michael92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν έχω θέμα με τα 40fps πχ, αλλά πολλές φορές έχω vramleaks/ driver crashes στις υψηλότερες αναλύσεις. Για αυτό και είναι λίγο must το upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μη το λες. Δεν είναι απαραίτητο πως έχει εξίσου καλή απεικόνιση σε όλες τις οθόνες για να ανέβουν. Στον αδερφό μου, σε ένα LG IPS@1050, το αποτέλεσμα σε 1080/1200 είναι πολύ "φτωχό" οπτικά (δεν είναι αρκετά καθαρή η οθόνη) αν και το h/w του το σηκώνει (270Χ, 955, 8γιγα). Μιλάς για μέσα στα Games η στο Desktop. Γιατί εγώ το desktop το έχω σε native (θολώνει αν το ανεβάσω) αλλά πολλά Games τα τρέχω σε 1440p και έχουν πολύ μεγάλη διαφορά οπτικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν έχω θέμα με τα 40fps πχ, αλλά πολλές φορές έχω vramleaks/ driver crashes στις υψηλότερες αναλύσεις. Για αυτό και είναι λίγο must το upgrade. Το G-Sync βοηθάει πολύ στο να δείχνουν smooth και τα 40 frames, ακόμα και τα σταθερά 30-35(Για RPG σαν το Witcher) με G-Sync είναι μια χαρά. Ο κάθε χρήστης βέβαια έχει τις απαιτήσεις του και τις προτιμήσεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Παίδες τα 2000MHz+ Overclocks είναι μόνο για 10 λεπτά Benchmarks, με το μαμά cooler μετά το δεκάλεπτο επικρατεί το χάος. ps: Πως βάζω spoiler ?? Επεξ/σία 19 Μαΐου 2016 από Aten-Ra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τα VSR/DSR είναι downsampling ουσιαστικά, σαν να ενεργοποιείς το SSAA, απλά επειδή τα περισσότερα παιχνίδια δεν υποστήριζαν SSAA, βγήκαν τα VSR/DSR. Πάντως σας λυπάμαι λίγο(Με την καλή έννοια πάντα) εσάς που δεν μπορείτε να παίξετε αν έχετε κάτω από 60FPS Single player μια χαρά παίζω και με 45 αλλά στο multi θες 60αρι... για G-sync πάω πάσο δεν το έχω δει σε δράση. Πάντως ένα μόνιτορ 1440p με Freesync θα ήταν ενδιαφέρον, μια και τα τελευταία χρόνια είμαι σταθερά AMD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Και με 50+ μια χαρά είμαι για Battlefield ας πούμε. Alten-Ra, είναι γνωστό ότι το reference cooler είναι μια μπούρδα. Όποιος πληρώσει +100 για την FE τι να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τελικά ρε Psycho δεν μας ειπες, ποιό monitor έχεις; Με έχει φάει η περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μιλάς για μέσα στα Games η στο Desktop. Γιατί εγώ το desktop το έχω σε native (θολώνει αν το ανεβάσω) αλλά πολλά Games τα τρέχω σε 1440p και έχουν πολύ μεγάλη διαφορά οπτικά. Σε desktop παθαίνεις καταρράκτη από τη θολούρα, σε 3d το συγκεκριμένο monitor επίσης δεν...ίσως βέβαια να ήταν και η έκδοση των οδηγών, πριν αρκετό καιρό, που τα είχε αυτά. Τώρα που μπήκαν (κυριολεκτικά, όλοι αρνούνται ότι πάτησαν το yes στο σχετικό prompt στα 7ρια) τα 10ρια, θα του δώσω άλλη μια προσπάθεια. Single player μια χαρά παίζω και με 45 αλλά στο multi θες 60αρι... για G-sync πάω πάσο δεν το έχω δει σε δράση. Πάντως ένα μόνιτορ 1440p με Freesync θα ήταν ενδιαφέρον, μια και τα τελευταία χρόνια είμαι σταθερά AMD. Το ζω, με τη δική μου οθόνη. Έχει ενδιαφέρον, ειδικά σε BF4 και Witcher. Τελικά ρε Psycho δεν μας ειπες, ποιό monitor έχεις; Με έχει φάει η περιέργεια. Νομίζω το ASUS ROG 144Hz/1440p έχει, το ips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα δούμε benchmark από την 1070 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα δούμε benchmark από την 1070 ; Αν δεν κάνω λάθος στης 10 Ιουνίου. edit: Δεν θυμάμαι αν αυτό έχει ξανά μπει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τελικά ρε Psycho δεν μας ειπες, ποιό monitor έχεις; Με έχει φάει η περιέργεια. Το εχει αναφερει και πιο παλια οτι εχει το Rog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Inno3D presents new iChiLL cooling solution for GeForce 1000 Series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Νομίζω το ASUS ROG 144Hz/1440p έχει, το ips. To TN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 To TN Όντως, τώρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όντως, τώρα? Δεν ειχε βγει τοτε το επομενο Ips μοντελο ουτε υπηρχε ανακοινωση και η τιμη του ηταν αρκετα καλη για τα δεδομενα της εποχης. Αλλα και τωρα εχει ακομα μεγαλυτερη διαφορα πανω απο 200ευρω https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=catspan&keyphrase=asus+rog δεν τα λες και λιγα η αληθεια ειναι.Ειναι χρηματικη διαφορα μεταξυ 1070 και 1080 ξερω γω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα