Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα specs μπορεί να είναι ''κοντά'' με τα πραγματικά αλλά σίγουρα δεν είναι αυτά.

Mια λεπτομέρεια που δεν μου κάθεται είναι η 1060 στον πίνακα αυτό. Μόνο 110 μέγιστη κατανάλωση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mια λεπτομέρεια που δεν μου κάθεται είναι η 1060 στον πίνακα αυτό. Μόνο 110 μέγιστη κατανάλωση;

Γιατί σου φαίνεται περίεργο αίλουρε? 120W δίνει η nvidia για την 960

• Like 1

Γιατί σου φαίνεται περίεργο αίλουρε? 120W δίνει η nvidia για την 960

O oποίος χρησιμοποιεί εντελώς τυχαία πυρήνα GM206 και όχι GM204. O υποτιθέμενος πίνακας αναφέρει ωστόσο για την υποτιθέμενη 1060 GP104 δηλαδή τον ίδιο πυρήνα όπως και οι 1080/1070, έχει υποτίθεται τις μισές μονάδες απενεργοποιημένες (στο back end 33%) αλλά έχει τους ίδιους χρονισμούς με την 1070.

Το 17% διαφορά κατανάλωσης (αν ισχύσει) που δίνει μεταξύ 1070 & 1080 δικαιολογείται στις διαφορές χρονισμών πυρήνα και μνήμης μεταξύ άλλων. Στο Titan & 1080Ti του πίνακα παρότι η δεύτερη έχει απενεργοποιημένες μονάδες δίνει ΤDP και στις 2 στα 250W. Απενεργοποιώντας μονάδες κάνει σχετικά μικρή διαφορά στην κατανάλωση, οπότε τουλάχιστον εδώ υπάρχει μια σχετική λογική. Μεταξύ 1070 & 1060 όμως κάτι παίζει.

Πολύ γρήγορα βλέπω σκάνε τα νέα για GP102 και μου φαίνεται η 1080 θα καταλήξει να 'ναι στον αέρα πολύ νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε..

Πολύ γρήγορα βλέπω σκάνε τα νέα για GP102 και μου φαίνεται η 1080 θα καταλήξει να 'ναι στον αέρα πολύ νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε..

Θα έχει και τιμή αέρα όμως.

Είσαι συνηθισμένος στο να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη απ' ότι βλέπω οπότε δεν θα σε νοιάξει.

Εγώ θα πάρω κάρτες όταν βγει το volta μαζί με μια καινούργια οθόνη. Δεν πετάω λεφτά κάθε χρόνο. 

Χλωμό το κόβω να κρατιέσαι ως τότε(2018), θα πας για νέα Τατιάνα μόλις δεις να σπέρνει πανικό στα benchmarks.

Την στιγμή που δεν έχει βγει οθόνη asus rog 4k ips 144hz dp 1.4, g-sync. Δεν πρόκειται να πάρω με τίποτα,όσο και να σπέρνει.Και άλλη οθόνη δεν έχω σκοπό να πάρω. 

Λογικά θα ανακοινωθεί τέτοιο μόνιτορ στην Computex τώρα..

Το 2017 δεν ελεγαν οτι θα τις βγάλουν τις volta;

Ποιες βόλτες ακριβώς θα βγουν το 2017 ; Είμαστε στα μέσα του 2016 και ακόμα δεν είδαμε τους Πασχάληδες..

• Like 2

Το 2017 δεν ελεγαν οτι θα τις βγάλουν τις volta;

Πότε; Σε roadmap που δεν υπήρχε ο Pascal; Γιατί 10FF νωρίτερα από 2018 εγώ προσωπικά δεν βλέπω.

Pascal1.png

• Like 1

Αν ο λόγος που καθυστερούν την 1080ti(GP100) είναι η διαθεσιμότητα ΗΒΜ2 θα προτιμούσα ένα backup πλάνο GP102 με 384bit bus και GDDR5X.

Μάλλον για plan b και GDDR5X βλέπω για new titan/gtx 1080ti...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...