Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν υπάρχει περίπτωση, η 1080 θα κρατήσει ένα χρόνο σίγουρα..Μετά θα βγει το μεγάλο, δεν είναι χαζοί, θέλουν να αρμέξουν.

Ενδεικτικά

980 -> Sep 19 2014

980Ti -> Jun 1 2015

Aν η AMD όντως κυκλοφορήσει το Vega τον Οκτώβριο όπως θέλουν οι φήμες, εσύ να περιμένεις ότι η NV θα έχει κάτσει με σταυρωμένα χέρια και θα τους κοιτάζει σαν χάνος. Αν ενδιαφέρει κανέναν ο Ηφαιστίωνας είναι αυτή τη στιγμή στο τελευταίο στάδιο πριν την εργασίες έναρξης μαζικής παραγωγής.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δούμε εντός της χρονιάς GP102 στα μαγαζιά ; Αν ναι, τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει κάποιος 700-800 για 1080.

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να δούμε εντός της χρονιάς GP102 στα μαγαζιά ; Αν ναι, τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσει κάποιος 700-800 για 1080.

Καλά δεν νομίζω ότι τους καίει τόσο πολύ η Ευρωπαϊκή αγορά. ΗΠΑ θα πουλήσει η 1080 και σε 3 μήνες να έβγαινε η 1080Ti.

Μια υποτιθέμενη 1080Ti θα πρέπει να κοστίζει πάνω από 1000(Κρίνοντας από την τιμή της 1080), δεν μιλάμε για την επόμενη Titan..1499$ τουλάχιστον.

Μια υποτιθέμενη 1080Ti θα πρέπει να κοστίζει πάνω από 1000(Κρίνοντας από την τιμή της 1080), δεν μιλάμε για την επόμενη Titan..1499$ τουλάχιστον.

Αν ήταν το GP100 τότε ναι, αλλά για GP102 νομίζω:

1080Ti 799$ MSRP

GTX Titan Next 999$ MSRP

Ευρώπη το γνωστό καπέλο βέβαια. :P

Και αν ο Τιτάνας έχει τιμή έναρξης όντως στα 1400 δολλάρια;

1080Ti 799$ MSRP

GTX Titan Next 999$ MSRP

΄Ολα αυτά για ακόμα μεγαλύτερους πυρήνες από το 104 και στα 16FF+ ; Mια μύγα που καθόταν στην άκρη της οθόνης και διάβαζε μόλις έπεσε από νευρικό κλονισμό από τα γέλια....

• Like 1

΄Ολα αυτά για ακόμα μεγαλύτερους πυρήνες από το 104 και στα 16FF+ ; Mια μύγα που καθόταν στην άκρη της οθόνης και διάβαζε μόλις έπεσε από νευρικό κλονισμό από τα γέλια....

Στο GP104 δεν πληρώνουμε όμως early premium για τα 16nm; Αν έβγαινε σήμερα το GP102 ναι θα ήταν πανάκριβο, αλλά 7-8 μήνες μετά και με τις νέες κάρτες της AMD δεν νομίζω. Εσύ τι τιμές περιμένεις περίπου;

Στο GP104 δεν πληρώνουμε όμως early premium για τα 16nm; Αν έβγαινε σήμερα το GP102 ναι θα ήταν πανάκριβο, αλλά 7-8 μήνες μετά και με τις νέες κάρτες της AMD δεν νομίζω. Εσύ τι τιμές περιμένεις περίπου;

Ποιοί 7-8 μήνες μετά; Είπα ότι δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει ΠΡΙΝ τον φετινό χειμώνα και ρώτησα τι αν η τιμή έναρξης για τον Τιτάνα στα $1400 που διέρρευσε στο περίφημο slide είναι αληθινή.

Δύο πράγματα: και τα πρωτόκολλα έχουν γίνει αηδιαστικά ακριβά και ενώ γενικά η αγορά του pc gaming υποχωρεί το κομμάτι των high end PC Gamers αυξήθηκε αρκετά. Η πράσινη και τα έξοδά της θέλει να καλύψει και αν μπορεί να δείχνει διαρκώς αύξηση κερδών.

Πολύ ''λογική'' τιμή τα 1399$ για την επόμενη Titan απ' την στιγμή που η 1080 έχει 599$/699$(FE).

1080Ti 799$ MSRP

GTX Titan Next 999$ MSRP

Αυτές οι τιμές είναι για αθεράπευτα ρομαντικούς όπως γράφει και ο Ailuros..Όπως το βλέπω εγώ, μια custom 1080 για 1440P θα είναι αρκετή μέχρι το Volta, μόνο για 4Κ θα αξίζει να μπει κάποιος στα αίματα για GP102(Καλά αν σκεφτείς και τι console ports παίζουμε, ήδη μια 1080 είναι way too much).

• Like 1

Πάντως η πρώτη Titan είχε αρκετά μεγαλύτερο die από το GP102, ενώ η 1080 έχει παρόμοιο die με την 680 και είναι λίγο ακριβότερη. Οπότε δεν μου φαίνεται απίστευτο το 999$ pricetag ακόμα και τώρα. Ούτε τα 1399$ είναι τραγικά βέβαια αν βγει φέτος η κάρτα.

1399$ για console ports, είναι για να ρίχνουν γέλια οι console peasants με την πάρτη μας.

Ποια console ports! Έχω κάτι cuda particle demos, σκέτο λουκούμι θα τρέχουν. :P

Όπως και να έχει με βλέπω να λυγίζω και να παίρνω τις πρώτες custom 1080 που θα έρθουν από εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...