Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα ναι εδω δεν καταφερνει η κρατησει boost Clock η 1080 για πανω απο 10-15 λεπτα και κατεβαζει στο base clock και εσυ θες να κραταει η 1070?

Οι custom gtx 1070 / 1080 θα δείξουν το πραγματικό overclockability με δυνατές τροφοδοσίες (8+6 pin) ή (8+8pin) καθώς και με δυνατές custom ψύξεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το παραπάνω γράφημα οκ λάθος μου που δεν το πρόσεξα,

επίσης η 980ti GM 200 (600mm2) είναι enthusiast seg, ενώ η 1080 gp 104-400 (300mm2) performance seg, γνωστό οτι ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, το θέμα της συζήτησης είναι πώς αποδίδει η νεότερη σε σχέση με την παλαιότερή, ΕΑΝ είναι άτοπο να τι συγκρίνουμε εξήγησε τι θέλεις να πείς,

Εαν η δική μου η σύγκριση είναι άτοπη, δεν την έκανα εγω πρώτος, αλλά ΟΛΟ το web μέχρι και ο τελευταίος reviewer 980ti vs. 1080, και το χειρότερο ακόμα η ίδια η nvidia me το marketing parade ακόμα χειρότερα συγκρίνοντας gtx 1070 vs. TITAN X 

Ο Ηφαιστίωνας είναι υπαρκτός και θα έρθει και πριν το χειμώνα αν όλα πάνε κατ΄ευχήν. 

Για το παραπάνω γράφημα οκ λάθος μου που δεν το πρόσεξα,

επίσης η 980ti GM 200 (600mm2) είναι enthusiast seg, ενώ η 1080 gp 104-400 (300mm2) performance seg, γνωστό οτι ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, το θέμα της συζήτησης είναι πώς αποδίδει η νεότερη σε σχέση με την παλαιότερή, ΕΑΝ είναι άτοπο να τι συγκρίνουμε εξήγησε τι θέλεις να πείς,

Εαν η δική μου η σύγκριση είναι άτοπη, δεν την έκανα εγω πρώτος, αλλά ΟΛΟ το web μέχρι και ο τελευταίος reviewer 980ti vs. 1080, και το χειρότερο ακόμα η ίδια η nvidia me το marketing parade ακόμα χειρότερα συγκρίνοντας gtx 1070 vs. TITAN X 

Εφόσον παραδέχεσαι μόνος σου ότι είναι άτοπη για ευνόητους λόγους γιατί να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις που είναι το άτοπο. Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα πληθυντικό και όχι οι σοβαροί reviewers δεν έπεσαν στην παγίδα να συγκρίνουν ανόμοια μεγέθη. 

Τέλος το marketing είναι για τα μπάζα σε όλες τις εταιρείες με καμία εξαίρεση. Εμείς (πάλι πληθυντικός) θεωρώ ότι έχουμε πολύ περισσότερο νιονιό να ΜΗΝ τρώμε το κουτόχορτο που μοιράζουν. 

• Like 5

Οι custom gtx 1070 / 1080 θα δείξουν το πραγματικό overclockability με δυνατές τροφοδοσίες (8+6 pin) ή (8+8pin) καθώς και με δυνατές custom ψύξεις...

Εβγαλε η nvidia καρτες που πυροβολανε με μικρη καταναλωση 150-180w και εμεις ψαχνουμε να τις κανουμε θερμοσιφωνες.

• Like 2

Εβγαλε η nvidia καρτες που πυροβολανε με μικρη καταναλωση 150-180w και εμεις ψαχνουμε να τις κανουμε θερμοσιφωνες.

800 ευρώ για κάρτα αλλά ας κάνουμε οικονομία 10 ευρώ στο ρεύμα...
  • Like 2

Ε τότε εγώ με δύο θερμοσίφωνες είμαι καλός πελάτης στην ΔΕΗ... :devil: :devil: :devil:

To overclockability θέλει και φαϊ!!!

Ε τότε εγώ με δύο θερμοσίφωνες είμαι καλός πελάτης στην ΔΕΗ... :devil: :devil: :devil:

To overclockability θέλει και φαϊ!!!

Απόλυτο σεβαστό το hobby σου καλέ μου, αλλά επειδή ένα δίκιο το'΄χει το τσίμπησε το "like" ;)

• Like 1

800 ευρώ για κάρτα αλλά ας κάνουμε οικονομία 10 ευρώ στο ρεύμα...

Eιναι τελειως λαθος η λογικη σου.Τα 800 ευρω τα δινεις μια φορα και τα δινεις για τις επιδοσεις.Τοτε για πιο λογω να αλλαξω τις 100αρες λαμπες σε ολους τους χωρους του σπιτιου με οικονομιας.Η παλια 40αρα tv ειχε 210w καταναλωση και η καινουργια κατω απο 100.Το παλιο air εκαιγε τα αντερα του και το καινουργιο εχει την μιση καταναλωση.Λιγο απο εδω, λιγο απο εκει κερδισεις αρκετα kw στο τετραμηνο.Η λογικη στην εξελιξη τις τεχνολογιας, ειναι και η μειωση στην καταναλωση  με ταυτοχρονη αυξηση στις επιδοσεις, απο σκουπες-πλυντηρια, μεχρι αυτοκινητα και αεροπλανα.

• Like 1

Ο Ηφαιστίωνας είναι υπαρκτός και θα έρθει και πριν το χειμώνα αν όλα πάνε κατ΄ευχήν. 

WTF is Ηφαιστίωνας ??? gp102 ??? Γιατι τον λεμε Ηφαιστιωνα? Τον πασχαλη τον καταλαβαινω

Εσύ κάπου τα έχεις μπερδέψει..

Επειδή έχω αλλη λογική από σένα δε σημαίνει ότι είναι λάθος...

Και εγώ έχω λάμπες οικονομίας και ηλιακό και συσκευές Α+++

Εκεί κοιτάς τη σχέση τιμής απόδοσης κατανάλωσης με την ελπίδα ότι θα ισοφάρισεις κάποτε τα λεφτά που έδωσες από το Ρευμα που γλιτώνεις..

Τη κάρτα τη παιρνεις οπως ειπες για τις επιδοσεις...και οχι για το οτι καιει λιγοτερο ρευμα απο τη προηγουμενη...

Και οι παλιές σου λάμπες και η ΤV και το κλιματιστικό ίδιες επιδόσεις είχανε με τα καινούρια..

Αν τα 20 ευρώ το χρόνο που θα κάψει μια custom oced κάρτα σας λύνουν το οικονομικό πρόβλημα τότε πάω πασο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...