Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για μια τέτοια ψήνομαι: (UPDATE) EVGA GeForce GTX 1080 SC ACX 3.0 pictured? Έρχονται κι' άλλες όμως: Exclusive: Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME GAMING pictured ASUS ROG STRIX GTX 1080 gets another teaser Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix spotted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλα σοβαρα τωρα υπαρχουν αυτες οι τιμες?Μιλαμε να θες να φτιαξεις τουμπανο gaming pc και τα μισα λεφτα και παραπανω να τα θες για μια καρτα?Τωρα φταιει ο καταναλωτης που τα σκαει η δεν φταιει? να κανουν ολοι ενα μποικοταζ να σου πω πως πεφτουν οι τιμες σε λογικα πλαισια.Μην μου πει κανεις τα περι οποιος θελει επιδοσεις να πληρωσει γιατι αυτο δεν ειναι να πληρωσει ειναι να κατσει να τον γαμησουν βαλε μπιπ στο κατσει. Δηλαδη ειμαι σε φαση να κανω αναβαθμιση και τα λεφτα που μαζευω να σκεφτομαι αν θα φτιαξω καινουργιο κουτι/mb/cpu/psu/ram ή απλα να αλλαξω καρτα γραφικων γιατι πανω κατω τα ιδια λεφτα θελουν αυτα τα 2.Αν ερθουν σε τρελες τιμες θα φανε ακυρο απο μενα μη σου πω θα παρω μεταχειρισμενη οταν θα εχει βγει κατι αλλο και θα εχουν πεσει οι τιμες στα μεταχειρισμενα αντε γιατι μου φαινεται μας βρηκανε κοροιδα εμας τους gamers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλα σοβαρα τωρα υπαρχουν αυτες οι τιμες?Μιλαμε να θες να φτιαξεις τουμπανο gaming pc και τα μισα λεφτα και παραπανω να τα θες για μια καρτα?Τωρα φταιει ο καταναλωτης που τα σκαει η δεν φταιει? να κανουν ολοι ενα μποικοταζ να σου πω πως πεφτουν οι τιμες σε λογικα πλαισια.Μην μου πει κανεις τα περι οποιος θελει επιδοσεις να πληρωσει γιατι αυτο δεν ειναι να πληρωσει ειναι να κατσει να τον γαμησουν βαλε μπιπ στο κατσει. Δηλαδη ειμαι σε φαση να κανω αναβαθμιση και τα λεφτα που μαζευω να σκεφτομαι αν θα φτιαξω καινουργιο κουτι/mb/cpu/psu/ram ή απλα να αλλαξω καρτα γραφικων γιατι πανω κατω τα ιδια λεφτα θελουν αυτα τα 2.Αν ερθουν σε τρελες τιμες θα φανε ακυρο απο μενα μη σου πω θα παρω μεταχειρισμενη οταν θα εχει βγει κατι αλλο και θα εχουν πεσει οι τιμες στα μεταχειρισμενα αντε γιατι μου φαινεται μας βρηκανε κοροιδα εμας τους gamers. Τα die sizes ξέφυγαν την προηγούμενη δεκαετία. Κάποτε οι high-end κάρτες ήταν στα 180mm2 και σήμερα στα 300-400mm2. Οι τιμές είναι λογικές αν το δεις έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Θες case δωματίου για να βάλεις μέσα ASus,gigabyte.. περιμενω msi,το καλύτερο για τέλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλα σοβαρα τωρα υπαρχουν αυτες οι τιμες?Μιλαμε να θες να φτιαξεις τουμπανο gaming pc και τα μισα λεφτα και παραπανω να τα θες για μια καρτα?Τωρα φταιει ο καταναλωτης που τα σκαει η δεν φταιει? να κανουν ολοι ενα μποικοταζ να σου πω πως πεφτουν οι τιμες σε λογικα πλαισια.Μην μου πει κανεις τα περι οποιος θελει επιδοσεις να πληρωσει γιατι αυτο δεν ειναι να πληρωσει ειναι να κατσει να τον γαμησουν βαλε μπιπ στο κατσει. Δηλαδη ειμαι σε φαση να κανω αναβαθμιση και τα λεφτα που μαζευω να σκεφτομαι αν θα φτιαξω καινουργιο κουτι/mb/cpu/psu/ram ή απλα να αλλαξω καρτα γραφικων γιατι πανω κατω τα ιδια λεφτα θελουν αυτα τα 2.Αν ερθουν σε τρελες τιμες θα φανε ακυρο απο μενα μη σου πω θα παρω μεταχειρισμενη οταν θα εχει βγει κατι αλλο και θα εχουν πεσει οι τιμες στα μεταχειρισμενα αντε γιατι μου φαινεται μας βρηκανε κοροιδα εμας τους gamers. 