 συμπεριφέρεται αντίστοιχα αλλα φαντάζομαι κάτι τέτοιο παίζει.

Ανεβάζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες πάντως η 1080 FE, ακόμα και σε open bench αγγίζει 85-86 C με unlocked thermal limit

• Like 1

Αναμεινατε τις custom gtx 1080 παιδες και θα σας λυσουν τις οποιεσδηποτε αποριες σας...Αν πλησιαζουν τα 2.4ghz στον πυρηνα τοτε θα εχουν ενα +40% πανω απο heavy overclock 980ti(1500+mhz)...

Οι custom GTX 1070 με factory OC (πχ Gigabyte υλοποιηση windforce) ποτε θα φθάσουν στην Ελλάδα;

Καπου μεσα στις αρχες Ιουλιου φανταζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...