Προς το περιεχόμενο

NVIDIA Pascal, GP100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ας γραψω και κατι τελευταιο εγω περι οθονων και ας σταματησουμε εδω τη συζητηση. Αρχικα θα μεινω με την LG22MP55 που εχω τωρα και την 1070 ομως μετα απο συζητηση που ειχα με τον τεχνικο μου χτες μου ξαναειπε οτι ετσι πως ειναι το γραφειο μου το μεγιστο που χωραει σε οθονη ειναι μεχρι 24'' Ετι λοιπον το σκεφτομαι στο μελλον να παρω αυτην http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Dell-Monitor-24-P2416D.htm η καποια αλλη αντιστοιχη του 2016 ομως . Λεει οτι θα δω σημαντικη διαφορα στα γραφικα. Αξιζει τι λετε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να βάλω χέρι δηλαδή για να σταματήσει το ΟΤ; Ναι θα μπορείς να παίξεις στα 1440 με μια 1070 με κάποιες λογικές θυσίες όπου τελειώνει το εύρος.

• Like 1

Εχει ακουστει κατι για καμμια 1050ti ? Δηλαδη μια καρτα κατω των 150 ευρω που να ειναι δυνατοτερη της 750/950 και με μικρη καταναλωση?

Εχει ακουστει κατι για καμμια 1050ti ? Δηλαδη μια καρτα κατω των 150 ευρω που να ειναι δυνατοτερη της 750/950 και με μικρη καταναλωση?

Mάλλον το φθινόπωρο θα έρθει το GP106 που θα τροφοδοτήσει τους ακόλουθους των 960/950. Το μεγαλύτερο SKU θα είναι γύρω στα 4 TFLOP FP32 oπότε 10 clusters@1600ΜΗz περίπου.

• Like 1

Οι πρώτες διαρροές για τα specs του μεγάλου Pascal Titan και 1080 Ti:

http://www.techspot.com/news/64948-nvidia-pascal-gp102-based-gtx-titan-gtx.html

Απ' ότι φενεται θα αργήσουμε πολύ να δούμε HBM2 μνήμες.

Από ό,τι φαίνεται πάντως ο εν λόγω πίνακας φτιάχτηκε σε κινέζικο forum με βάση μαντεψιές που εμφανίστηκαν σε κάποιο άλλο site. Ή τουλάχιστον τάδε έφη σχολιαστής κάτω από το άρθρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...