970 δεν έχεις; Με λίγη υπομονή μόλις στρώσει λίγο η διαθεσιμότητα θα μπορέσεις να πάρεις μια 1070 γύρω στα 4 κατοστάρικα. Και ναι ανέκαθεν οτιδήποτε premium στοιχίζε ένα σκασμό λεφτά και αυτό από την εποχή της Voodoo1 μέχρι και σήμερα με μικρές διακυμάνσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μην ξεχνάμε ότι η AMD δεν έχει παρουσιάσει τίποτα ακόμη.. Λογικά αν παρουσιάσει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά, δεν θα ρίξει η πράσινη τις τιμές? Επίσης, γιατί νομίζω ότι η 1070 θα είναι πάλι VFM? Εννοώ, τώρα κανείς δεν πάει σε 980, σε 970 πάει ή 980Τι.. Κάτι ανάλογο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μην ξεχνάμε ότι η AMD δεν έχει παρουσιάσει τίποτα ακόμη.. Λογικά αν παρουσιάσει κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά, δεν θα ρίξει η πράσινη τις τιμές? Κάτι καλύτερο από τι ακριβώς; Γιατί αν μείνει κάτω από την 1070 με το μεγαλύτερο P10 SKU τότε δεν έχει ιδιαίτερο λόγο η πράσινη να ρίξει καμία τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τα die sizes ξέφυγαν την προηγούμενη δεκαετία. Κάποτε οι high-end κάρτες ήταν στα 180mm2 και σήμερα στα 300-400mm2. Οι τιμές είναι λογικές αν το δεις έτσι. Το θεμα ειναι το ποσο τους κοστιζει ολο αυτο βαλε οτι εξοδα θελεις μεσα για να φτανει το τελικο προιον σε μας και οχι η διαφορα στα mm με τα προηγουμενα χρονια.Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω αλλα και παλι χαμενοι δεν θα βγουνε αν βαλουν πιο λογικες τιμες ισα ισα θα μοσχοπουλησουν ακομη καλυτερα 970 δεν έχεις; Με λίγη υπομονή μόλις στρώσει λίγο η διαθεσιμότητα θα μπορέσεις να πάρεις μια 1070 γύρω στα 4 κατοστάρικα. Και ναι ανέκαθεν οτιδήποτε premium στοιχίζε ένα σκασμό λεφτά και αυτό από την εποχή της Voodoo1 μέχρι και σήμερα με μικρές διακυμάνσεις. Ναι 970.Και λογικα προς τα εκει θα βαδισω αν παω για καρτα πρωτα με το καλο αν και σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση πρωτα ολα τα αλλα mb/cpu/ram κτλ και μετα οταν μαζεψω παλι λεφτα να παω σε οτι επιλογη εχω εκεινο τον καιρο σε καρτα. Για μενα οι τιμες που ειχε η σειρα 9 σε 970 titan και 980 ti πιο συγκεκριμενα της βρηκα καλες(ιδανικα θα ηταν ενα 100ρικο κατω) οποτε περιμενω κατι αντιστοιχο για την επομενη σειρα ασχετως επιδοσεων δεν μου λεει κατι αυτο γιατι η τεχνολογια προχωραει και βλεπουμε οτι πολλα πραγματα γινονται καλυτερα στην ιδια τιμη η ακομη και πιο φθηνα κ αυτο το βλεπεις παντου κινητα τηλεορασεις κτλ. Ενδεικτικα ιδανικες τιμες για μενα θα ειναι 1070 αναλογως επιδοσεων σε σχεση με 1080 350-400 max 1080 και αυτην αναλογως το ποσοστο διαφορας με 1070 στα 600-650 max Τατιανα 800-900 max Δηλαδη να θελει καποιος να κανει την υπερβαση 1080-τατιανια μια φορα στην ζωη του και να πει δεν γαμιεται μια φορα ας την κανω.Βγαινω εκτος εαυτου λογω αυτου το γεγονοτος οτι αν θα πρεπει να κανω υπερβαση ειναι μια 1070 γιατι μπορει να κανει 400-500 ετσι οπως το κοβω με αυτα που διαβαζω την 1080 την βλεπω 900 και καπου απο αυτα που ποσταρανε καποιοι πιο πανω φημη για 1400 η τατιανα αυτο διαβασα και φρικαρα. Τι να πω τα βλεπω τοσο λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σαφώς γιατί ο υποτιθέμενος πίνακας που είχε τον Τιτάνα στα $1399 του έδινε και 24GB μνήμη. Για κάποιον που σχεδιάζει ουρανοξύστες και δεν θέλει να δώσει 5-χίλιαρο και βάλε για Quadro στο μέλλον είναι τσάμπα πράμα, για μας τους κοινούς θνητούς overkill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Τα 24GB ναι, ο πυρήνας πάλι για 4Κ όχι. Γενικά αφού δεν πρόκειται ποτέ να αξιοποιήσει η Τατιάνα τη μνήμη σε gaming συνθήκες, είναι πεταμένα λεφτά. Γι' αυτό η καλύτερη επιλογή είναι μια Ti σ' αυτό το range. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Η αληθεια ειναι δεν το προσεξα για την μνημη προφανως η συγκεκριμενη εχει το target group που αναφερει ο ailuros γιατι θα συμφωνησω με εσενα psycho οτι καλυτερα για gaming να περιμενεις την ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εδώ είμαστε..2*8pin.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εδώ είμαστε..2*8pin.. Θα τη "χτυπήσεις";; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πολύ πιθανό, πρώτα θα δω ποια custom λύση πετυχαίνει στο μέσο όρο τα υψηλότερα ρολόγια με τις καλύτερες θερμοκρασίες και μετά θα αποφασίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Πολύ πιθανό, πρώτα θα δω ποια custom λύση πετυχαίνει στο μέσο όρο τα υψηλότερα ρολόγια με τις καλύτερες θερμοκρασίες και μετά θα αποφασίσω. Αυτά είναι, μακάρι να μπορούσα και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα